a rendőrség pedig körözést adott ki bizonyos T Rudolf fiatalkorú ellen! erre kiderült Te bújtatod?!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 24. kedd 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 19:42
Törölt felhasználó (24620)

*sóhaj*
Hát kívánhat magyar gyermek ennél jobb pillanatokat? ^_^ (katt az eredeti mérethez!)
Hát kívánhat magyar gyermek ennél jobb pillanatokat? ^_^ (katt az eredeti mérethez!)

Na, ha nem esik az eső, kénytelen vagyok én locsolni.
Szép napot!
Szép napot!

Jóreggelt mindenkinek.Him majmoknál müködött folyamatosan? Kíváncsi lennék a negyedik ötödik orgazmus után a majom fejére

Amugy meg mindent köszönök tudóskáim
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 25. szerda 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 25. szerda 08:16

Amugy meg mindent köszönök tudóskáim

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Hallottatok arról a kísérletről, amit majmokon végeztek, hogy elektródákkal stimulálták az agyukban az orgazmusérző központot (remélem jól írtam), és ha egy gombot megnyomtak, akkor elélveztek. Egy idő után nem ettek, nem ittak, csak fetrengtek a gomb mellett és nyomkodták.
Szóval csak óvatosan!
Szóval csak óvatosan!

Bőrt felsértőőőőőőő?
Mondtam már, hogy ne olvass annyi Sade-ot!
Jaj, erről jutott eszembe, hogy buktatok már le kiszívott nyakkal (akár szülők, akár barátok, iskolatársak előtt), vagy valami látható szexuális sérüléssel (összekarmolt hát, ilyesmi)
Azért a garbó mint praktikus ruhadarab jól jött nekem egyszer-kétszer. Szerencsére úgy alakult, hogy nyáron nem kellett semmi ilyesmit lepleznem így megúsztam az értetlen tekinteteket. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 24. kedd 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 22:38

Mondtam már, hogy ne olvass annyi Sade-ot!

Jaj, erről jutott eszembe, hogy buktatok már le kiszívott nyakkal (akár szülők, akár barátok, iskolatársak előtt), vagy valami látható szexuális sérüléssel (összekarmolt hát, ilyesmi)

Azért a garbó mint praktikus ruhadarab jól jött nekem egyszer-kétszer. Szerencsére úgy alakult, hogy nyáron nem kellett semmi ilyesmit lepleznem így megúsztam az értetlen tekinteteket. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 24. kedd 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)

ehh, pedig egy kis harapdálás...
Bőrt felsértő karmolászás... *sóhaj*
Bőrt felsértő karmolászás... *sóhaj*
Ööööööööööö, asszem hallottam ilyesmiről.
Veled nehéz lehet együtt élni, mert ha elemedben vagy, halálra röhögi magát az ember melletted...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 25. szerda 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 25. szerda 08:22

Veled nehéz lehet együtt élni, mert ha elemedben vagy, halálra röhögi magát az ember melletted...

hallottatok arról a kísérletről, amit néhány megszállott hülyén végeztek, hogy berakták őket egy gép elé, és ha egy gombot megnyomtak, akkor a gg nyitólapja jelent meg...egy idő után nem ettek, nem ittak, csak ültek a gép mellett és nyomkodták a gombot
hallottatok arról a kísérletről, amit néhány megszállott hülyén végeztek, hogy berakták őket egy gép elé, és ha egy gombot megnyomtak, akkor a gg nyitólapja jelent meg...egy idő után nem ettek, nem ittak, csak ültek a gép mellett és nyomkodták a gombot
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 25. szerda 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 25. szerda 08:16
Admin

Hallottatok arról a kísérletről, amit majmokon végeztek, hogy elektródákkal stimulálták az agyukban az orgazmusérző központot (remélem jól írtam), és ha egy gombot megnyomtak, akkor elélveztek. Egy idő után nem ettek, nem ittak, csak fetrengtek a gomb mellett és nyomkodták.
Szóval csak óvatosan!
Szóval csak óvatosan!

Ha felajánlanának nektek valami szert, ami növeli a szexuális teljesítőképet, örömérzetet, de vannak kellemetlen mellékhatásai, akkor mi az a mellékhatás, amit még bevállaltok cserébe (pl. gyakori fejfájás, hetente egy nap depresszió, magasabb vérnyomás, mittomén).
Vagy egyáltalán nem szednétek be?
Vagy egyáltalán nem szednétek be?

Szóval csak óvatosan!
Szóval csak óvatosan!

Azért egy vibráló, hosszú nyelv nem lenne semmi
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 25. szerda 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 25. szerda 08:11

Admin

Jó reggelt!
Valaki toljon az arcomba egy hatalmas öööööööööööööööö kávét
(tegnap reggel óta borult az idő, de még nem esett csak pár csepp)
Willy szuperképességes kérdéséről jutott eszembe:
Milyen szexuális szuperképességeket szeretnétek, hogy a partneretek birtokoljon?

Milyen szexuális szuperképességeket szeretnétek, hogy a partneretek birtokoljon?

