Ok, surda köszönet, láttam, de arra még mindig nem válaszoltál, hogy megkaptad az imélemet???
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 05. kedd 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 15:16

Na kellemes délutánt!
hipp! a szíves puncit neked tettem be a kedvenc topicodba!
lotyókám a pléjmétben ígértél egy nyalás lehetőségét a számomra! jöhet, tárd szét a combod, és tedd a vállamra a lábad!
lotyókám a pléjmétben ígértél egy nyalás lehetőségét a számomra! jöhet, tárd szét a combod, és tedd a vállamra a lábad!

Na kellemes délutánt!

Szasz Hipp!
Elmúltak a sokkos állapotok,remélem mihamarabb a
páromnál is...
Hogy mindenkinek megköszönjem..sokat segít nekem a G.G. a megnyugwásban....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 05. kedd 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 14:44
Elmúltak a sokkos állapotok,remélem mihamarabb a
páromnál is...
Hogy mindenkinek megköszönjem..sokat segít nekem a G.G. a megnyugwásban....

Törölt felhasználó (94621)

Helló Gyuri! Olvastam mi történt, sajnálom, remélem lenyugodtak a kedélyek.
Helló Gyuri! Olvastam mi történt, sajnálom, remélem lenyugodtak a kedélyek.
charlotte kérdéseire a válaszok:
-vakrandim nem volt még
-a gyerekvállalás női oldalról 25-30 között ideális, 35 felett már nem érzem túl jónak, de persze kivételek vannak (pl. ha nem az első gyerek)
és azért, amik elhangzottak: kellő érettség az anyasághoz, jelentős generációs különbségek elkerülése, több türelem
-szerető státusz: nehéz elképzelnem, mert már én sem vagyok független, de lehet, hogy bevállalnám...csak az a baj, hogy ilyenkor az ember nem nyitott más felé, tehát hiába gondolom azt, hogy amíg nincs más, addig miért ne, ha egyszer kifelé bocsájtom a "foglalt vagyok, ne közelíts" jelzéseket
-vakrandim nem volt még
-a gyerekvállalás női oldalról 25-30 között ideális, 35 felett már nem érzem túl jónak, de persze kivételek vannak (pl. ha nem az első gyerek)
és azért, amik elhangzottak: kellő érettség az anyasághoz, jelentős generációs különbségek elkerülése, több türelem
-szerető státusz: nehéz elképzelnem, mert már én sem vagyok független, de lehet, hogy bevállalnám...csak az a baj, hogy ilyenkor az ember nem nyitott más felé, tehát hiába gondolom azt, hogy amíg nincs más, addig miért ne, ha egyszer kifelé bocsájtom a "foglalt vagyok, ne közelíts" jelzéseket
válaszom a lánckérdésre:
nem szoktam erotikusakat álmodni
de ha véletlenül mégis, akkor természetesen nem mondom el az uramnak...felesleges őt ilyenekkel felizgatni (nem szexuális értelemben)
kérdésen gondolkodom még
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 06. 05. kedd 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 08:27
nem szoktam erotikusakat álmodni

kérdésen gondolkodom még
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 06. 05. kedd 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Töled kerdezek:
- Erotikus almaidat elmeseled a parodnak ?
- Reszletesen? Meg az "esetleg" az alomban elöfordulo idegen hapsikrol is beszamolsz(nal) ?
- Erotikus almaidat elmeseled a parodnak ?
- Reszletesen? Meg az "esetleg" az alomban elöfordulo idegen hapsikrol is beszamolsz(nal) ?

ha mán mejjavították az avatar váltást, a kajabálásom hallatán!
akkor jól fogta fel a dolgokat!
hát ha közelebb lennél tudnék ajánlani 1 jó szerlőt!
a légzsák lesz a legnagyobb tétel benne?!!!
a cascoval csak az a baj, h az önrészed ugrik! bár ha ügyesen választasz szerelőt az se, mert azért az eurotaxba van rátartás az alkatrészárakban! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 05. kedd 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor jól fogta fel a dolgokat!
hát ha közelebb lennél tudnék ajánlani 1 jó szerlőt!
a légzsák lesz a legnagyobb tétel benne?!!!
a cascoval csak az a baj, h az önrészed ugrik! bár ha ügyesen választasz szerelőt az se, mert azért az eurotaxba van rátartás az alkatrészárakban! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 05. kedd 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Megyek wan 1 kis dogom majd beugrálok...

