csácsáóóómindeki ...
hipp vedd át a stafétát! mennem kell!!
üdv mindenkinek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 06. szerda 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 15:37
üdv mindenkinek!

Törölt felhasználó (94621)

Hűűű micsoda magasröptű vita folyik itt. Látom a témánál vagytok, surda egyedül tartod a frontot?

Hűűű micsoda magasröptű vita folyik itt. Látom a témánál vagytok, surda egyedül tartod a frontot?

A kérdésláncot Katicikával szeretném folytatni. Neki szól a kérdésem:
Mit mondana a vaginád, ha beszélni tudna és mit viselne, ha felöltözne?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 06. szerda 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 14:10
Mit mondana a vaginád, ha beszélni tudna és mit viselne, ha felöltözne?

Törölt felhasználó (7767)

Ezt csak Charlotte válaszolhatja meg, vagy szabad a gazda is?
Ez nem lotyókád féle megoldás, hanem ez valóban a latex búslakodó nevű termék. Google a barátod
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 06. szerda 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 15:28

Wazze!
a legfőbb udvarlód a macskásember meg a korbácsos Madám várják el, h eccerre reagáljunk több hsz-re!
szóvel: a lotyókám írta, tudja a férfiak fejábe a 3 p betű kering: de a z első p betű nem 1cerűen pina, hanem konkrétan az övé!
a latex búslakodóra + tetszett a lotyókám féle megoldás, de a csaj amilyen huncutul néz biztosan a puncijában az ujja!!!
nálad elsőre ezt olvastam: "valamit erősen félreittál!"
a legfőbb udvarlód a macskásember meg a korbácsos Madám várják el, h eccerre reagáljunk több hsz-re!
szóvel: a lotyókám írta, tudja a férfiak fejábe a 3 p betű kering: de a z első p betű nem 1cerűen pina, hanem konkrétan az övé!
a latex búslakodóra + tetszett a lotyókám féle megoldás, de a csaj amilyen huncutul néz biztosan a puncijában az ujja!!!
nálad elsőre ezt olvastam: "valamit erősen félreittál!"
Olvastam a válaszodat és meg is lepődtem, hogy valamire érdemben reagáltál, csak hát ezt nem akartam leírni, mert még megsértődtél volna. De ha már így kiprovokáltad...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 06. szerda 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 15:14

Na, de azért én is válaszoltam! De a lényegretörő értékelésed elmaradt!

Wazze!
nálad elsőre ezt olvastam: "valamit erősen félreittál!" (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 06. szerda 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 15:20
nálad elsőre ezt olvastam: "valamit erősen félreittál!" (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 06. szerda 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Hogyan???? Harlotnak latexpuncija van? Te valamit erősen félreírtál!
...Vagy talán "latex után búsúló"-t akartál írni?

Hogyan???? Harlotnak latexpuncija van? Te valamit erősen félreírtál!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 06. szerda 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)

én konkrétan a Te pinádra gondoltam ...
latex búslakodó:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 06. szerda 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 15:05
latex búslakodó:

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Semmiképpen sem szeretnék ilyen képességet, mert a frász kerülgetne, hogy folyton ilyeneket hallanék az utcán:
"húúú de dögös ez a kis vörös"
"ennek a szőkének vajon igaziak a mellei? áááááá ekkora nem lehet igazi, tuti szilikon"
"ha ilyen nőm lenne, mint ez a magas, barna, mindenki engem irigyelne"
"de ronda nagy segge van ennek a nőnek, de a kislánya aranyos"
Azt írtad, hogy ennek az állapotnak vannak előnyei. Nem tudom mire gondoltál. Szerintem nincsenek előnyei.
Én már most is tudom, hogy mire gondolnak a férfiak. Még ha nagyképűnek hangzik is ez a kijelentésem.
Sok P betű kering állandóan a kis fejükben a pina-pénz-pia szentháromság kérdéskörből. (jó, néhányan csak kettőre gondolnak ebből, hogy Willy ne kérje ki magának a piát)
"ennek a szőkének vajon igaziak a mellei? áááááá ekkora nem lehet igazi, tuti szilikon"
Azt írtad, hogy ennek az állapotnak vannak előnyei. Nem tudom mire gondoltál. Szerintem nincsenek előnyei.
Én már most is tudom, hogy mire gondolnak a férfiak. Még ha nagyképűnek hangzik is ez a kijelentésem.
Sok P betű kering állandóan a kis fejükben a pina-pénz-pia szentháromság kérdéskörből. (jó, néhányan csak kettőre gondolnak ebből, hogy Willy ne kérje ki magának a piát)
Na, de ekkora kotont!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 06. szerda 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 15:08

