Sört nem iszom tehát marad a sex de abból jó sok...
Tehát valami kis disznó perverz dolgokat fogok kívánni.....
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 24. kedd 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 12:45
Tehát valami kis disznó perverz dolgokat fogok kívánni.....

ajaj! a három kivánságok igazán furmányosak szoktak lenni. csak nehogy olyan söröskorsót kivánj, amiből sosem fogy ki a serital!

az én három kívánságom:
1. Charlotte
2. Szilva
3. Pille!!! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 24. kedd 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 12:45
1. Charlotte
2. Szilva
3. Pille!!! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 24. kedd 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)

ajaj! a három kivánságok igazán furmányosak szoktak lenni. csak nehogy olyan söröskorsót kivánj, amiből sosem fogy ki a serital!

(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 04. 24. kedd 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 12:41

Hopp már rád is ugrottam és már nyalom is a nyalókád másik oldalát a többi majd menetközben kialakul...
Ja és mivel én voltam a leggyorsabb , ezért teljesítened kell 3 kívánságom...

Köszi!
drágám honnét szeretnéd, h elkapjunk?
mondjuk hátulról megfelel?
vagy előtte megkötözzünk?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 24. kedd 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 12:38

kapjatok el, ha tudtok!
épp délutáni sziesztám töltöm, egy kicsit azért várjatok, felélénküljek.
mondjuk hátulról megfelel?
vagy előtte megkötözzünk?

kapjatok el, ha tudtok!

Hopp már rád is ugrottam és már nyalom is a nyalókád másik oldalát a többi majd menetközben kialakul...
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 24. kedd 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 12:38

kapjatok el, ha tudtok!
épp délutáni sziesztám töltöm, egy kicsit azért várjatok, felélénküljek.

kapjatok el, ha tudtok!

kapjatok el, ha tudtok!

Na akkor már 4-en vagyunk akik megtartanák a nappalis bulit igaz?!
Jelentkezők: Para, Sonkás, Surdapap és jómagam...
Már csak a csajok hiányoznak mint mindig amikor egy bulit szervez az ember....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 24. kedd 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Jelentkezők: Para, Sonkás, Surdapap és jómagam...
Már csak a csajok hiányoznak mint mindig amikor egy bulit szervez az ember....

help me!
csináltam egy új topicot a hírességek kategóriában, de nem sikerült a megfelelő címet megtalálnom. ötleteket kérek Tőletek, vegyétek figyelembe a nyitó hsz-ben leírtakat!
Kösz
csináltam egy új topicot a hírességek kategóriában, de nem sikerült a megfelelő címet megtalálnom. ötleteket kérek Tőletek, vegyétek figyelembe a nyitó hsz-ben leírtakat!
Kösz
Te horzi!
akkor mégiscsak meg kéne tartani azt a nappalis bulit!
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 04. 24. kedd 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 11:44
akkor mégiscsak meg kéne tartani azt a nappalis bulit!

Akor gyere gyorsan kapjuk el pillét most ugysem tud ellenkezni...
Vagy lehet nem is akarna

Vagy lehet nem is akarna

Sztem hagyná magát hamarabb szabadulna
De mondja meg majd Ő ha elő kerül
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 04. 24. kedd 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 11:44

Vagy lehet nem is akarna

Vagy lehet nem is akarna

Vagy lehet nem is akarna
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 04. 24. kedd 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 11:20

Vagy lehet nem is akarna

Ejnye ejnye tés acony azt mondta hogy a medve böre már elavult és mit látnak szemeim hogy Pille leányzó hancurozik rajta

Ejnye ejnye tés acony azt mondta hogy a medve böre már elavult és mit látnak szemeim hogy Pille leányzó hancurozik rajta
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 24. kedd 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 09:33

a kapcsolat elején adott túl értékes ajándék nyomasztó lehet...birtoklási vágy vagy uralkodási szándék...az ajándékozó részéről
azért egy kocsit nem utasítanék vissza
egyébként meg hogyan lehetne szépen megoldani a dolgot? visszaadni kedves szavak kíséretében? bár, ha nyomasztó a dolog, akkor mindegy is ha megsértődik, nem?

egyébként meg hogyan lehetne szépen megoldani a dolgot? visszaadni kedves szavak kíséretében? bár, ha nyomasztó a dolog, akkor mindegy is ha megsértődik, nem?
a tegnapi kispolszki cabrióra gondolsz? a tiéd a cabrió az enyém belőle charlotte!
gyerekek! eccer láttam ilyet! annyira tuti volt!
a 7 felsorolt drágakőből 3ról nem is hallottam! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 24. kedd 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 09:33
gyerekek! eccer láttam ilyet! annyira tuti volt!
a 7 felsorolt drágakőből 3ról nem is hallottam! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 24. kedd 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)

a kapcsolat elején adott túl értékes ajándék nyomasztó lehet...birtoklási vágy vagy uralkodási szándék...az ajándékozó részéről

egyébként meg hogyan lehetne szépen megoldani a dolgot? visszaadni kedves szavak kíséretében? bár, ha nyomasztó a dolog, akkor mindegy is ha megsértődik, nem? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 24. kedd 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 08:43

