ehh, pedig egy kis harapdálás...
Bőrt felsértő karmolászás... *sóhaj* (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 24. kedd 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 22:37
Bőrt felsértő karmolászás... *sóhaj* (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 24. kedd 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)

hát sajna...van amikor megfeledkezem magamról
néha olyan olthatatlan vágy kap el, hogy beleharapjak dolgokba a férfitesten...de tudom, hogy nem túl kellemes
ajhhhh...
volt olyan, aki kifejezetten nem kedvelte, még a finomabb harapásokat sem, az uram szerencsére eltűri

hát sajna...van amikor megfeledkezem magamról
néha olyan olthatatlan vágy kap el, hogy beleharapjak dolgokba a férfitesten...de tudom, hogy nem túl kellemes
ajhhhh...
volt olyan, aki kifejezetten nem kedvelte, még a finomabb harapásokat sem, az uram szerencsére eltűri
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 24. kedd 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 22:32

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Ne fogazz!
Basszátok meg a kurva gg-függőséget, most is dolgoznom kéne......

Basszátok meg a kurva gg-függőséget, most is dolgoznom kéne......
Ne fogazz!
Basszátok meg a kurva gg-függőséget, most is dolgoznom kéne...... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 24. kedd 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Basszátok meg a kurva gg-függőséget, most is dolgoznom kéne...... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 24. kedd 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
De igen, pont olyanokat írtál, amikre én is utaltam.
És igen! A nyújtózkodást én is imádom
Ja, és még egy eszembe jutott a hsz-edről. A lányom Play Dough gyurmájának olyan illata van, hogy mikor gyurmázik, én az egyik kis darabot a kezemben szorítva "szipózok".
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 24. kedd 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 22:08
És igen! A nyújtózkodást én is imádom

Ja, és még egy eszembe jutott a hsz-edről. A lányom Play Dough gyurmájának olyan illata van, hogy mikor gyurmázik, én az egyik kis darabot a kezemben szorítva "szipózok".

Törölt felhasználó (24620)

Háááát, jó kérdés...
Énekelni hangosan a zuhany alatt...
vakarózni, nyújtózkodni...
illetve egyik tusfürdőmnek annyira szeretem az illatát, hogy néha kétszer szappanozom magam vele...
De istenigazából olyasmi amit te mondtál, olyan nem jut eszembe... Főleg, hogy egy részük, az emberek közti fizikai kapcsolaton alapszik... amiből nem igazán van.
Egyébként egy egy jó mély ölelés az mindig jó...
illetve egyik tusfürdőmnek annyira szeretem az illatát, hogy néha kétszer szappanozom magam vele...
De istenigazából olyasmi amit te mondtál, olyan nem jut eszembe... Főleg, hogy egy részük, az emberek közti fizikai kapcsolaton alapszik... amiből nem igazán van.
Egyébként egy egy jó mély ölelés az mindig jó...
O_O
Büntet! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 24. kedd 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Büntet! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 24. kedd 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)

legyen áldott a neve annak, aki a túró rudit kitalálta

*sóhaj*
Hát kívánhat magyar gyermek ennél jobb pillanatokat? ^_^ (katt az eredeti mérethez!)
Hát kívánhat magyar gyermek ennél jobb pillanatokat? ^_^ (katt az eredeti mérethez!)

Háááát, jó kérdés...
Egyébként egy egy jó mély ölelés az mindig jó... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 24. kedd 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 21:45
Egyébként egy egy jó mély ölelés az mindig jó... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 24. kedd 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Biztos nektek is van olyan, hogy egy tevékenység, vagy valami szexen kívüli testi dolog nagy élvezetet okoz. Elmondom mire gondolok:
- az egyik barátnőm a koliban pl. annyira szeretett hajat mosni, hogy vasárnap esténként szinte sikongatva ment a zuhanyzó felé,
- egy másik barátnőm annyira imádott tüsszenteni, hogy elnevezte kicsi orgazmusnak,
- egy hapsim majd megőrült azért, ha a hátát vakargattam,
- én imádom, ha az arcomat masszírozzák vagy a lábujjaimat birizgálják.
Nektek van ilyenetek?
- az egyik barátnőm a koliban pl. annyira szeretett hajat mosni, hogy vasárnap esténként szinte sikongatva ment a zuhanyzó felé,
- egy másik barátnőm annyira imádott tüsszenteni, hogy elnevezte kicsi orgazmusnak,
Nektek van ilyenetek?

Nekem is, csak nekem most még szinte levegőt venni sincs időm, nemhogy írni. És ez egy darabig így lesz...
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 24. kedd 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 14:00

A tegnapi hsz-kat olvasva, örömmel veszem tudomásul,hogy csak neked hinyoztam.

Biztos nektek is van olyan, hogy egy tevékenység, vagy valami szexen kívüli testi dolog nagy élvezetet okoz. Elmondom mire gondolok:
Nektek van ilyenetek?
Nektek van ilyenetek?

Mutatni akarok valamit
és beszélhetnékem van...
Túrórudiból meg az volt az utolsó... :( (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 24. kedd 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 20:17

és beszélhetnékem van...
Túrórudiból meg az volt az utolsó... :( (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 24. kedd 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Kb. 10-kor egy nagyon rövid ideig.
Miért, túrórudit akarsz enni kéjesen a webcamon?

Kb. 10-kor egy nagyon rövid ideig.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 24. kedd 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 18:55

Charlooooootte... ugye leszel ma? O_O
*sóhaj*

mitől érzékenyültél el ennyire?
sikerült megpihenj?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 04. 24. kedd 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 17:06

átolvastam a mai nap eddigi termését...
olyan aranyosak vagytok mind,ma különösen szeretlek mindötöket!

Charlooooootte... ugye leszel ma? O_O
neeeem,csak hülyéskedek nyomoromban
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 24. kedd 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 18:52

Nofene, internetes huncutkodás?

Nofene, internetes huncutkodás?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 04. 24. kedd 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 18:17

virtuálisan csak,de az is jólesett!
mellesleg tudod miért hívják hematitnak?

igen,mikor csiszolják vörös lesz a hütövíz
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 24. kedd 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 18:25

"Vérkő"
Állítólag a súrlódó vizet, vérszínűre festi
Állítólag a súrlódó vizet, vérszínűre festi
"Vérkő"
Állítólag a súrlódó vizet, vérszínűre festi (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 04. 24. kedd 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 18:17
Állítólag a súrlódó vizet, vérszínűre festi (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 04. 24. kedd 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 24. kedd 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 18:07

Mi van veled, lesz_ptak? Mi ez a nagy vidámság?
(bocsi, nem bírtam magammal
)

Mi van veled, lesz_ptak? Mi ez a nagy vidámság?
)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 04. 24. kedd 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 17:06

átolvastam a mai nap eddigi termését...