áhhh...willynek újabb kihívás elé kellett néznie...július 6-10 között lesz a Nemzetközi Webcamszex és Maszti Konferencia...itt kell neki több órás előadást tartania, zombiee és tom előadása előtt...ezért nem tud jönni a gennyzsák bulira...illetve ezért rakjuk át másik időpontra
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 06. szerda 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 09:14
Törölt felhasználó (94621)

Jó reggelt mindenkinek. Willy gratulálok! Most aztán szabad a pálya, lehet menni csajozni, a könyveket meg dobáld ki!

az biztos, ha Te férfi lennél akkor én meg homokos!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 06. szerda 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 09:19

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Így lettünk megszerkesztve...
Ha nem agyalnánk folyton hülyeségeken, férfiak lennénk, te meg homokos, mert engem akarnál
Ha nem agyalnánk folyton hülyeségeken, férfiak lennénk, te meg homokos, mert engem akarnál

Én az általad betett képet plagizálom.
A Sumacher rajongóknak való ez a fagyi!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 05. kedd 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 23:41
A Sumacher rajongóknak való ez a fagyi!

A ma jutalmatok a sok tanulásért, a jó vizsgákért és a vizsgák előtt állóknak is:

és azoknak, akik nem jól szerepeltek, vagy nem készülnek a vizsgáikra:

Így lettünk megszerkesztve...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 06. szerda 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 09:13

tegnap este történt, mikor csendben néztem ki a buta fejemből:
az asszony: nagyon bámulsz magad elé! most valyon kire gondolsz.
én: vazze mejdnem elalszom ültő helyemben!
Kérdésem: a nők miért bonyolítják túl a mégoly egyszerű dolgokat is

javaslom eme dolog kipróbálását!
miért haragudnák meg valakire ezért! utálom pl a politikai alapú haragszom rád, vagy pl azt ha valaki valakit utál az mástól is elvárja, h utálja /pl. a saját jóanyám is ilyen/.
két dolgot nem tudok megbocsátani:
-a Kiszel Tünci-Anettka-Kanna vonalat felállítani az emberek elé követendő példának
- Surmóher szeretetét!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 05. kedd 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 23:14
miért haragudnák meg valakire ezért! utálom pl a politikai alapú haragszom rád, vagy pl azt ha valaki valakit utál az mástól is elvárja, h utálja /pl. a saját jóanyám is ilyen/.
két dolgot nem tudok megbocsátani:
-a Kiszel Tünci-Anettka-Kanna vonalat felállítani az emberek elé követendő példának
- Surmóher szeretetét!

Admin

Surdi, most olvastam a Kannában, hogy nem szereted a DM-ot. Megutálsz, ha azt mondom, hogy én még koncertjükön is voltam?
Olyan kis heves vagy, amikor feldühítenek. Jó lehet veled veszekedés után szeretkezni
Olyan kis heves vagy, amikor feldühítenek. Jó lehet veled veszekedés után szeretkezni

Jó reggelt mindenkinek. Willy gratulálok! Most aztán szabad a pálya, lehet menni csajozni, a könyveket meg dobáld ki!

tegnap este történt, mikor csendben néztem ki a buta fejemből:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 05. kedd 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 21:52

Admin

Ezt már biztos sokan ismeritek, de szerintem annyira találó, hogy nagyon. Úgyhogy bemásolom ide is:
Egy pár fekszik egymás mellett az ágyban.
A Nő gondolatai:
Vajon miért bámul felfelé, és rám se néz? Vajon azon gondolkodik, hogy mondja meg, hogy már nem szeret? Vajon észrevette, hogy felszedtem pár kilót és már nem tart vonzónak? Vajon megsértődött mert már 5 éve vagyunk együtt és még nem mutattam be a szüleimnek? Vajon van valakije? Jézusom megcsal engem. Vajon ki lehet az?
A Férfi gondolatai:
Hogy a picsában marad fent az a pók a falon ?
Egy pár fekszik egymás mellett az ágyban.
A Nő gondolatai:
Vajon miért bámul felfelé, és rám se néz? Vajon azon gondolkodik, hogy mondja meg, hogy már nem szeret? Vajon észrevette, hogy felszedtem pár kilót és már nem tart vonzónak? Vajon megsértődött mert már 5 éve vagyunk együtt és még nem mutattam be a szüleimnek? Vajon van valakije? Jézusom megcsal engem. Vajon ki lehet az?
A Férfi gondolatai:
Hogy a picsában marad fent az a pók a falon ?
Te Moncy ez nagyon okés!
a megcsalatásos topicban anno visszaolvastam, de aszem ennyit azért nem!!! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 05. kedd 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 19:51