egyébként meg hogyan lehetne szépen megoldani a dolgot? visszaadni kedves szavak kíséretében? bár, ha nyomasztó a dolog, akkor mindegy is ha megsértődik, nem? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 24. kedd 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Ma reggel kaptam egy levelet a drágakövekről.
"A szebbnél-szebb drágakövek nemcsak szemet gyönyörködtetőek, hűvösen elegánsak és különlegesek, de hatással vannak az érzelmeinkre, s a szerelmi életünkre is.
Ametiszt
Magában foglalja a szeretet, a gyengédség, a megértés rezgéseit. Véd a szerelmi kábulatban elkövethető ostobaságoktól. A józanság szimbóluma, óvja a kapcsolatok szellemi értékeit.
Borostyán
Segít megőrizni a szerelmet, a szeretetet. A tartós, meghitt kapcsolat köve. Véd a nemi betegségektől és a szerelmi varázslatoktól is.
Gránát
Megerősíti, vidámmá teszi a szívet, segít dönteni, és véd a szerelmi mérgekkel szemben.
Gyémánt
Erősíti a rokonszenvet, elcsendesíti a viszályokat. Az ártatlanság védelmezője - főleg ha bal kézben tartják. Hosszú, tartós kapcsolatokat ígér.
Gyöngy
Árulkodik - ha viselőjének érzelmei elbizonytalanodnak, zavarossá válik. Pora növeli a férfierőt, csökkenti a nők szerelmi lázát, így erősíti hűségüket.
Holdkő
Titokzatos, változékony és sejtelmes fénye romantikus érzeteket kelt.
Jade
Az erkölcsi tartás és a lélek tisztaságának köve. Megtisztítja az érzelmeket."
Na, az ilyenben már végképp nem tudok hinni. Bár azt elhiszem, hogy a gyémánt erősíti a rokonszenvet és elcsendesíti a viszályokat.
Ti kaptatok már olyan ajándékot, amit visszautasítottatok, mert túl értékesnek találtátok? Ha mondjuk a párotok a kapcsolat első hetében egy értékes gyűrűt/nyakláncot ajándékoz nektek, hogy reagáltok?
"A szebbnél-szebb drágakövek nemcsak szemet gyönyörködtetőek, hűvösen elegánsak és különlegesek, de hatással vannak az érzelmeinkre, s a szerelmi életünkre is.
Ametiszt
Magában foglalja a szeretet, a gyengédség, a megértés rezgéseit. Véd a szerelmi kábulatban elkövethető ostobaságoktól. A józanság szimbóluma, óvja a kapcsolatok szellemi értékeit.
Borostyán
Segít megőrizni a szerelmet, a szeretetet. A tartós, meghitt kapcsolat köve. Véd a nemi betegségektől és a szerelmi varázslatoktól is.
Gránát
Megerősíti, vidámmá teszi a szívet, segít dönteni, és véd a szerelmi mérgekkel szemben.
Gyémánt
Erősíti a rokonszenvet, elcsendesíti a viszályokat. Az ártatlanság védelmezője - főleg ha bal kézben tartják. Hosszú, tartós kapcsolatokat ígér.
Gyöngy
Árulkodik - ha viselőjének érzelmei elbizonytalanodnak, zavarossá válik. Pora növeli a férfierőt, csökkenti a nők szerelmi lázát, így erősíti hűségüket.
Holdkő
Jade
Na, az ilyenben már végképp nem tudok hinni. Bár azt elhiszem, hogy a gyémánt erősíti a rokonszenvet és elcsendesíti a viszályokat.

Ti kaptatok már olyan ajándékot, amit visszautasítottatok, mert túl értékesnek találtátok? Ha mondjuk a párotok a kapcsolat első hetében egy értékes gyűrűt/nyakláncot ajándékoz nektek, hogy reagáltok?

ezek szerint nem merte az igazat megmondani?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 24. kedd 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 09:06

Admin

Jaj, erről mindig az jut eszembe, hogy van egy barátnőm, akitől mindig valamilyen illatos ajándékot kapok (parfüm, spray), és egyszer megjegyeztem, hogy ennyire büdös vagyok? Szerencsére elég jó barátnőm, hogy ne sértődjön meg, hanem jót röhögjünk

kellemeset fogok csalódni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 24. kedd 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 09:04

Admin

Hát erre most mit mondjak? Ez rendkívül hízelgő, de ha egyszer majd személyesen is találkozunk, elég nagyot fogsz csalódni...

hehehe!
legalább annyi értelme van, mint a monoszkópnak!
izé ... horoszkópnak!
én ezeket baromságnak tartom!
a horoszkópnál tomnál volt az igazság, minden csillagjegyből van vmi ami az emberre illik! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 24. kedd 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 08:43
legalább annyi értelme van, mint a monoszkópnak!
izé ... horoszkópnak!
én ezeket baromságnak tartom!
a horoszkópnál tomnál volt az igazság, minden csillagjegyből van vmi ami az emberre illik! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 24. kedd 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Ma reggel kaptam egy levelet a drágakövekről.
Ametiszt
Borostyán
Gránát
Gyémánt
Gyöngy
Holdkő
Jade
Ametiszt
Borostyán
Gránát
Gyémánt
Gyöngy
Holdkő
Jade

Jaj, erről mindig az jut eszembe, hogy van egy barátnőm, akitől mindig valamilyen illatos ajándékot kapok (parfüm, spray), és egyszer megjegyeztem, hogy ennyire büdös vagyok? Szerencsére elég jó barátnőm, hogy ne sértődjön meg, hanem jót röhögjünk
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 04. 24. kedd 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 08:47

Én isten bizony még ilyenen nem gondolkodtam
Mert még sosem kaptam egy spray nél nagyobb ajándékot