hú charlotte fogazni fog, mert erre nem is válaszoltam Neki:
1) Mondjatok egy dolgot, ami örömöt okozott ma nektek!
- A pici fiam örömét látni a szülinapján.
2) Mondjatok egy dolgot, ami miatt bosszankodtatok ma!
- mivel ez vasárnapi kérdés a nagyszülők f@szsága, hogy mindenbe bele akarnak pofázni, ha meg nem hagyja az ember akkor azért hibás ... /ha tegnapi lenne a kérdés akkor: azt kiírtam magamból a dühöngőben, ja és Sumi a nappaliban!/
3) Mondjatok egy dolgot, amit ma nagyon szeretnétek csinálni! -szeretkezni
4) Mondjatok egy témát, ami mostanában foglalkoztat titeket!
- jó lenne vénségemre egy kislányt még összehozni! -itt folytatom az általad írtakat: remélem nem kiabálok el semmit, de nekem sikerült!!!
5) Mondjatok egy szexuális tevékenységet, amit ebben a pillanatban a legszívesebben csinálnátok!
- nekem charlotte tökéletesen eltalálta a vágyam!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 22:46
- A pici fiam örömét látni a szülinapján.
- mivel ez vasárnapi kérdés a nagyszülők f@szsága, hogy mindenbe bele akarnak pofázni, ha meg nem hagyja az ember akkor azért hibás ... /ha tegnapi lenne a kérdés akkor: azt kiírtam magamból a dühöngőben, ja és Sumi a nappaliban!/
3) Mondjatok egy dolgot, amit ma nagyon szeretnétek csinálni! -szeretkezni
- jó lenne vénségemre egy kislányt még összehozni! -itt folytatom az általad írtakat: remélem nem kiabálok el semmit, de nekem sikerült!!!
5) Mondjatok egy szexuális tevékenységet, amit ebben a pillanatban a legszívesebben csinálnátok!
- nekem charlotte tökéletesen eltalálta a vágyam!

- nem volt, mert dolgoznom kellett, pedig megfáztam és taknyom és nyálam egybefolyt (egy hiányolt pina gondolatától pedig csak szomorúság öntötte el a szívemet)
- du. benéztem a fórumba és nem láttam elég aktivítást, viszont felesleges topic nyitást megint (és a pina hiány is bosszantott, ami persze nem befolyásolta a objektív döntéseimet)
3) Mondjatok egy dolgot, amit ma nagyon szeretnétek csinálni!
- egy jót aludni és holnap teljesen egészségesen ébredni! (pinát látni közelről)
- jó lenne vénségemre egy kislányt még összehozni!
- belebújni a csepegő orrommal egy finom és édes pinába, mélyeket lélegezni, majd kifújni a megelséget a vaginába és nyelvcsapások közepette elfelejtkezni a náthámról (vagy belefulladni, mint a legszebb halál egyike!)
(húúú, erre gyorsan írjatok sokat, mert lesz akinek nem fognak tetszeni spontán és perverz gondolataim!)
- nem volt, mert dolgoznom kellett, pedig megfáztam és taknyom és nyálam egybefolyt (egy hiányolt pina gondolatától pedig csak szomorúság öntötte el a szívemet)
- du. benéztem a fórumba és nem láttam elég aktivítást, viszont felesleges topic nyitást megint (és a pina hiány is bosszantott, ami persze nem befolyásolta a objektív döntéseimet)
3) Mondjatok egy dolgot, amit ma nagyon szeretnétek csinálni!
- egy jót aludni és holnap teljesen egészségesen ébredni! (pinát látni közelről)
- jó lenne vénségemre egy kislányt még összehozni!
- belebújni a csepegő orrommal egy finom és édes pinába, mélyeket lélegezni, majd kifújni a megelséget a vaginába és nyelvcsapások közepette elfelejtkezni a náthámról (vagy belefulladni, mint a legszebb halál egyike!)

(húúú, erre gyorsan írjatok sokat, mert lesz akinek nem fognak tetszeni spontán és perverz gondolataim!)

de így legalább nem kell az alacsony vérnyomás miatt az asztalon fetrengenem!

