Mint írtam is, én nem vagyok tipikus szűz a szex terén, szóval ebből akár jó is ki(el)sülhet

Jó reggelt, még nem ittam meg a kávémat, úgyhogy kómás vagyok és egyetlen kérdés sem jut eszembe azon kívül, hogy van-e tej a kávémba?
Jóóóó reggelt!
Gyors de kiadós reggeli... és hurrááááá péntek.. induljon a 7 utolsó napja
Gyors de kiadós reggeli... és hurrááááá péntek.. induljon a 7 utolsó napja

hurrá,megmarad az öregharcos!!!!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 19:49

killer itthon.
már vacsizott. megágyaztam neki. mosakszik. remélem, mély álomba szenderül, nem fog nekem itten hisztizni egész éjjel.
megkaptam a számlát, minden egyes beavatkozásnál irják a cica nevét, emigyen:
"Killer VAD! Vigyázz vele!"
igazi dög!
és ez igy teliirva két A4-es oldalon

megkaptam a számlát, minden egyes beavatkozásnál irják a cica nevét, emigyen:
"Killer VAD! Vigyázz vele!"
igazi dög!

és ez igy teliirva két A4-es oldalon

persze,hogy vezethet,én hülye...engem a jóra,terád!!!!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 04. 20. péntek 00:46), amit ide kattintva olvashatsz)

hmm...szüz és skorpió....vezethet ez jóra?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 18:14

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Felejthetetlen szerető... hmmmmmm, Para, nekünk találkoznunk kell!

héé,a söröskriglit meg se emlited?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 21:43

van egy ócska ládikóm. tudjátok, amire rá lehet csüccsenni. még a nagyim konyhájában állt. kislány voltam, azon guggoltam, s csippentgettem a pogácsákra a sajtot, amit nagyim szaggatott. nem adnám oda senkinek semmi pénzért.
pedig most kezdek gatyásodni!

Nemsokára targoncával és önrakodós teherautóval járnak majd.
A francba, akkor nekem már semmi esélyem sincs :-(
A francba, akkor nekem már semmi esélyem sincs :-(
Az pl. vicces jelenet volt, amikor a kispolszkimmal jártam körbe a falut (férjem nem tudta, hogy túrni mentem), és lovasszekerekkel versenyeztem, hogy odaérjek a jó helyekre

Nálunk miért nem csinálnak ilyet????
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 22:31
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Fhúúú, teee!
Amikor tekertem haza a suliból, majdnem felvettem egy hatalmas üvegdemijont... de nagoyn nem szokásom...
meg nem akarok összeveszni az etnikummal.
Viszont volt a szomszéd faluban egy fantasztikus vállalkozás.
Volt valami szerződése a nagyobb raktáráruházakkal, hypermarketekkel, barkácsáruházakkal, hogy ami eladhatatlanná válik náluk (elvész egy darabja, eltörik, bemutatódarab, stb.),azt leadják ennek a kis raktárnak. Amivel itt sem tudtak mit kezdeni, azt kidobták az udvarra, és lehetett guberálni ingyen.
Az egyik kompaktcsöves asztali lámpa, ami itt világít mellettem, pl. innen van. Hoztam még innen másik lámpát is, azt fel kellett újítanom (szétszed, kapcsoló és égőcsere, trafó letisztáz, davaj).
Van a pincénkben egy krómozott gömgrill... azért volt ott a guberálóban, mert a négy lábából, csak 3 van meg... szerintem átfúrom a helyét és akkor lesz háromlábú, csuhaj! aztán lehet gömbgrillezni is ^_^
Amikor tekertem haza a suliból, majdnem felvettem egy hatalmas üvegdemijont... de nagoyn nem szokásom...

Volt valami szerződése a nagyobb raktáráruházakkal, hypermarketekkel, barkácsáruházakkal, hogy ami eladhatatlanná válik náluk (elvész egy darabja, eltörik, bemutatódarab, stb.),azt leadják ennek a kis raktárnak. Amivel itt sem tudtak mit kezdeni, azt kidobták az udvarra, és lehetett guberálni ingyen.
Az egyik kompaktcsöves asztali lámpa, ami itt világít mellettem, pl. innen van. Hoztam még innen másik lámpát is, azt fel kellett újítanom (szétszed, kapcsoló és égőcsere, trafó letisztáz, davaj).
Van a pincénkben egy krómozott gömgrill... azért volt ott a guberálóban, mert a négy lábából, csak 3 van meg... szerintem átfúrom a helyét és akkor lesz háromlábú, csuhaj! aztán lehet gömbgrillezni is ^_^
Fhúúú, teee!
meg nem akarok összeveszni az etnikummal.
Van a pincénkben egy krómozott gömgrill... azért volt ott a guberálóban, mert a négy lábából, csak 3 van meg... szerintem átfúrom a helyét és akkor lesz háromlábú, csuhaj! aztán lehet gömbgrillezni is ^_^ (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 22:20

Van a pincénkben egy krómozott gömgrill... azért volt ott a guberálóban, mert a négy lábából, csak 3 van meg... szerintem átfúrom a helyét és akkor lesz háromlábú, csuhaj! aztán lehet gömbgrillezni is ^_^ (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Guberálásról jut eszembe: ti is szerettek lomtalanításkor turizni? Én nagyon, csak a férjem szégyelli és nem engedi, hogy csináljam.