a megcsalatásos topicban anno visszaolvastam, de aszem ennyit azért nem!!! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 05. kedd 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeretős kérdés:
Mivel több topicban is leírtam h. Én milyen cipőben vagyok...Akár a megcsalásosban, akár a barátod asszonya, akár a a a.... nem jutnak eszembe, viszont párból vágtam össze idézeteket:
Ugyebár a lényeg: "Ne kívánd felebarátod házát! Ne kívánd felebarátod feleségét, se szolgáját, se szolgálóját, se ökrét, se szamarát és semmit, ami a felebarátodé!"
2004. 12.09-én írtam:
A szeretői viszonynak nincs kifutása, nincs beteljesülése, az van ami van, és nincs tovább, vagyis nincs, ami nincs és nem is lesz, vagy ha mégis az már nem szeretői viszony.
A házasságban a felek boldogan élnek míg meg nem halnak, vagy ölik egymást, míg meg nem halnak. Ellenben két szerető ha belehal, sem él boldogan, csak őrülten keresi a boldogságot, amit valahol nem talált meg, és bár ezt éppen egy szeretői kapcsolatban véli fölfedezni, az egymásra találás után hamarosan rá kell jönnie, hogy szeretőnek lenni nem megváltás, nem a házasság helyett valami jobb, több, különb, hanem legalább akkora zsákutca mint a házasság. Sőt még sötétebb és kilátástalanabb, hiszen a házasság lehetne akár jó is, kölcsönösen kielégítő, boldogító, megnyugtató, olyan kapcsolat, amelyből az ember nem kívánkozik ki. Ám a szeretői viszonyból ha jó, még inkább ki kellene törni, le kellene vetni mint egy elhasznált ruhadarabot, ki kellene bújni belőle, másodlagos viszonyból elsődlegesség kellene tenni, bújkálóból nyílttá, titkoltból vállalttá, magyarán ha a szeretőmet jobban szeretem mint bárki mást, akkor már nem lehet, hogy csak a szeretőm legyen, akkor vele kellene élnem is, akárhogyan nevezzük is ezt a másfajta viszonyt, de akár úgy is, hogy szeretőkből például házasok lehessünk, már ha ez nem volna önmagában is röhejes.
2004.12.23-án írtam:
"Nos Én konkrétan tavaly karácsony előtti napokban tudtam meg hogy csalnak.. mint utólag kiderült évek óta.. vagyis kettős játékot űztek velem...mivel otthon minden okés volt...
Na de egy évig tudtuk nyújtani a rétest, mára már "kinyílt a szemem" és elkezdtem formálni az új életemet.. Ja és még egy apró momentum.. rám nem nézhet senki mert az övé vagyok, aki megteszi az megnézheti magát.. nos ez a megnyilvánulása nem hiszem hogy ép elmére vallana...
Nos ezek után kósoltam meg a tiltott gyümölcsöt..."
És ezek után NE törjön senki pálcát a fejem felett...
2004. decemberétől sok szép élményben, szeretetben volt részem... igaz kis szünettel de ma is tart...
De soha nem lehet tudni meddig, bárkivel, bárhol, bármi előfordulhat...
Mivel több topicban is leírtam h. Én milyen cipőben vagyok...Akár a megcsalásosban, akár a barátod asszonya, akár a a a.... nem jutnak eszembe, viszont párból vágtam össze idézeteket:
Ugyebár a lényeg: "Ne kívánd felebarátod házát! Ne kívánd felebarátod feleségét, se szolgáját, se szolgálóját, se ökrét, se szamarát és semmit, ami a felebarátodé!"
2004. 12.09-én írtam:
A szeretői viszonynak nincs kifutása, nincs beteljesülése, az van ami van, és nincs tovább, vagyis nincs, ami nincs és nem is lesz, vagy ha mégis az már nem szeretői viszony.
A házasságban a felek boldogan élnek míg meg nem halnak, vagy ölik egymást, míg meg nem halnak. Ellenben két szerető ha belehal, sem él boldogan, csak őrülten keresi a boldogságot, amit valahol nem talált meg, és bár ezt éppen egy szeretői kapcsolatban véli fölfedezni, az egymásra találás után hamarosan rá kell jönnie, hogy szeretőnek lenni nem megváltás, nem a házasság helyett valami jobb, több, különb, hanem legalább akkora zsákutca mint a házasság. Sőt még sötétebb és kilátástalanabb, hiszen a házasság lehetne akár jó is, kölcsönösen kielégítő, boldogító, megnyugtató, olyan kapcsolat, amelyből az ember nem kívánkozik ki. Ám a szeretői viszonyból ha jó, még inkább ki kellene törni, le kellene vetni mint egy elhasznált ruhadarabot, ki kellene bújni belőle, másodlagos viszonyból elsődlegesség kellene tenni, bújkálóból nyílttá, titkoltból vállalttá, magyarán ha a szeretőmet jobban szeretem mint bárki mást, akkor már nem lehet, hogy csak a szeretőm legyen, akkor vele kellene élnem is, akárhogyan nevezzük is ezt a másfajta viszonyt, de akár úgy is, hogy szeretőkből például házasok lehessünk, már ha ez nem volna önmagában is röhejes.
2004.12.23-án írtam:
"Nos Én konkrétan tavaly karácsony előtti napokban tudtam meg hogy csalnak.. mint utólag kiderült évek óta.. vagyis kettős játékot űztek velem...mivel otthon minden okés volt...
Na de egy évig tudtuk nyújtani a rétest, mára már "kinyílt a szemem" és elkezdtem formálni az új életemet.. Ja és még egy apró momentum.. rám nem nézhet senki mert az övé vagyok, aki megteszi az megnézheti magát.. nos ez a megnyilvánulása nem hiszem hogy ép elmére vallana...
Nos ezek után kósoltam meg a tiltott gyümölcsöt..."
És ezek után NE törjön senki pálcát a fejem felett...
2004. decemberétől sok szép élményben, szeretetben volt részem... igaz kis szünettel de ma is tart...
De soha nem lehet tudni meddig, bárkivel, bárhol, bármi előfordulhat...