Admin

Ez annak a felnőtt változata, mint mikor a suliban a sarokba állítottak:

Na, de azért én is válaszoltam! De a lényegretörő értékelésed elmaradt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 05. kedd 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 23:14

Admin

Para, mint mindig, szűkszavú és lényegretörő. De legalább megválaszolásra érdemesnek tartottad a kérdéseket. Ennek örülök
Gondolom azt felesleges kérnem, hogy bővebben kifejtsd...
Szép jó éjszakát mindenkinek.

Gondolom azt felesleges kérnem, hogy bővebben kifejtsd...
Szép jó éjszakát mindenkinek.
Ez annak a felnőtt változata, mint mikor a suliban a sarokba állítottak:
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 06. szerda 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 14:34

Segítsetek már...
Nem vagyok képben...
Itt annyiiii okos ember van...
Mi a frász az a latex búslakodó???
Nem vagyok képben...

Semmiképpen sem szeretnék ilyen képességet, mert a frász kerülgetne, hogy folyton ilyeneket hallanék az utcán:
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 06. szerda 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 12:25
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 06. szerda 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)

lánc
-em charlotte-hoz:
mel gibson a "mi kell a nőnek"-ben szerzett egy jó kis képeséget, miszerint hallja, hogy mire gondolnak a nők
te szeretnél egy ilyen képességet (férfiakra értendő
? mik lennének a hátrányai? (az előnyeit nagyjából sejtjük, de kifejtheted azt is)

mel gibson a "mi kell a nőnek"-ben szerzett egy jó kis képeséget, miszerint hallja, hogy mire gondolnak a nők

bassssszussss...ez ám a mókás cucc
ha beletesznek búslakodhatsz, hogy megint kimaradsz a dugásból
de majd jön bondage-királynőnk és talán megfejti (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 06. szerda 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 14:34

de majd jön bondage-királynőnk és talán megfejti (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 06. szerda 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Segítsetek már...
Nem vagyok képben...
Nem vagyok képben...

Segítsetek már...
Nem vagyok képben...
Nem vagyok képben...

Szép napot!

ez lánckérdés, tehát charlotte-ra vár a válaszadás lehetősége
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 06. szerda 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 14:10

2007. 06. 06. szerda 12:25

lánc
-em charlotte-hoz:
te szeretnél egy ilyen képességet (férfiakra értendő
? mik lennének a hátrányai? (az előnyeit nagyjából sejtjük, de kifejtheted azt is)

Sziasztok, jó napot mindenkinek!
Legalább kávét főzhetek azon a konferencián?
Willynek gratula a nagyon sikeres vizsgához!
Felnézegettem ide, de betegeskedem picit, és nem nagyon tudtam irogatni!
Hippnek sok csokit! És minden fiúnak itt a nappaliban szép puncikat, a lányoknak kedvükrevaló faxot.
Tom admin, komolyan kérdem: Nem kell kiscica?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 06. szerda 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 11:17
Legalább kávét főzhetek azon a konferencián?
Willynek gratula a nagyon sikeres vizsgához!
Felnézegettem ide, de betegeskedem picit, és nem nagyon tudtam irogatni!
Hippnek sok csokit! És minden fiúnak itt a nappaliban szép puncikat, a lányoknak kedvükrevaló faxot.
Tom admin, komolyan kérdem: Nem kell kiscica?

Törölt felhasználó (94621)

Ez jó, webcamszex és maszti konferencia, Tom és Zombie professzor urak és Willy adjunktus előadást tartanak. nem is tudtam, hogy ilyen nagy emberek járnak ide. Remélem lesz videóbeszámoló róla..

Sumira?
csak vigyázz! Károsan/kórosan pörögsz!
Wazze a vicc topicba írton akkorát röhögtem! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 06. szerda 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)

csak vigyázz! Károsan/kórosan pörögsz!
Wazze a vicc topicba írton akkorát röhögtem! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 06. szerda 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)