áhh! zizz!
surdi vérnyomására nem is gondolsz? mi lesz vele holnap? holnap is durranjon szét a méregtől? - igy mán leesik?

sokkal szerencsésebb a nő 20-30 éves életkora között, egészségügyi okokból is, mert a kor előrehaladtával kisebb az esély a fogantatásra.
aztán nem elhanyagolható szempont az sem, h ha túl nagy a korkülönbség akkor sokkal nagyobb a generációs különbségből adődó meg nem értés esélye.
a túl fiatal kor pedig még az éretlenség /bár ezt Te is írtad/ miatt veszélyes.
a túl öreg kor pedig: nagyobb az esély arra, h nem lesz lehetőséged a gyereket felnevelni ...
de ennél a kérdésnél azért az se mind1, h ffiről vagy nőről van-e szó.
egy ffi sokkalta később "érik" később válik alkalmassá a gyerek nevelésre, de sokkal idősebb koráig alkalmas /testileg és lelkileg/ a gyermekvállalásra.
Szóval nőnél a 25 év körüli időpont tűnik a legideálisabbnak az első gyermek vállalására, és akkor még marad idő a 2. gyermekre!
ffinél ez inkább a 30. évre középpontosul sztem. de ne feledjük a másodvirágzást, tehát az 50es évei elején lévő ffiak abszolút potenciális apajelöltek /és akkor még jó esetben lesz idejük felnevelni/. egy 50 éves nőt viszont már öregnek gondolok az anya szerepre...
a vakrandi micsoda? ha az, h összehoznak Neked egy olyan randit, akiről semmit se tudsz, nem isláttad sosem, akkor ilyenbe nem volt részem, de nem is vágyom rá! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 05. kedd 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 10:19
aztán nem elhanyagolható szempont az sem, h ha túl nagy a korkülönbség akkor sokkal nagyobb a generációs különbségből adődó meg nem értés esélye.
a túl fiatal kor pedig még az éretlenség /bár ezt Te is írtad/ miatt veszélyes.
a túl öreg kor pedig: nagyobb az esély arra, h nem lesz lehetőséged a gyereket felnevelni ...
de ennél a kérdésnél azért az se mind1, h ffiről vagy nőről van-e szó.
egy ffi sokkalta később "érik" később válik alkalmassá a gyerek nevelésre, de sokkal idősebb koráig alkalmas /testileg és lelkileg/ a gyermekvállalásra.
Szóval nőnél a 25 év körüli időpont tűnik a legideálisabbnak az első gyermek vállalására, és akkor még marad idő a 2. gyermekre!
ffinél ez inkább a 30. évre középpontosul sztem. de ne feledjük a másodvirágzást, tehát az 50es évei elején lévő ffiak abszolút potenciális apajelöltek /és akkor még jó esetben lesz idejük felnevelni/. egy 50 éves nőt viszont már öregnek gondolok az anya szerepre...
a vakrandi micsoda? ha az, h összehoznak Neked egy olyan randit, akiről semmit se tudsz, nem isláttad sosem, akkor ilyenbe nem volt részem, de nem is vágyom rá! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 05. kedd 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Én is a 25-öt tartom ideálisnak. Így 30 fölött már kicsit nehézkesek bizonyos dolgok. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy hány éves leszek, ha esetleg lesz második...
Vakrandim nem volt még.
Vakrandim nem volt még.
én nem voltam egyedülálló mégis vállaltam volna. én szerelem párti vagyok, és nálam is az van amit Te írsz "a szerelem elveszi az eszemet általában..."
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 05. kedd 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 08:34
Admin

Jó reggelt!
Mai első kérdés:
Tegyük fel, hogy egyedülállóak vagytok és megismerkedtek egy pasival/nővel. Hamarosan kiderül, hogy házas, de az is, hogy ti ketten nagyon összeilletek (nevezzük lelki társnak). Rettentően bírjátok a pasit/csajt (nevezzük szerelemnek). Ő nem áltat titeket azzal, hogy miattatok elhagyja a társát, de egyértelművé teszi, hogy szeretne veletek viszonyt.
Vállaljátok ezt a szeretői szerepet?
Miért/miért nem?
Mai első kérdés:
Tegyük fel, hogy egyedülállóak vagytok és megismerkedtek egy pasival/nővel. Hamarosan kiderül, hogy házas, de az is, hogy ti ketten nagyon összeilletek (nevezzük lelki társnak). Rettentően bírjátok a pasit/csajt (nevezzük szerelemnek). Ő nem áltat titeket azzal, hogy miattatok elhagyja a társát, de egyértelművé teszi, hogy szeretne veletek viszonyt.
Miért/miért nem?

Én is a 25-öt tartom ideálisnak. Így 30 fölött már kicsit nehézkesek bizonyos dolgok. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy hány éves leszek, ha esetleg lesz második...
Vakrandim nem volt még. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 05. kedd 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 08:39
Vakrandim nem volt még. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 05. kedd 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Második kérdés:
Melyik a legjobb életkor a gyerekvállalásra nőknél/férfiaknál?
20-25-30-35-40 év?
Ha tudtok, írjatok mindegyikhez érveket, ellenérveket!
(Pl. 20 évesen azért jó gyereket vállalni, mert a szülők lazán tudják kezelni a helyzeteket és nagyobb a valószínűsége, hogy a gyereknek jó barátai lesznek; 25 évesen azért jó gyereket vállalni, mert már érettebbek és befejezték az iskolákat, kezdik megteremteni az anyagi feltételeket, 30 évesen azért jó gyereket vállalni, mert...)
20-25-30-35-40 év?
(Pl. 20 évesen azért jó gyereket vállalni, mert a szülők lazán tudják kezelni a helyzeteket és nagyobb a valószínűsége, hogy a gyereknek jó barátai lesznek; 25 évesen azért jó gyereket vállalni, mert már érettebbek és befejezték az iskolákat, kezdik megteremteni az anyagi feltételeket, 30 évesen azért jó gyereket vállalni, mert...)