Jó reggelt!

nem nagyon tudok ilyet mondani...bár...szeretem úgy enni a dinnyét, hogy csorog a leve mindenhol, elég malackodós
és szeretek betakarózva aludni a szabadban, napközben, de erre ritkán kerül sor
csak ez a két dolog van, ami extra élvezetet okoz...de tulajdonképpen bármi, amit szívesen csinálok élvezetes, abból meg sok van
például szeretek csokit enni csókolózva
de az már kicsit szexen "belüli"testi dolog
flört: egy simulósabb tánc még nem számít annak, ha viszont csak egy nőt tüntet ki megkülönböztető figyelemmel, akkor már kínosnak érezném...persze ha a farkát egészen szorosan nyomja oda, és látványosan beleliheg a másik fülébe, hát az már flört
de ha nem vagyok ott, vagy ő nincs ott, akkor azért
...viszont közös barátokkal történő mulatozás esetén, ha a partner valami miatt nincs ott, akkor nem ajánlatos semmi ilyen jellegű, mert szubjektíven fogják visszamondani neki az élményt, és nem biztos, hogy az fedi a valóságot
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 24. kedd 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 21:45

flört: egy simulósabb tánc még nem számít annak, ha viszont csak egy nőt tüntet ki megkülönböztető figyelemmel, akkor már kínosnak érezném...persze ha a farkát egészen szorosan nyomja oda, és látványosan beleliheg a másik fülébe, hát az már flört

Admin

Biztos nektek is van olyan, hogy egy tevékenység, vagy valami szexen kívüli testi dolog nagy élvezetet okoz. Elmondom mire gondolok:
- az egyik barátnőm a koliban pl. annyira szeretett hajat mosni, hogy vasárnap esténként szinte sikongatva ment a zuhanyzó felé,
- egy másik barátnőm annyira imádott tüsszenteni, hogy elnevezte kicsi orgazmusnak,
- egy hapsim majd megőrült azért, ha a hátát vakargattam,
- én imádom, ha az arcomat masszírozzák vagy a lábujjaimat birizgálják.
Nektek van ilyenetek?
- az egyik barátnőm a koliban pl. annyira szeretett hajat mosni, hogy vasárnap esténként szinte sikongatva ment a zuhanyzó felé,
- egy másik barátnőm annyira imádott tüsszenteni, hogy elnevezte kicsi orgazmusnak,
Nektek van ilyenetek?

asszem ezt a kérdést is kihagyom... :/
Mint a RoadTrip-ben; nem megcsalás, ha nem azonos a körzetszámotok, ha részeg voltál közben, stb... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 25. szerda 01:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 25. szerda 01:48
Mint a RoadTrip-ben; nem megcsalás, ha nem azonos a körzetszámotok, ha részeg voltál közben, stb... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 25. szerda 01:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

És egy éjszakai kérdés:
Mi számít flörtnek? (most csak a személyes találkozást nézzük, a virtuális dolgokat ne!)
Hol van az a határ, amikor már megharagszotok, ha a párotok olyat tesz egy társaságban valaki mással?
(egy szorosan összetapadós tánc még belefér, vagy a túlzott fizikai kontaktus már zavaró?)
Mi számít flörtnek? (most csak a személyes találkozást nézzük, a virtuális dolgokat ne!)
Hol van az a határ, amikor már megharagszotok, ha a párotok olyat tesz egy társaságban valaki mással?
(egy szorosan összetapadós tánc még belefér, vagy a túlzott fizikai kontaktus már zavaró?)

A kavicsok, a kőtálka koppanása a padlón, az egész darabokban lejövő tapéta, a kiskanállal feltört karamell.. igen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 24. kedd 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 23:48
Admin

A kavicsokra gondolsz?
Én is imádom azt a filmet

És egy éjszakai kérdés:

A kavicsokra gondolsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 24. kedd 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 22:43

Egyébként az Amelie-ben van egy ilyen rész nem?
imádom azt a filmet.

imádom azt a filmet.
Egyébként az Amelie-ben van egy ilyen rész nem?
imádom azt a filmet. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 24. kedd 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)

imádom azt a filmet. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 24. kedd 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Biztos nektek is van olyan, hogy egy tevékenység, vagy valami szexen kívüli testi dolog nagy élvezetet okoz. Elmondom mire gondolok:
Nektek van ilyenetek?
Nektek van ilyenetek?

orgazmusközeli élmény néhány zenekar koncertje, beülni egy moziba már az üres vászon is a sötétben
, és van egy selyem alsószoknyás szoknyám, na ha azt felveszem harisnya nélkül......a legjobb sétáimat benne tettem.... és már megint bepofátlankodtam....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 24. kedd 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Admin

Nektek van ilyenetek?
Nektek van ilyenetek?

ehh, pedig egy kis harapdálás...
Bőrt felsértő karmolászás... *sóhaj* (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 24. kedd 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 22:37
Bőrt felsértő karmolászás... *sóhaj* (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 24. kedd 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)

hát sajna...van amikor megfeledkezem magamról
néha olyan olthatatlan vágy kap el, hogy beleharapjak dolgokba a férfitesten...de tudom, hogy nem túl kellemes
ajhhhh...
volt olyan, aki kifejezetten nem kedvelte, még a finomabb harapásokat sem, az uram szerencsére eltűri

hát sajna...van amikor megfeledkezem magamról
néha olyan olthatatlan vágy kap el, hogy beleharapjak dolgokba a férfitesten...de tudom, hogy nem túl kellemes
ajhhhh...
volt olyan, aki kifejezetten nem kedvelte, még a finomabb harapásokat sem, az uram szerencsére eltűri
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 24. kedd 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 22:32

Admin

Ne fogazz!
Basszátok meg a kurva gg-függőséget, most is dolgoznom kéne......

Basszátok meg a kurva gg-függőséget, most is dolgoznom kéne......
Ne fogazz!
Basszátok meg a kurva gg-függőséget, most is dolgoznom kéne...... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 24. kedd 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Basszátok meg a kurva gg-függőséget, most is dolgoznom kéne...... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 24. kedd 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)