Mi a véleményetek erről? -az hogy egy hp!
Ti is "visszatartjátok néha magatokat" ha érzelemkimutatásról van szó? -soha, de visszaértünk a hazugság témához
Volt már olyan partneretek, aki valószínűleg hidegebbnek mutatta magát, mint amilyen valójában volt? -nem tudok róla
Visszaélt már valaki a szeretetetekkel? -egyértelműen nem.
de egy kicsit másképp megközelítve: olyan volt már, h nem tudtuk egymásnak kimutatni az érzelmeinket. emiatt ment majdnem tönkre a házasságunk ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 05. kedd 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 17:48
Ti is "visszatartjátok néha magatokat" ha érzelemkimutatásról van szó? -soha, de visszaértünk a hazugság témához
Volt már olyan partneretek, aki valószínűleg hidegebbnek mutatta magát, mint amilyen valójában volt? -nem tudok róla
Visszaélt már valaki a szeretetetekkel? -egyértelműen nem.
de egy kicsit másképp megközelítve: olyan volt már, h nem tudtuk egymásnak kimutatni az érzelmeinket. emiatt ment majdnem tönkre a házasságunk ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 05. kedd 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Szép délutánt!
Valamit olvasgattam, aztán arról megint eszembe jutott egy dolog.
Volt egy barátnőm, aki ha járt egy pasival, soha nem mutatta ki igazán az érzelmeit, mert úgy gondolta, hogy a másik visszaélhet azzal, ha ő őszintén és teljesen kitárja a szívét.
Mi a véleményetek erről?
Ti is "visszatartjátok néha magatokat" ha érzelemkimutatásról van szó?
Volt már olyan partneretek, aki valószínűleg hidegebbnek mutatta magát, mint amilyen valójában volt?
Visszaélt már valaki a szeretetetekkel?
Valamit olvasgattam, aztán arról megint eszembe jutott egy dolog.
Volt egy barátnőm, aki ha járt egy pasival, soha nem mutatta ki igazán az érzelmeit, mert úgy gondolta, hogy a másik visszaélhet azzal, ha ő őszintén és teljesen kitárja a szívét.
Mi a véleményetek erről?
Ti is "visszatartjátok néha magatokat" ha érzelemkimutatásról van szó?
Volt már olyan partneretek, aki valószínűleg hidegebbnek mutatta magát, mint amilyen valójában volt?
Visszaélt már valaki a szeretetetekkel?