Söröskorsó???Nagy wagy....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 05. kedd 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 11:44

nosza dolgozgassatok mán ezen még 1 kicsit, mert imígyen kevésbé emészthető!
Nos,Ő wolt a hunyó mert nm figyelt...
Mikor odaértem megölelgettem és körbe puszikáltam,
hogy megnyugodjon majd szemügyre wettem a Wadat
(wagonR+),első látásra nm is wolt gáz...
Kérdeztem,hogy be megy-e dolgozni amire azt wálaszolta persze mert ha most nm ül be akkor soha
többet...Pece a Wad nm indult mert rajta felejtette a lámpát...No problem,szembe álltam wele a scudowal és 2 percig bikáztam majd beindítottam neki...máá mehetett is....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 05. kedd 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 11:37
Mikor odaértem megölelgettem és körbe puszikáltam,
hogy megnyugodjon majd szemügyre wettem a Wadat
(wagonR+),első látásra nm is wolt gáz...
Kérdeztem,hogy be megy-e dolgozni amire azt wálaszolta persze mert ha most nm ül be akkor soha
többet...Pece a Wad nm indult mert rajta felejtette a lámpát...No problem,szembe álltam wele a scudowal és 2 percig bikáztam majd beindítottam neki...máá mehetett is....

mondjuk nemtom, hogyan történt, de az se mindegy, h Ő volt-e a hibás!
viszont 1et ne feledj: baleset után amint lehetőség van rá azonnal a volán mögé ültetni ...
bozonyos Niki Laudának tanácsoltak vmi hasonlot a nagy balesete után ...
viszont 1et ne feledj: baleset után amint lehetőség van rá azonnal a volán mögé ültetni ...
bozonyos Niki Laudának tanácsoltak vmi hasonlot a nagy balesete után ...
nosza dolgozgassatok mán ezen még 1 kicsit, mert imígyen kevésbé emészthető!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 05. kedd 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Hoztam nektek ebédet,nehogy kaja nélkül maradjatok...

mondjuk nemtom, hogyan történt, de az se mindegy, h Ő volt-e a hibás!
bozonyos Niki Laudának tanácsoltak vmi hasonlot a nagy balesete után ... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 05. kedd 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 11:22
bozonyos Niki Laudának tanácsoltak vmi hasonlot a nagy balesete után ... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 05. kedd 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Hali!
Első kör megfutwa...alá becsültem a kárt...
Csak a 2 légzsák ára 180guriga...(wazze)
Wan cascom...így nm idegesitem magam annyira..
Azon picit aggódom,hogy a párom túl teszi-e magát..wolt kb. 10 éwe csatja és az annyira sokkolta,hogy utána nm is wezetett...
Kb. 1,5 éwwel ezelött kezdtem wele gyakorolni,
miután megismerkedtünk és nm akartam,hogy kárba
wesszen a jogsija...Hát elég muris wolt az eleje
a gyakorlatozásnak...
Azon picit aggódom,hogy a párom túl teszi-e magát..wolt kb. 10 éwe csatja és az annyira sokkolta,hogy utána nm is wezetett...
a gyakorlatozásnak...

Jó wolt fiatalon apáwá wálni mert terwezett gyerek
wolt és lányt akartam ami sikerült is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 05. kedd 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 09:03
wolt és lányt akartam ami sikerült is!

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 05. kedd 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

És milyen volt ilyen fiatalon apává válni?
Most mennem kell, kellemes délelőttöt!
Most mennem kell, kellemes délelőttöt!

jó napot hölgyeim és uraim

Hali!
a gyakorlatozásnak...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 05. kedd 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 11:11
a gyakorlatozásnak...

hú vazz!
remélem van bizosításod!
a párod csak ezt akarta bizonyítani: nem csak a hétfő reggel lehet űbersz@r!
részvétem!
remélem van bizosításod!
részvétem!

hú vazz!
remélem van bizosításod!
részvétem!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 05. kedd 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 08:38
remélem van bizosításod!
részvétem!

Szép jó reggelt!
Hmm,nincs is jobb reggel mikor arra ébredsz,hogy a párod híw telán mert megtörte a kocsit!
Naná,hogy ezerrel kimegy az álom a szemedből ás rombolsz a reggeli csúcsban oda...
Sérülés nm történt a kocsiban wan wagy 200,000-
forintos kár!
Így is kezdödhet 1 reggel....
Hmm,nincs is jobb reggel mikor arra ébredsz,hogy a párod híw telán mert megtörte a kocsit!