Ez igaz, ékszert pl. nem lehet túrni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 22:25
Törölt felhasználó (69371)

yah! de viszont sokkal több használható dolgot lehet találni, viszonylag olcsón!
yah! de viszont sokkal több használható dolgot lehet találni, viszonylag olcsón!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 22:22
Admin

És megmondtad azt is, hogy miért nem jobb mégsem

És megmondtad azt is, hogy miért nem jobb mégsem
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 22:22

Törölt felhasználó (69371)

a bolha piac sokkal jobb, csak ott fizetni is kell!!!

a bolha piac sokkal jobb, csak ott fizetni is kell!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 22:20

Admin

Guberálásról jut eszembe: ti is szerettek lomtalanításkor turizni? Én nagyon, csak a férjem szégyelli és nem engedi, hogy csináljam.

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 22:12

volt egy régi guberált tonett székem..az volt a gépemnél...aztán kaptam egy fekete bőrfotelt, amivel nagyon nehezen barátkoztam meg...azóta szerencsére fűzödnek hozzá...izééé...kényelmes

volt egy régi guberált tonett székem..az volt a gépemnél...aztán kaptam egy fekete bőrfotelt, amivel nagyon nehezen barátkoztam meg...azóta szerencsére fűzödnek hozzá...izééé...kényelmes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 21:37

Admin

Ma láttam egy masszírozós fotelt egy prospektusban. Azt hiszem, hogy ha lenne ilyenem, ez lenne a kedvenc bútordarabom.
Nektek van a lakásotokban kedvenc bútordarabotok vagy helyetek (számgépasztalt nem ér beírni
)
Van olyan bútorotok/képetek/díszetek, aminek érdekes története van?
Nektek van a lakásotokban kedvenc bútordarabotok vagy helyetek (számgépasztalt nem ér beírni

így van! az agyamra megy már! ha minden jól megy, akkor szombaton kész lesz, de lehet nekem is dolgoznom kell! :(
így marad vasárnap! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 21:42
így marad vasárnap! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

És mi az oka a késlekedésnek? Jól értem, hogy egy asztalos gyártja?
A mosógépem történetét ismeritek, szét kellett vágni miatta az ajtófélfát.
Aztán van egy kép a konyhában, amit kétszer vettem meg. Úgy történt, hogy az elsőt ott felejtettem az áruház parkolójában egy üvegvázával együtt, de annyira akartam azt a képet, hogy másnap megint vettem egy ugyanolyat.
Van itt a lakásban egy fotelágy, ami már kamaszkorom óta megvan. Tudna *khöm* érdekes dolgokat mesélni
A konyhaszekrényünk felső, falra szerelt része egyszer rázuhant a férjemre (ő volt a hülye, mert felfelé emelte és leemelte a tartókampókról). Minden tányér, pohár kiesett, összetört. Én épp a kislányommal álltam a konyhaajtóban, amikor ez történt, így nem sérültünk meg, de azt hittem, hogy a férjem meghalt, mert láttam, hogy a szekrény maga alá temeti. Na, az durva volt.
Most hirtelen ennyi történet jutott eszembe. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Aztán van egy kép a konyhában, amit kétszer vettem meg. Úgy történt, hogy az elsőt ott felejtettem az áruház parkolójában egy üvegvázával együtt, de annyira akartam azt a képet, hogy másnap megint vettem egy ugyanolyat.
Van itt a lakásban egy fotelágy, ami már kamaszkorom óta megvan. Tudna *khöm* érdekes dolgokat mesélni

A konyhaszekrényünk felső, falra szerelt része egyszer rázuhant a férjemre (ő volt a hülye, mert felfelé emelte és leemelte a tartókampókról). Minden tányér, pohár kiesett, összetört. Én épp a kislányommal álltam a konyhaajtóban, amikor ez történt, így nem sérültünk meg, de azt hittem, hogy a férjem meghalt, mert láttam, hogy a szekrény maga alá temeti. Na, az durva volt.
Most hirtelen ennyi történet jutott eszembe. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Ma láttam egy masszírozós fotelt egy prospektusban. Azt hiszem, hogy ha lenne ilyenem, ez lenne a kedvenc bútordarabom.
)

van egy ócska ládikóm. tudjátok, amire rá lehet csüccsenni. még a nagyim konyhájában állt. kislány voltam, azon guggoltam, s csippentgettem a pogácsákra a sajtot, amit nagyim szaggatott. nem adnám oda senkinek semmi pénzért.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Admin

)