Most hallottam, hogy Kínában kötelező tantárgy lesz a tánc. Ha ti dönthetnétek, hogy milyen új tantárgyat tegyenek kötelezővé általános és középiskolában, mit választanátok?
(borítékolok két választ: Moncy - tánc, Prune - szexológia
)
(borítékolok két választ: Moncy - tánc, Prune - szexológia

Kérdés:
Ha lenne egy nyereményjáték, ahol - ha nyertek - ti határozhatjátok meg, hogy mi legyen a nyeremény, mit választanátok (mondjuk 5 milla értékben)?
Ha lenne egy nyereményjáték, ahol - ha nyertek - ti határozhatjátok meg, hogy mi legyen a nyeremény, mit választanátok (mondjuk 5 milla értékben)?

Hipp, te nagy varázsló vagy, és csípem a humorod is
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 10. vasárnap 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 10. vasárnap 18:35

Törölt felhasználó (94621)

Ne törődj velük! Apuci is arrajárt, kicserélte a táblát!

Jó estét!
Pajkos feladat: Írjátok át ezt a nótát erotikusra!
Már minálunk, babám, már minálunk, babám,
Az jött a szokásban.
Nem szedik a meggyet, nem szedik a meggyet fedeles kosárba.
Felmegy a legény a fára
A meggyfa tetejére
Lerázza a meggyet, te meg, babám, szedjed
A rózsás kötényedbe.
Az jött a szokásba
Nem szedik a makkot, nem szedik a makkot fedeles kosárba
Felmegy a legény a fára, fának a tetejére
Lerázza a makkot, te meg, babám, kapkodd a rózsás kötényedbe.
Pajkos feladat: Írjátok át ezt a nótát erotikusra!
Az jött a szokásban.
Nem szedik a meggyet, nem szedik a meggyet fedeles kosárba.
Felmegy a legény a fára
A meggyfa tetejére
Lerázza a meggyet, te meg, babám, szedjed
A rózsás kötényedbe.
Az jött a szokásba
Nem szedik a makkot, nem szedik a makkot fedeles kosárba
Felmegy a legény a fára, fának a tetejére
Lerázza a makkot, te meg, babám, kapkodd a rózsás kötényedbe.

Mindenkinek szép álmokat! Megfogadtam,h ma korán lefekszem,úgyhogy...
Holnap biztos nem tudok itt lenni...
Holnap biztos nem tudok itt lenni...

Hááát, érdekes egy futam volt. elköszöntem, mindenkinek jóccakát!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 10. vasárnap 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Na? Hogy tetszett?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 10. vasárnap 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 10. vasárnap 19:56

Szia Moncy! nézzük..
Áthoztam a "kert"-ből, és ezzel üdvözöllek
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 10. vasárnap 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia ,nem találom a pénisz gyűrűs topikot ,vagy tudnál segiteni hol lehet errol felvilágositást kapni ..?? Köszi
dícsér...dícsér...
köszönöm a gondolatot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 10. vasárnap 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 10. vasárnap 19:34
köszönöm a gondolatot!

Pillécskének ha erre jár! -de gyorsan dicsérd meg lécci, mert ha para meglátja...

Szia Moncy! nézzük..
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 10. vasárnap 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Ajajajjjj....Kubica nagyon odacsapta az autót...

Pillécskének ha erre jár! -de gyorsan dicsérd meg lécci, mert ha para meglátja...

Ó,este írtam valamikor,hogy mennyire kívánom a málnát. Erre ma beállít a nagynéném egy kis befőttesüveggel,dugig málnával! Lehet, ő is olvassa a fórumot
Sors Hát,remélem, nem létezik,hogy meg van írva mindenkinek a sorsa. Remélem,hogy mindenki maga alakítja sorsát! Én ebben hiszek.
Elszántan kell küzdeni céljainkért,kellő motiváció, önbizalom kíséretében. Úgy kell bánni másokkal,ahogy elvárod,hogy ő bánjon veled. Ez mindig előttem van. --így alakíthatod sorsodat.
Külföld: Németországban volt szerencsém jópárszor eltölteni rövidebb időket,igaz,ilyenkor főleg munka volt,de ahhoz képest,mennyire utáltam őket vmiért,mostanra annnnyira megszerettem az országot. Kicsit aberráltak,ez tény,de hát én is az vagyok
Tehát oda ki tudnék költözni,hosszabb távra is,ha előtte biztosítva lenne ott a munkám...a nyelvet is gagyogom valamennyire és hamar tanulok...
Meg Olaszország is tetszett,de ott az emberek nem fogtak meg,úgyhogy oda biztos nem mennék hosszabb távra.
De Németbe nem is csak,h tudnék költözni,hanem szeretnék is majd...pár év múlva,ha már letettem itthon a biztos alapokat.