Én vállalnám. Inkább legyek vele azon kevés időben, ami nekünk adatott, minthogy ne tapasztaljam meg, milyen együtt.
A szerelem elveszi az eszemet általában... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 05. kedd 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
A szerelem elveszi az eszemet általában... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 05. kedd 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Jó reggelt!
Mai első kérdés:
Miért/miért nem?
Mai első kérdés:
Miért/miért nem?

Mindenre gondoltam csak erre nem. Te kis számító..
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 05. kedd 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)

csak azt akartam kiprovokálni, h a lotyókám végre leszopjon!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 05. kedd 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 09:34

Törölt felhasználó (94621)

Szia surda, lenyugodtál? azt gondoltam tegnap, szétvered a berendezést. Egy ilyen ostoba tyúkért így felkapni a vizet?

Szia surda, lenyugodtál? azt gondoltam tegnap, szétvered a berendezést. Egy ilyen ostoba tyúkért így felkapni a vizet?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 05. kedd 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)

mindezt kérem úgy, h Te öltözz fel így!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 17:05

Ne légy mááá úúúútálatoska...
Kapsz a Schumi helyett egy mocis bigét

Kapsz a Schumi helyett egy mocis bigét

Egyértelműen nem. Abból semmi jó nem sülhet ki, és egyébként sem szeretek osztozni semmiben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 05. kedd 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Jó reggelt!
Mai első kérdés:
Miért/miért nem?
Mai első kérdés:
Miért/miért nem?

fiúk
az aggódásotokért, de az én Kedves lotyókám fajta gyógymódot választom! remélem nem sértődtök meg!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát ez kellemetlen, mondhatnám sz@r dolog, lényeg, hogy nem volt sérülés. Én egyébként szívesen elmegyek külföldre is bárhová, itthon is, csak Bp.-re ne kelljen mennem, mert az a közlekedés ami ott van az török szintű.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 05. kedd 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 08:38

Szép jó reggelt!
Hmm,nincs is jobb reggel mikor arra ébredsz,hogy a párod híw telán mert megtörte a kocsit!
Naná,hogy ezerrel kimegy az álom a szemedből ás rombolsz a reggeli csúcsban oda...
Sérülés nm történt a kocsiban wan wagy 200,000-
forintos kár!
Így is kezdödhet 1 reggel....
Hmm,nincs is jobb reggel mikor arra ébredsz,hogy a párod híw telán mert megtörte a kocsit!

Naná,hogy ezerrel kimegy az álom a szemedből ás rombolsz a reggeli csúcsban oda...
Sérülés nm történt a kocsiban wan wagy 200,000-
forintos kár!
Így is kezdödhet 1 reggel....
na csak, hogy nagyon meg ne sértődj: a második adag az utolsó cseppig a Tiéd lehet!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 16:12

Surdinak asszem nő hiánya lehet...
Hasfogó nevetős szmájli amíg olvastam a dühöngését
Hasfogó nevetős szmájli amíg olvastam a dühöngését

na szívjad csak azt a feszültséget! de vigyázat ám nem kevés az a mennyiség, de az utolsó cseppig a szádba akarom ereszteni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 15:55

Admin

Surdi, kicsit feszült vagy. Na gyere, feküdj csak le ide az ágyra, hadd szívjam ki belőled ezt a sok feszültséget

Szép jó reggelt mindenkinek!
Szerintem is 25 év körül a legjobb gyermeket vállalni. Tapasztalatból mondom. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 05. kedd 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem is 25 év körül a legjobb gyermeket vállalni. Tapasztalatból mondom. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 05. kedd 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Második kérdés:
20-25-30-35-40 év?
20-25-30-35-40 év?

Sziasztok,megkezdem a szaladgálást!

És milyen volt ilyen fiatalon apává válni?
Most mennem kell, kellemes délelőttöt! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 05. kedd 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 08:57
Most mennem kell, kellemes délelőttöt! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 05. kedd 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Legjobb kor a gyermek wállalásra:25-30 között
(23 éwes woltam mikor a lányom születet...
)

Wak randi:-olyan nm wolt sose nekem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 05. kedd 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 08:43

Admin

Harmadik: kinek volt már vakrandija? Hogy sült el?

Legjobb kor a gyermek wállalásra:25-30 között
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 05. kedd 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Admin

Második kérdés:
20-25-30-35-40 év?
20-25-30-35-40 év?