átolvastam a mai nap eddigi termését...
olyan aranyosak vagytok mind,ma különösen szeretlek mindötöket!
olyan aranyosak vagytok mind,ma különösen szeretlek mindötöket!

sztem nem csak nekem hiányoztál!
további jó szórakázást mindenkinek! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 24. kedd 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 14:00
további jó szórakázást mindenkinek! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 24. kedd 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)

A tegnapi hsz-kat olvasva, örömmel veszem tudomásul,hogy csak neked hinyoztam.

A tegnapi hsz-kat olvasva, örömmel veszem tudomásul,hogy csak neked hinyoztam.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 24. kedd 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 13:52

szójjá no szépfijjú!
péntekre szerzek be piros zoknyit! oszt akkor azt veszem fel!
nem emlékeztem a kvízbe lévő szóváltásotokra!
ez az én bűnöm, h a memóriámnál csak a szenilitásom nagyobb!

szójjá no szépfijjú!

Az biztos,hogy sütnek
halihó

bocs most látom, h itt válaszoltál a kvízben kapott ajánlatra!!!
ehj de mérgesen teccet begyünni a nappali ajtaján!
látom már, h mégis jó a cím!
sztem az előbbi kétt ffi sportoló kimondottan celebritásnak számít!
pl. sztem ilyen is elfér, h Epres Panni-Benedek Tibor; v Oroszlán Szonja-Kásás Tamás (tudom már rég nem egy pár)fotói
sztem az előbbi kétt ffi sportoló kimondottan celebritásnak számít!
pl. sztem ilyen is elfér, h Epres Panni-Benedek Tibor; v Oroszlán Szonja-Kásás Tamás (tudom már rég nem egy pár)fotói
kikkérem magamnak a melegnek még a feltételezését is!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 24. kedd 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
mindig a jelenlévővel kell foglalkozni!
tehát most Veled!
egyébként + horzival én vigyázok!
nehogy ez legyen: 1; 2; 3; 4 -bocs papa! mert akkor:
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 24. kedd 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 12:55
ebben a sorrendben, vagy egyszerre? vagy horzi nappalipartis útmutatóját követve?
tehát most Veled!
egyébként + horzival én vigyázok!
nehogy ez legyen: 1; 2; 3; 4 -bocs papa! mert akkor:

s helyénvaló lesz a szó: "melegváltás"
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 04. 24. kedd 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 13:04

Nézi, előkészül a menetekre , ti lányok úgy is tovább és többet bírtok mint mi fiúk....

Nézi, előkészül a menetekre , ti lányok úgy is tovább és többet bírtok mint mi fiúk....
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 24. kedd 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 13:03

itt már csak egyetlen kérdés merül fel: mit csinál addig surdi? nem hagyhatjuk parlagon heverni!
itt már csak egyetlen kérdés merül fel: mit csinál addig surdi? nem hagyhatjuk parlagon heverni!
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 04. 24. kedd 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 12:59

Szentem a sorrend mindegy az a lényeg, hogy egymás után gyertek és amíg én egyikőtőkkel foglalkozom addig a másik kettő magával foglalkozzon, hogy minél jobban felhúzzatok, majd a végkifejletnél mindhárman kaptok a nedűből ha ti is szeretnétek....

Szentem a sorrend mindegy az a lényeg, hogy egymás után gyertek és amíg én egyikőtőkkel foglalkozom addig a másik kettő magával foglalkozzon, hogy minél jobban felhúzzatok, majd a végkifejletnél mindhárman kaptok a nedűből ha ti is szeretnétek....
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 24. kedd 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 12:55
ebben a sorrendben, vagy egyszerre? vagy horzi nappalipartis útmutatóját követve?

ez sem rossz három kívánság kérdés, hogy az érintettek is kívánják-E
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 24. kedd 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Sört nem iszom tehát marad a sex de abból jó sok...
Tehát valami kis disznó perverz dolgokat fogok kívánni.....
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 24. kedd 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 12:45
Tehát valami kis disznó perverz dolgokat fogok kívánni.....

ajaj! a három kivánságok igazán furmányosak szoktak lenni. csak nehogy olyan söröskorsót kivánj, amiből sosem fogy ki a serital!

az én három kívánságom:
1. Charlotte
2. Szilva
3. Pille!!! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 24. kedd 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 12:45
1. Charlotte
2. Szilva
3. Pille!!! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 24. kedd 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)

ajaj! a három kivánságok igazán furmányosak szoktak lenni. csak nehogy olyan söröskorsót kivánj, amiből sosem fogy ki a serital!

(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 04. 24. kedd 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 12:41

Hopp már rád is ugrottam és már nyalom is a nyalókád másik oldalát a többi majd menetközben kialakul...
Ja és mivel én voltam a leggyorsabb , ezért teljesítened kell 3 kívánságom...

Ja és mivel én voltam a leggyorsabb , ezért teljesítened kell 3 kívánságom...

Köszi!