Naná,hogy ezerrel kimegy az álom a szemedből ás rombolsz a reggeli csúcsban oda...
Sérülés nm történt a kocsiban wan wagy 200,000-
forintos kár!
Így is kezdödhet 1 reggel....
Charlotte hagyta magát lefényképezni, amikor kiszívta belőlem a feszültséget?
nyú! nagyon el vagy tűnve!
nem jó ez így!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 06. 05. kedd 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
nyú! nagyon el vagy tűnve!

hú charlotte fogazni fog, mert erre nem is válaszoltam Neki:
1) Mondjatok egy dolgot, ami örömöt okozott ma nektek!
- A pici fiam örömét látni a szülinapján.
2) Mondjatok egy dolgot, ami miatt bosszankodtatok ma!
- mivel ez vasárnapi kérdés a nagyszülők f@szsága, hogy mindenbe bele akarnak pofázni, ha meg nem hagyja az ember akkor azért hibás ... /ha tegnapi lenne a kérdés akkor: azt kiírtam magamból a dühöngőben, ja és Sumi a nappaliban!/
3) Mondjatok egy dolgot, amit ma nagyon szeretnétek csinálni! -szeretkezni
4) Mondjatok egy témát, ami mostanában foglalkoztat titeket!
- jó lenne vénségemre egy kislányt még összehozni! -itt folytatom az általad írtakat: remélem nem kiabálok el semmit, de nekem sikerült!!!
5) Mondjatok egy szexuális tevékenységet, amit ebben a pillanatban a legszívesebben csinálnátok!
- nekem charlotte tökéletesen eltalálta a vágyam!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 22:46
- A pici fiam örömét látni a szülinapján.
- mivel ez vasárnapi kérdés a nagyszülők f@szsága, hogy mindenbe bele akarnak pofázni, ha meg nem hagyja az ember akkor azért hibás ... /ha tegnapi lenne a kérdés akkor: azt kiírtam magamból a dühöngőben, ja és Sumi a nappaliban!/
3) Mondjatok egy dolgot, amit ma nagyon szeretnétek csinálni! -szeretkezni
- jó lenne vénségemre egy kislányt még összehozni! -itt folytatom az általad írtakat: remélem nem kiabálok el semmit, de nekem sikerült!!!
5) Mondjatok egy szexuális tevékenységet, amit ebben a pillanatban a legszívesebben csinálnátok!
- nekem charlotte tökéletesen eltalálta a vágyam!

- nem volt, mert dolgoznom kellett, pedig megfáztam és taknyom és nyálam egybefolyt (egy hiányolt pina gondolatától pedig csak szomorúság öntötte el a szívemet)
- du. benéztem a fórumba és nem láttam elég aktivítást, viszont felesleges topic nyitást megint (és a pina hiány is bosszantott, ami persze nem befolyásolta a objektív döntéseimet)
3) Mondjatok egy dolgot, amit ma nagyon szeretnétek csinálni!
- egy jót aludni és holnap teljesen egészségesen ébredni! (pinát látni közelről)
- jó lenne vénségemre egy kislányt még összehozni!
- belebújni a csepegő orrommal egy finom és édes pinába, mélyeket lélegezni, majd kifújni a megelséget a vaginába és nyelvcsapások közepette elfelejtkezni a náthámról (vagy belefulladni, mint a legszebb halál egyike!)
(húúú, erre gyorsan írjatok sokat, mert lesz akinek nem fognak tetszeni spontán és perverz gondolataim!)
- nem volt, mert dolgoznom kellett, pedig megfáztam és taknyom és nyálam egybefolyt (egy hiányolt pina gondolatától pedig csak szomorúság öntötte el a szívemet)
- du. benéztem a fórumba és nem láttam elég aktivítást, viszont felesleges topic nyitást megint (és a pina hiány is bosszantott, ami persze nem befolyásolta a objektív döntéseimet)
3) Mondjatok egy dolgot, amit ma nagyon szeretnétek csinálni!
- egy jót aludni és holnap teljesen egészségesen ébredni! (pinát látni közelről)
- jó lenne vénségemre egy kislányt még összehozni!
- belebújni a csepegő orrommal egy finom és édes pinába, mélyeket lélegezni, majd kifújni a megelséget a vaginába és nyelvcsapások közepette elfelejtkezni a náthámról (vagy belefulladni, mint a legszebb halál egyike!)

(húúú, erre gyorsan írjatok sokat, mert lesz akinek nem fognak tetszeni spontán és perverz gondolataim!)

de így legalább nem kell az alacsony vérnyomás miatt az asztalon fetrengenem!

áhh! zizz!
surdi vérnyomására nem is gondolsz? mi lesz vele holnap? holnap is durranjon szét a méregtől? - igy mán leesik?