Sumira?
csak vigyázz! Károsan/kórosan pörögsz!
Wazze a vicc topicba írton akkorát röhögtem! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 06. szerda 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)

csak vigyázz! Károsan/kórosan pörögsz!
Wazze a vicc topicba írton akkorát röhögtem! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 06. szerda 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez gyors ebéd wolt Hipp-i!
Na,sziasztok én ugróm...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 06. szerda 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 12:23

Na,sziasztok én ugróm...

Törölt felhasználó (94621)

Surdi! el kell, hogy keserítselek, most sem jött semmi, mástól rendben megkapom a leveleket, csak tőled nem jön át??
most má megpróbáltam privebe elküldeni!
csak nem értem, h régen más címeddel mé működött, ha most nem??? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 06. szerda 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 12:23
csak nem értem, h régen más címeddel mé működött, ha most nem??? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 06. szerda 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Surdi! el kell, hogy keserítselek, most sem jött semmi, mástól rendben megkapom a leveleket, csak tőled nem jön át??
lánc
-em charlotte-hoz:
mel gibson a "mi kell a nőnek"-ben szerzett egy jó kis képeséget, miszerint hallja, hogy mire gondolnak a nők
te szeretnél egy ilyen képességet (férfiakra értendő
? mik lennének a hátrányai? (az előnyeit nagyjából sejtjük, de kifejtheted azt is)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 06. szerda 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 09:36

mel gibson a "mi kell a nőnek"-ben szerzett egy jó kis képeséget, miszerint hallja, hogy mire gondolnak a nők

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Mádám, ne felejtse el, hogy maga jön a lánckérdéses játékban!
Most megyek. Szép napot!
Most megyek. Szép napot!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 06. szerda 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
gyere már chatre...hát úgy kell neked könyörögni országon-világon keresztül???
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 06. 06. szerda 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 12:20

Jo napot napalisok az urak dolgoznak
A hölgyek meg lustiznak valahol

Jo napot napalisok az urak dolgoznak
A hölgyek meg lustiznak valahol

figyejjémá!
a privid műkszik aztat megkaptad előbb? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 06. szerda 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 11:59
a privid műkszik aztat megkaptad előbb? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 06. szerda 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Punciillat? hát az itt nincs, robotolnak a lyányok. az iméled nem jött meg, sztm felmondott a postás. Idáig már egy postagalamb 2x megfordult volna. rossz helyre címezted, de semmi gond. Gyurit sem irigylem, ennyit rohangálni? már amit leírt attól elfáradtam, na mentem ebéd..
Csajozás nemigazán, 18-án meg még lesz egy szóbeli érettségi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 06. szerda 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 09:14

Jó reggelt mindenkinek. Willy gratulálok! Most aztán szabad a pálya, lehet menni csajozni, a könyveket meg dobáld ki!

Jó étwágyat Hipp!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 06. szerda 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 11:59

Punciillat? hát az itt nincs, robotolnak a lyányok. az iméled nem jött meg, sztm felmondott a postás. Idáig már egy postagalamb 2x megfordult volna. rossz helyre címezted, de semmi gond. Gyurit sem irigylem, ennyit rohangálni? már amit leírt attól elfáradtam, na mentem ebéd..
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 06. szerda 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 11:53

közbe Sumi-ra is urol! mi???
Béke! csak úgy zombeesan!
eléggé eltűnős wok én is!
no de punci illat sincs a nappaliba ami berángatna bennünket!
Én nm haragszom rád,béke wan...
Csak nekem jobb az izlésem....
AA lányok mostanában más időpontokba járnak be a
nappaliba...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 06. szerda 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 11:53

Csak nekem jobb az izlésem....

AA lányok mostanában más időpontokba járnak be a
nappaliba...

no de punci illat sincs a nappaliba ami berángatna bennünket! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 06. szerda 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 11:41
no de punci illat sincs a nappaliba ami berángatna bennünket! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 06. szerda 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Hipp!
Melózom, ugrálok ide-oda,intézem a kocsit közben...
Most ép haza ugróttam majd 2-re budára ugróm onnan a páromért zuglóba ugróm majd lörincre ugróm ott 2 helyre is ugróm majd haza ugróm,jönnek értem este 8-ra awwal is ugróm 1-et....
Bocsi mindenkitől az ugrálgatásomért de ez most annyira tetszett...
Surdit ne keresd mert elugrott "Timi"seggére adni 1 csókot....
Most ép haza ugróttam majd 2-re budára ugróm onnan a páromért zuglóba ugróm majd lörincre ugróm ott 2 helyre is ugróm majd haza ugróm,jönnek értem este 8-ra awwal is ugróm 1-et....

Szia Hipp!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 06. szerda 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 11:24

Szia Gyuri! mizújs? surdi megint eltűnt mint a szürke....dolgozol? nagy csend van a nappaliban, mindenki keresi a kenyérrevalót..
Szia Gyuri! mizújs? surdi megint eltűnt mint a szürke....dolgozol? nagy csend van a nappaliban, mindenki keresi a kenyérrevalót..
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 06. szerda 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez jó, webcamszex és maszti konferencia, Tom és Zombie professzor urak és Willy adjunktus előadást tartanak. nem is tudtam, hogy ilyen nagy emberek járnak ide. Remélem lesz videóbeszámoló róla..

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 06. szerda 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 09:35

áhhh...willynek újabb kihívás elé kellett néznie...július 6-10 között lesz a Nemzetközi Webcamszex és Maszti Konferencia...itt kell neki több órás előadást tartania, zombiee és tom előadása előtt...ezért nem tud jönni a gennyzsák bulira...illetve ezért rakjuk át másik időpontra
Jónapot mindenkinek!
Wilika gratulálok!
Wilika gratulálok!

Nesze wazze! Csókolgasd a képét...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 06. szerda 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 09:21

Én az általad betett képet plagizálom.
A Sumacher rajongóknak való ez a fagyi!
A Sumacher rajongóknak való ez a fagyi!

Mádám, ne felejtse el, hogy maga jön a lánckérdéses játékban!
Most megyek. Szép napot! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 06. szerda 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Most megyek. Szép napot! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 06. szerda 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)

áhhh...willynek újabb kihívás elé kellett néznie...július 6-10 között lesz a Nemzetközi Webcamszex és Maszti Konferencia...itt kell neki több órás előadást tartania, zombiee és tom előadása előtt...ezért nem tud jönni a gennyzsák bulira...illetve ezért rakjuk át másik időpontra
Jó regg Szilva gyere kicsit a chatre légy szi
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 06. szerda 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)