Ma reggel kaptam egy levelet a drágakövekről.
"A szebbnél-szebb drágakövek nemcsak szemet gyönyörködtetőek, hűvösen elegánsak és különlegesek, de hatással vannak az érzelmeinkre, s a szerelmi életünkre is.
Ametiszt
Magában foglalja a szeretet, a gyengédség, a megértés rezgéseit. Véd a szerelmi kábulatban elkövethető ostobaságoktól. A józanság szimbóluma, óvja a kapcsolatok szellemi értékeit.
Borostyán
Segít megőrizni a szerelmet, a szeretetet. A tartós, meghitt kapcsolat köve. Véd a nemi betegségektől és a szerelmi varázslatoktól is.
Gránát
Megerősíti, vidámmá teszi a szívet, segít dönteni, és véd a szerelmi mérgekkel szemben.
Gyémánt
Erősíti a rokonszenvet, elcsendesíti a viszályokat. Az ártatlanság védelmezője - főleg ha bal kézben tartják. Hosszú, tartós kapcsolatokat ígér.
Gyöngy
Árulkodik - ha viselőjének érzelmei elbizonytalanodnak, zavarossá válik. Pora növeli a férfierőt, csökkenti a nők szerelmi lázát, így erősíti hűségüket.
Holdkő
Titokzatos, változékony és sejtelmes fénye romantikus érzeteket kelt.
Jade
Az erkölcsi tartás és a lélek tisztaságának köve. Megtisztítja az érzelmeket."
Na, az ilyenben már végképp nem tudok hinni. Bár azt elhiszem, hogy a gyémánt erősíti a rokonszenvet és elcsendesíti a viszályokat.
Ti kaptatok már olyan ajándékot, amit visszautasítottatok, mert túl értékesnek találtátok? Ha mondjuk a párotok a kapcsolat első hetében egy értékes gyűrűt/nyakláncot ajándékoz nektek, hogy reagáltok?
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 04. 24. kedd 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 08:35
"A szebbnél-szebb drágakövek nemcsak szemet gyönyörködtetőek, hűvösen elegánsak és különlegesek, de hatással vannak az érzelmeinkre, s a szerelmi életünkre is.
Ametiszt
Magában foglalja a szeretet, a gyengédség, a megértés rezgéseit. Véd a szerelmi kábulatban elkövethető ostobaságoktól. A józanság szimbóluma, óvja a kapcsolatok szellemi értékeit.
Borostyán
Segít megőrizni a szerelmet, a szeretetet. A tartós, meghitt kapcsolat köve. Véd a nemi betegségektől és a szerelmi varázslatoktól is.
Gránát
Megerősíti, vidámmá teszi a szívet, segít dönteni, és véd a szerelmi mérgekkel szemben.
Gyémánt
Erősíti a rokonszenvet, elcsendesíti a viszályokat. Az ártatlanság védelmezője - főleg ha bal kézben tartják. Hosszú, tartós kapcsolatokat ígér.
Gyöngy
Árulkodik - ha viselőjének érzelmei elbizonytalanodnak, zavarossá válik. Pora növeli a férfierőt, csökkenti a nők szerelmi lázát, így erősíti hűségüket.
Holdkő
Titokzatos, változékony és sejtelmes fénye romantikus érzeteket kelt.
Jade
Az erkölcsi tartás és a lélek tisztaságának köve. Megtisztítja az érzelmeket."
Na, az ilyenben már végképp nem tudok hinni. Bár azt elhiszem, hogy a gyémánt erősíti a rokonszenvet és elcsendesíti a viszályokat.

Ti kaptatok már olyan ajándékot, amit visszautasítottatok, mert túl értékesnek találtátok? Ha mondjuk a párotok a kapcsolat első hetében egy értékes gyűrűt/nyakláncot ajándékoz nektek, hogy reagáltok?

Nem mástol???? Mig a gyerek gereblyézet addig az anyuci ettöl fuldokolt

csak vicc

csak vicc

Jó reggelt

isten bizony azt hittem rólam készült a fotó!
a hossz/vastagság arány a hajlat totál stimmel!
csupán nem borotválom! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 24. kedd 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 08:37
a hossz/vastagság arány a hajlat totál stimmel!
csupán nem borotválom! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 24. kedd 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Már megörültem, de akkor láttam, hogy ez sajnos csak vicc...

Már megörültem, de akkor láttam, hogy ez sajnos csak vicc...
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 04. 24. kedd 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 08:35

csak vicc

csak vicc

csak vicc
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 24. kedd 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 08:25

csak vicc

Admin

Jó reggelt!
Végre borult az ég, hátha esik eső is.
Nagyon kellene már a csapadék.
Amikor a gyerekem nekiáll gereblyével ügyködni a parkban, fulladozunk a felszálló portól.
Amikor a gyerekem nekiáll gereblyével ügyködni a parkban, fulladozunk a felszálló portól.
majd 15-20 év múlva az én gyerekemen is ügyködhet!
mi meg majd vigyázunk az erkölcseikre! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 24. kedd 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 08:25
mi meg majd vigyázunk az erkölcseikre! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 24. kedd 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Jó reggelt!
Jó reggelt!
na nézzük! sikerül-e már az a qrva avatar módosítás?
Meg szeretném tudni úgy hullámoztatni a hüvelyizmaimat, hogy semmilyen más mozgásra ne legyen szükség a pasi elélvezéséhez.
-azt a hüvelyizom mozgást szeretném én érezni!!!
elárultad magatokat! honnét is tudhatnád, h Szilvának meg van minden képessége, ha másünnét nem, h megtapasztaltad! (a többieknek megsúgom én is ott voltam!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 23. hétfő 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 23. hétfő 21:31
-azt a hüvelyizom mozgást szeretném én érezni!!!
elárultad magatokat! honnét is tudhatnád, h Szilvának meg van minden képessége, ha másünnét nem, h megtapasztaltad! (a többieknek megsúgom én is ott voltam!)

