Persze,a "mi csajszikáink" a legjobbat érdemlik mindenből

Sziasztok♡♡♡
After, drága! Húdeörülökneked ♡♡♡♡
Ennek örömére "olyan" kávét iszok ♡♡♡

Szia csajszi
Jó napod volt?
Napfényes meg lazulós kávés? (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 02. vasárnap 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 02. vasárnap 14:59

Jó napod volt?
Napfényes meg lazulós kávés? (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 02. vasárnap 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok♡♡♡

Szia Szepseg! ♡♡♡
Hat eddig birtam. Irtak is rosszaloan egy levelben, hogy hamar visszatertem....Hat ez van. Nem mindenki orul nekem. De ez igy kerek szerintem.
Latom Macko csabtancot lejt mas forumban. Nem tudom, hogy most a nappaliba vagy a haloba csabitgat epp?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 02. vasárnap 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 02. vasárnap 14:59
Hat eddig birtam. Irtak is rosszaloan egy levelben, hogy hamar visszatertem....Hat ez van. Nem mindenki orul nekem. De ez igy kerek szerintem.
Latom Macko csabtancot lejt mas forumban. Nem tudom, hogy most a nappaliba vagy a haloba csabitgat epp?

Sziasztok♡♡♡

Helló Csajok! Mindegy Crazy hol ropja az esőtáncot,ha hatásos!!!
Szerintem egyedül lehet ezzel..
Mi mindig szívesen látunk,sőt!És többen vagyunk
Aki meg piszkál,azt elverem vizes strandpapuccsal
Mással meg ne is törődj,#csókosszmájli
Csábtánc?
Hát igen,szeretek udvarolgatni a Múzsáknak,aranyos,humoros csajszi,ide is meginvitáltam
No de hol van Irda? Dobálja az orsót?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 02. vasárnap 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 02. vasárnap 18:11

Mi mindig szívesen látunk,sőt!És többen vagyunk

Mással meg ne is törődj,#csókosszmájli

Csábtánc?

Hát igen,szeretek udvarolgatni a Múzsáknak,aranyos,humoros csajszi,ide is meginvitáltam

No de hol van Irda? Dobálja az orsót?

Törölt felhasználó (4389762)

Szia Szepseg! ♡♡♡

Elgurult az orsó kedves Medve de keresheted én nem kapkodtam összeszedni
ma fontos medencezni valóm volt, mégsem úszhat szegény fagyimatrac egyedül. Holnap én is tervezek kis takarítást, de ilyen melegben komoly rákészülés kell ám... Ja meg a kéne valami jó zene a popom csapatnak. Ötlet mire ropjuk?

Fagyimatracot soha nem hagyunk egyedül,ezt még én is tudom
Eléggé nehezen veszem rá magam bármi nemű hazimelóra ebben a melegben szintén...megértelek.
Zene...zenében mindenevő vagyok,de szerencsére nem én fogok pompomtáncolni...rátok bízom.Mondjuk Katja elég jó zenében,hátha mond valami jót.
Te mit javasolsz?

Eléggé nehezen veszem rá magam bármi nemű hazimelóra ebben a melegben szintén...megértelek.
Zene...zenében mindenevő vagyok,de szerencsére nem én fogok pompomtáncolni...rátok bízom.Mondjuk Katja elég jó zenében,hátha mond valami jót.
Te mit javasolsz?
Ha már pompom akkor Pom Pom
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 02. vasárnap 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 02. vasárnap 20:40

Törölt felhasználó (4382602)

Elgurult az orsó kedves Medve de keresheted én nem kapkodtam összeszedni
ma fontos medencezni valóm volt, mégsem úszhat szegény fagyimatrac egyedül. Holnap én is tervezek kis takarítást, de ilyen melegben komoly rákészülés kell ám... Ja meg a kéne valami jó zene a popom csapatnak. Ötlet mire ropjuk?

Bírtam kissrác koromban
(Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 08. 02. vasárnap 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)

No,mára L, szép álmokat

Vagy a PomPom csapatnak egy jó kis Mariachi itt a nappaliban a hölgyek is annyira szexisek mint Salma Hayek és ezért csodálatom és hódolatom nekik gyönyörűségesek vagytok lányok
Canción Del Mariachi

Canción Del Mariachi
Jó reggelt! Mindenki kimedencézte magát... Mondjuk én sem. Jól esik a kávé... Tettem ki tejet hideget-meleget, fahéjat és jeget.
Crazy olyan felfújható mobil-gödörbolt nincs arrafelé? Igencsak ragacsos a mézes kezelés, de ezt te igazán tudhatnád
Van csokis is
A szalma a kontyban jelzi, hogy mire számíthatunk, jókedvű e a konty gazdája
Crazy olyan felfújható mobil-gödörbolt nincs arrafelé? Igencsak ragacsos a mézes kezelés, de ezt te igazán tudhatnád

A szalma a kontyban jelzi, hogy mire számíthatunk, jókedvű e a konty gazdája

JóReggelt♡♡♡
Tetasi, köszi a zenét, én már táncolok
Tetasi, köszi a zenét, én már táncolok

Jó reggelt,békés seggfejhétfőt
Öcsy,megnézem a felfújhatós gödröt,remek ötlet
Milyen korai vagy Katja,ha már úgy is táncolsz,egyedül milyen az...felkérhetlek táncra?

Öcsy,megnézem a felfújhatós gödröt,remek ötlet

Milyen korai vagy Katja,ha már úgy is táncolsz,egyedül milyen az...felkérhetlek táncra?

Jó reggelt, a hét legvacakabb napja ez de túl leszünk rajta
De ahogy elképzeltem Katja táncát már egy kicsit jobb, és remélem itt a nappaliban mindenkinek jobb lesz egy kicsit
És hogy Crazy felkérte ővé a nyítótánc, de a következő táncot én szeretném elkérni
De ahogy elképzeltem Katja táncát már egy kicsit jobb, és remélem itt a nappaliban mindenkinek jobb lesz egy kicsit
És hogy Crazy felkérte ővé a nyítótánc, de a következő táncot én szeretném elkérni

Szia Katja,helló srácok! Hogy beindult a nappali! Öröm idejönni! Hát még ha azt a táncot is láthatnánk?!

Srácoknak is üdv!
Biztos szeretnéd látni a táncomat Kutyu?
Valóban jobb így a bekukucska
Biztos szeretnéd látni a táncomat Kutyu?

Valóban jobb így a bekukucska

Igen teljesen igaz tök jó így benézni ide és egy gyönyörű hölgyet látni tánc közben maga az élvezet
és ha még egy Mackó is van az meg különlegesség
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 03. hétfő 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 03. hétfő 07:03
és ha még egy Mackó is van az meg különlegesség

Szia Katja,helló srácok! Hogy beindult a nappali! Öröm idejönni! Hát még ha azt a táncot is láthatnánk?!