Sors Hát,remélem, nem létezik,hogy meg van írva mindenkinek a sorsa. Remélem,hogy mindenki maga alakítja sorsát! Én ebben hiszek.
Elszántan kell küzdeni céljainkért,kellő motiváció, önbizalom kíséretében. Úgy kell bánni másokkal,ahogy elvárod,hogy ő bánjon veled. Ez mindig előttem van. --így alakíthatod sorsodat.
Külföld: Németországban volt szerencsém jópárszor eltölteni rövidebb időket,igaz,ilyenkor főleg munka volt,de ahhoz képest,mennyire utáltam őket vmiért,mostanra annnnyira megszerettem az országot. Kicsit aberráltak,ez tény,de hát én is az vagyok

Tehát oda ki tudnék költözni,hosszabb távra is,ha előtte biztosítva lenne ott a munkám...a nyelvet is gagyogom valamennyire és hamar tanulok...
Meg Olaszország is tetszett,de ott az emberek nem fogtak meg,úgyhogy oda biztos nem mennék hosszabb távra.
De Németbe nem is csak,h tudnék költözni,hanem szeretnék is majd...pár év múlva,ha már letettem itthon a biztos alapokat.
Ne törődj velük! Apuci is arrajárt, kicserélte a táblát!

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 10. vasárnap 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 10. vasárnap 18:02

ma az apám meg a fiam a következő táblát tették a kocsira

kibe bízzon az ember, ha nem a családjában?

ma az apám meg a fiam a következő táblát tették a kocsira

A sors az én olvasatomban a döntéseink következménye. Csak előre nem tudjuk, hogy mely döntésünk a "Sors"(?) melyik bugyrát nyitja meg, csak akkor, amikor az egész tartalma már ránk zúdult...
...A másik kérdésre: semmi szín alatt nem költöznék külföldre! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 09. szombat 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 09. szombat 11:13
...A másik kérdésre: semmi szín alatt nem költöznék külföldre! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 09. szombat 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Elgondolkodtató kérdés
Szerintetek létezik olyan, hogy SORS?
Van valahol egy előre megírt életutunk? Vagy az életünket saját döntéseinkkel alakítjuk és minden csak attól függ, mikor hogyan döntünk?
Van valahol egy előre megírt életutunk? Vagy az életünket saját döntéseinkkel alakítjuk és minden csak attól függ, mikor hogyan döntünk?

Sziasztok!
Csak benéztem ide, mert még nem fejeztem be teljesen a nehéz dolgaim! Csak már hiányoztatok! A kérdésekre majd később válaszolok!
Pihenjetek, sörözzetek, nyaljatok fagyit, csokit, puncit/ kukit!
Majd jövök!
Csak benéztem ide, mert még nem fejeztem be teljesen a nehéz dolgaim! Csak már hiányoztatok! A kérdésekre majd később válaszolok!
Pihenjetek, sörözzetek, nyaljatok fagyit, csokit, puncit/ kukit!
Majd jövök!

Áááá gyér volt a felhozatal...
Bár a zenész fiú megért volna egy két nap ajtócsapkodást...
Ettünk, ittunk, mulattunk...
Idegenben voltunk, nem ismertek minket.. Max. majd cegény házigazdát fogják szekálni h. kik voltak azok az őrültek akik mezítláb ropták...
Viszont felháborított h. nagyon kevesen voltunk, elég érdektelenek az emberek ha jótékonysági célról van szó...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 09. szombat 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 09. szombat 18:53
Bár a zenész fiú megért volna egy két nap ajtócsapkodást...

Ettünk, ittunk, mulattunk...
Idegenben voltunk, nem ismertek minket.. Max. majd cegény házigazdát fogják szekálni h. kik voltak azok az őrültek akik mezítláb ropták...

Viszont felháborított h. nagyon kevesen voltunk, elég érdektelenek az emberek ha jótékonysági célról van szó...

Jó szórakozást Moncy! nehogy felszedjél valakit, a szűzességedre meg vigyázz!

Hiszek a sorsban, az asztrológiában, a jóslatban, az előző életben, a lélekvándorlásban és hiszek egy istenben
Furcsa párosításnak tűnik De igen létezik sors, mindenkié megvan írva, csak nem mindig tudjuk felismerni h. mikor mit kell tenni, mivel a NAGYKÖNYVBE nem látunk bele
Fel tudnátok adni itthoni egész életeteket, hogy szűk családotokkal külföldre költözzetek végleg?
Nem hinném egyke vagyok , szülők idősek, szükségünk van egymás közelségére, nagy a kötelék köztünk Talán ha nagyobb család lenne akkor esetleg
Hiszek a sorsban, az asztrológiában, a jóslatban, az előző életben, a lélekvándorlásban és hiszek egy istenben
Furcsa párosításnak tűnik De igen létezik sors, mindenkié megvan írva, csak nem mindig tudjuk felismerni h. mikor mit kell tenni, mivel a NAGYKÖNYVBE nem látunk bele
Fel tudnátok adni itthoni egész életeteket, hogy szűk családotokkal külföldre költözzetek végleg?
Nem hinném egyke vagyok , szülők idősek, szükségünk van egymás közelségére, nagy a kötelék köztünk Talán ha nagyobb család lenne akkor esetleg