Admin

Tetszik ez a kérdés. Kell rajta agyalni.
Nos, asszem a legjobb az lenne, ha ismernék minden technikát, amit nő valaha is megtett egy férfinek örömszerzés céljából (összes orális technika, tantra, meg mittomén).
Meg szeretném tudni úgy hullámoztatni a hüvelyizmaimat, hogy semmilyen más mozgásra ne legyen szükség a pasi elélvezéséhez.
Meg szeretnék spriccelősen élvezni.
hirtelen ennyi.
Ja, és Prune-nek tényleg megvan az összes szuperképessége
Nos, asszem a legjobb az lenne, ha ismernék minden technikát, amit nő valaha is megtett egy férfinek örömszerzés céljából (összes orális technika, tantra, meg mittomén).
Meg szeretnék spriccelősen élvezni.

Ja, és Prune-nek tényleg megvan az összes szuperképessége

bennem meg van minden olyan szuperség amire szükségem van! ergo nem vágyom semmire!
azaz mégis!
90 évesen is tudjak teljesíteni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 23. hétfő 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 23. hétfő 21:16
azaz mégis!
90 évesen is tudjak teljesíteni!

Törölt felhasználó (24620)

tegnap megfogalmazódott bennem: ^_^
Ti milyen szexuális vonatkozású szuperképességet szeretnétek?
Én pl. olyat szeretnék, hogy ha akarom, akkor a hangomtól olyan kéjes érzés öntse el a lányokat, hogy ne bírjanak a lábukon se megállni. (az utána kialakuló fékezhetetlen érzelmek és vágyak már csak hab a tortán)
Ti milyen szexuális vonatkozású szuperképességet szeretnétek?

Én pl. olyat szeretnék, hogy ha akarom, akkor a hangomtól olyan kéjes érzés öntse el a lányokat, hogy ne bírjanak a lábukon se megállni. (az utána kialakuló fékezhetetlen érzelmek és vágyak már csak hab a tortán)

szerintem sok a hasonlóság közöttük!
én ilyennek látom a lotyókámat!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 04. 23. hétfő 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
én ilyennek látom a lotyókámat!

Kész!
Gagyi, össze van csapva, de kész!
Csak kétszer dobott ki a program, de végül elkészült a könyv!
Gagyi, össze van csapva, de kész!
Csak kétszer dobott ki a program, de végül elkészült a könyv!
Ehh, miért nem kelek mondjuk 7-kor, ha ma úgyis később kezdek...
Miért viribelek már egy órája...
Jah, mert házit hegesztek... >_<
Jóreggelt

Jah, mert házit hegesztek... >_<
Jóreggelt
Privi ment.
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 04. 23. hétfő 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
most egy kicsit díprézsön vagyok

az egykori mester már csak árnyéka önmagának mint az Amadeusban Salieri mester aki a diliházban emlészik vissza a régi szép időkre.....

ezzel a mondatoddal dézsavűűűűt okoztál nekem,mert régen ez amondattöbb srác szájából elhangzot poén szinten és a tanácsaim hatására akinek évekig nem volt nője ma már családapa, de ezt már nem vállalom................
Azóta sok minden megváltozott körülöttem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 23. hétfő 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 23. hétfő 23:39

Azóta sok minden megváltozott körülöttem...

Taníts még mester!

Én nem tudlak tanítanak majd a lányok meg az élet....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 23. hétfő 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 23. hétfő 23:39

Taníts még mester!

Taníts még mester!
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 04. 23. hétfő 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 23. hétfő 23:25

akkor nem nyaltál még lányt 1-1,5 órán keresztül sohasem....

Figyelem, a Vágy Vilmosa elindult, orvosi papríokat, óvszereket kérjük felmutatni!
(Kicsit átalakítottam a vilingert, hogy ne kötődjünk mindig az uncsi sínekhez
)
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 04. 23. hétfő 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 23. hétfő 17:48

(Kicsit átalakítottam a vilingert, hogy ne kötődjünk mindig az uncsi sínekhez

Én ha lenne egy villamosom vennék egy nagy farmot kiépíteném a síneket egy különleges pályára és gyerekek meg felnőttek utazhatnának rajta nappal és szedném a belépőt és vezetném a villamost
Éjjel meg sex villamost csinálnék belőle és néhány csjt ingyen beengednék a villamosra akik teljesítik a kéréseimet

Éjjel meg sex villamost csinálnék belőle és néhány csjt ingyen beengednék a villamosra akik teljesítik a kéréseimet