kicsit nagyzolósra sikerült ez az "eszembe se jutott" duma!
egyébként pályinkás jó reggelt!
na ez a willonyos 1 hülye! szarrá röhögtem magam a polyénnyán! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 05. kedd 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 16:29

egyébként pályinkás jó reggelt!
na ez a willonyos 1 hülye! szarrá röhögtem magam a polyénnyán! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 05. kedd 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Nah,az eszembe sem jutott...
De az igen,hogy elég taljános é a fiú...

De az igen,hogy elég taljános é a fiú...

szerencsésen húztál tételt, mi?
francokat!
egyszerűen tudsz!

Törölt felhasználó (24620)

Egyébként...
megvolt ma a vizsla, ötös-ötös, szerencsésen húztam tételt...
Mától hivatalosan kiadványszerkesztő vagyok (húúúúhaaa)
Jó reggelt!
Kellett nekem éjjel fényképeket válogatni a szép férfitestbe...
Azt álmodtam, hogy Bruce Willis előttem térdel meztelen felsőtesttel és a melleim közé fúrja a fejét
Kellett nekem éjjel fényképeket válogatni a szép férfitestbe...
Azt álmodtam, hogy Bruce Willis előttem térdel meztelen felsőtesttel és a melleim közé fúrja a fejét

Nnah, kedves Surdapapa, van egy kicsi meglepetésem a Kanna topicban

eladom és veszek belőle egy flottányi kacsát

@ wikipedia (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 06. szerda 00:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 00:25

@ wikipedia (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 06. szerda 00:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (75419)

Ajándékot nem illik visszautasítani!
Eladod és veszel belőle soook-soook pisztáciafagyit
. És adsz nekem is!

Ajándékot nem illik visszautasítani!
. És adsz nekem is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 06. szerda 00:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 00:15

Ehh, kösz, nem szeretem az ilyen idétlen gépeket.
inkább vigyázok az 51 kilómra...
És különben is, mozog nekem mindenhogy a testem. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 06. szerda 00:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 00:04
És különben is, mozog nekem mindenhogy a testem. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 06. szerda 00:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Bár azután a fagyi után inkább egy kis testmozgás kéne:

Szállj be mellé súlyzózni.

hmmmm, pisztácia is van...
Király vagy
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 05. kedd 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 23:41
Király vagy

A ma jutalmatok a sok tanulásért, a jó vizsgákért és a vizsgák előtt állóknak is:

Ehh, kösz, nem szeretem az ilyen idétlen gépeket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 05. kedd 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 23:57

Willy, gratulálok!
Tőlem ezt kapod:

Bár azután a fagyi után inkább egy kis testmozgás kéne:

Willy, gratulálok!
Tőlem ezt kapod:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 05. kedd 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 23:30

Egyébként...