kb 2 éve elhoztunk 6régierős fa széket omtalantáskor csak át kellen huzatni őket csak se idő se pénz nincs rá
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 22:20

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Guberálásról jut eszembe: ti is szerettek lomtalanításkor turizni? Én nagyon, csak a férjem szégyelli és nem engedi, hogy csináljam.

kedvenc darabjaim azok a miniatűr épületek és szobrok rmeki amelket külföldi útjaim során vetem pl: pisai torony, akropolisz, zeusz, pallas athéné és társai
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 21:37

Admin

Ma láttam egy masszírozós fotelt egy prospektusban. Azt hiszem, hogy ha lenne ilyenem, ez lenne a kedvenc bútordarabom.
Nektek van a lakásotokban kedvenc bútordarabotok vagy helyetek (számgépasztalt nem ér beírni
)
Van olyan bútorotok/képetek/díszetek, aminek érdekes története van?
Nektek van a lakásotokban kedvenc bútordarabotok vagy helyetek (számgépasztalt nem ér beírni

Van olyan bútorotok/képetek/díszetek, aminek érdekes története van?

Egyetértek. Én sem hiszek a távkapcsolat működőképességében. Csakis kivételesen erősen kötődő pároknál működhet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 20. péntek 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 21:41
Törölt felhasználó (69371)

én az ilyenben nem sok rációt látok! ez eleve halott dolog! ahhoz nagyon nagy összetartásnak kell lenni, hogy ezt az időt kibírja mindkét fél anélkül, hogy valami "hülyeséget" csinálna!
én az ilyenben nem sok rációt látok! ez eleve halott dolog! ahhoz nagyon nagy összetartásnak kell lenni, hogy ezt az időt kibírja mindkét fél anélkül, hogy valami "hülyeséget" csinálna!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 20. péntek 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 21:37
Admin

Willy, Dákó!
Ennél drasztikusabb távkapcs-ra gondolok. Bár a ti korotokban a heti-kétheti találkozás is soknak tűnhet, de én olyanra gondolok, amikor az egyik fél másik országban él (lásd Willy volt osztálytársa), és hetekig úgy fekszenek le este aludni, hogy nincs mellettük a párjuk.
Ahhoz mit szóltok?
Ennél drasztikusabb távkapcs-ra gondolok. Bár a ti korotokban a heti-kétheti találkozás is soknak tűnhet, de én olyanra gondolok, amikor az egyik fél másik országban él (lásd Willy volt osztálytársa), és hetekig úgy fekszenek le este aludni, hogy nincs mellettük a párjuk.
Ahhoz mit szóltok?
Willy, Dákó!
Ahhoz mit szóltok?
Ahhoz mit szóltok?
nekem négy hónap volt úgy, hogy valamikor kéthetente vagy hetente taliztunk! én mondtam neki az elején, hogy ez lesz, de őt nem érdekelte, aztán rájött, hogy nekem volt igazam! de sajnálom, hogy vége lett! ez kb 5 éve volt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 20. péntek 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 21:06
Admin

Kérdés:
TÁVKAPCSOLAT
Szerintetek milyen sokáig működhet egy kapcsolat úgy, hogy mondjuk havonta egy hétvégét tudnak együtt tölteni a szerelmesek vagy esetleg még kevesebbet?
Ti meddig bírnátok?
Volt már valakinek távkapcsolata? Működött? Hogyan? Meddig?
TÁVKAPCSOLAT
Szerintetek milyen sokáig működhet egy kapcsolat úgy, hogy mondjuk havonta egy hétvégét tudnak együtt tölteni a szerelmesek vagy esetleg még kevesebbet?
Ti meddig bírnátok?

Nem tudom, egyik volt osztálytársnőm, már pár éve együtt van egy német fazonnal, és el is van jegyezve, ha minden igaz. Szóval nekik működik...
Spec. nekem is a legtovább azzal a lánnyal tartott a kapcsolatom, akivel egy-két-három hetente tudtam találkozni... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 20. péntek 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 21:06
Spec. nekem is a legtovább azzal a lánnyal tartott a kapcsolatom, akivel egy-két-három hetente tudtam találkozni... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 20. péntek 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Kérdés:
TÁVKAPCSOLAT
Ti meddig bírnátok?
TÁVKAPCSOLAT
Ti meddig bírnátok?

Kérdés:
TÁVKAPCSOLAT
Ti meddig bírnátok?
TÁVKAPCSOLAT
Ti meddig bírnátok?

Sőt, továbbmegyek:
1) Katicika nem írhat neki erotikus verset,
2) Moncy nem hastáncolhat neki,
3) Willy nem kacsinthat rá (bocs, Willy, nem bírtam kihagyni
)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 20. péntek 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 20:32
1) Katicika nem írhat neki erotikus verset,
2) Moncy nem hastáncolhat neki,
3) Willy nem kacsinthat rá (bocs, Willy, nem bírtam kihagyni

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 20. péntek 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)

háááát tudod...te egyszerűen irigy vagy...én nem beszélgethetek az uraddal, mert a hangom túl jó, pille nem mehet vele koncertre, mert túl szexi...asszem neked egy baromi jó pasi a férjed, és egyszerűen irigy vagy
ribanc
ribanc

háááát tudod...te egyszerűen irigy vagy...én nem beszélgethetek az uraddal, mert a hangom túl jó, pille nem mehet vele koncertre, mert túl szexi...asszem neked egy baromi jó pasi a férjed, és egyszerűen irigy vagy
ribanc
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 20. péntek 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 19:52
ribanc

Admin

Én be akartam írni, hogy az uram szívesen elmenne veled, mert szereti az animát, de úgysem engedném el veled, mert túl szexi vagy!

Új sorozatot indítok: PÓZOK, AMELYEKET SOHA NEM PRÓBÁLTAM/PRÓBÁLNÉK KI címmel.
Első:

Második:

Harmadik:

Negyedik:

Ötödik:
Első:

Második:

Harmadik:

Negyedik:

Ötödik:

Én be akartam írni, hogy az uram szívesen elmenne veled, mert szereti az animát, de úgysem engedném el veled, mert túl szexi vagy!

atyavlág!!!
kép tiltása... OK
Megy a hóhér..

kép tiltása... OK
Megy a hóhér..

Beszélgetünk, és viszem a laptopom, valamint a vízipipám.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 20. péntek 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 08:00

Admin

És falun cseverészni fogtok vagy esetleg túrázgatni, nézelődni?
Ha feléneklitek a dalt, irány hálivúd?
Ha feléneklitek a dalt, irány hálivúd?

Az isten áldjon már meg te lány!Olvasd a PRIVIT!!!!
nem lepődnék meg!
ha az anyjára ütött...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 20. péntek 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 14:23

Admin

A lányom úgy mondja a fantasztikus szót, hogy fasztantikusz. Lehet, hogy már tud olvasni és a gg-re jár?

hát senki sem indul be a hangos zenére? felnőttetek, emberek?

ott leszek a tömegben. majd gondolok rátok.

ott leszek a tömegben. majd gondolok rátok.

Privi ment.Csóka megyek a gályára
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 20. péntek 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 14:23

Admin

A lányom úgy mondja a fantasztikus szót, hogy fasztantikusz. Lehet, hogy már tud olvasni és a gg-re jár?