jövő héten viszem be a fotógépet, mert mást is szeretnénk fotózni. gyönyörű képeket rakok majd be a turisztikádba.
ma lesz zépében anima sound system koncert. valaki! valaki nem kisérne el? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 20. péntek 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 14:09

ma lesz zépében anima sound system koncert. valaki! valaki nem kisérne el? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 20. péntek 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Pille, a munkahelyed említéséről jut eszembe, hogy igértél nekem fotókat a kilátásról. Most biztosan szépen zöldell minden.
Pille, a munkahelyed említéséről jut eszembe, hogy igértél nekem fotókat a kilátásról. Most biztosan szépen zöldell minden.
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 20. péntek 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 13:37

az nem bútor... és pont ma kaptam meg ágnes asszonytól: nem kéne ennyire ragaszkodnom a tárgyaimhoz. sztori: gép előtt dolgozom ugyebár - hú, be sok éve! -, s jó három éve kaptam új billentyűt, idén lapmonitort, blabla... a régi billentyűzetet (tudjátok, az a régi fajta, kattogós, nem ezek a vacak izék) úgy tizenakárhány évig nyüstöltem, már minden betű lekopott, újra kellett kismilliószor ragasztani. no, az a billentyűzet még mindig ott van a polcomon... nem tudok megválni tőle, no! nem megy!
itthon pedig telis-teli minden olyan tárgyakkal, amikhez ragaszkodom. pl. a korsó.
(a kiskorsót többször használom!
)
itthon pedig telis-teli minden olyan tárgyakkal, amikhez ragaszkodom. pl. a korsó.

az nem bútor... és pont ma kaptam meg ágnes asszonytól: nem kéne ennyire ragaszkodnom a tárgyaimhoz. sztori: gép előtt dolgozom ugyebár - hú, be sok éve! -, s jó három éve kaptam új billentyűt, idén lapmonitort, blabla... a régi billentyűzetet (tudjátok, az a régi fajta, kattogós, nem ezek a vacak izék) úgy tizenakárhány évig nyüstöltem, már minden betű lekopott, újra kellett kismilliószor ragasztani. no, az a billentyűzet még mindig ott van a polcomon... nem tudok megválni tőle, no! nem megy!
(a kiskorsót többször használom!
)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 04. 20. péntek 00:40), amit ide kattintva olvashatsz)

csak pestre vonatkozik. vidéken még a régi szokások divnak.
úgyhogy ne izgulj, turkálhatsz kedvedre.
egyébként meg szép napot, hazaértem, elláttam fiam (előbb persze killerbébit), itt vagyok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 22:53

egyébként meg szép napot, hazaértem, elláttam fiam (előbb persze killerbébit), itt vagyok.

Admin

Nemsokára targoncával és önrakodós teherautóval járnak majd.
A francba, akkor nekem már semmi esélyem sincs :-(
A francba, akkor nekem már semmi esélyem sincs :-(
Igen,folyamatosan.Ki-be,ki-be,ki-be,ki-be....Ohaúúújájj
És néha oldalra is szúrok egyet-egyet,kettőt-harmat meg
fali.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 20. péntek 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 08:53

Admin

Még mindig nem látok új topicot.
Te a szexben is ilyen határozatlan vagy? Bedugom, ááááá mégis inkább kihúzom, nem inkább bedugom
Te a szexben is ilyen határozatlan vagy? Bedugom, ááááá mégis inkább kihúzom, nem inkább bedugom

Hja kérem... Valamit valamiért... Ki így ki úgy dolgozza le... Én telefonközelben és 20 km-es körzeten belül maradok
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 04. 20. péntek 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 09:02

Sajna nem a 7 utolsó mnapja...
Szombaton le kell dolgozni május elsejét..(kedwenc mnapom a szombat!)

Holnap jótékonysági batyus bálba megyünk... És elvileg először fellépünk
De ma még teremdíszítés és tánc
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 20. péntek 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 07:47

De ma még teremdíszítés és tánc

Admin

Kinek van valami érdekes hétvégi programja?

hali all...
Sajna nem a 7 utolsó mnapja...
Szombaton le kell dolgozni május elsejét..(kedwenc mnapom a szombat!)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 20. péntek 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 06:29

Jóóóó reggelt!
Gyors de kiadós reggeli... és hurrááááá péntek.. induljon a 7 utolsó napja
Gyors de kiadós reggeli... és hurrááááá péntek.. induljon a 7 utolsó napja

No, ott van..

Még mindig nem látok új topicot.
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 20. péntek 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 08:27

Sziasztok !És sz.sz. Megirtam a nyitót,most itt vacilálok küldjem ne küldjem

Kocsma,kocsma,kocsma.És az én feleségem nem haragszik érte.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 20. péntek 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Admin

Azt nekem is irtunk.Emlékszel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 20. péntek 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 07:59

Admin

Munkaköri leírásom?
Azt már látom, hogy természetben fizetsz.
Egyéb juttatások?

Egyéb juttatások?
Sziasztok !És sz.sz. Megirtam a nyitót,most itt vacilálok küldjem ne küldjem
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 20. péntek 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 08:15

Admin

Megkeresem a gumicsizmám, aztán már ott is vagyok
Erről eszembe jutott az, amikor egyszer kint dolgoztam szántóföldön és eső után kellett kimennünk, ennek megfelelően derékig sáros voltam. Nem volt kedvem bolt előtt hazamenni átöltözni, ezért csak cipőt cseréltem, és a piszkos ruhámban mentem be. Ne tudjátok meg hogy követtek az eladók, hogy lopok-e valamit.
Szóval nagyon úgy van, hogy a ruha teszi az embert. De mondjuk meg is értem. Ha látok egy nagyon piszkos, szakadt embert, akkor én sem arra gondolok először, hogy ez egy rendes ember.
Ti tévedtetek már nagyot, amikor előítéleteitek voltak valakinek a ruházata alapján?

Erről eszembe jutott az, amikor egyszer kint dolgoztam szántóföldön és eső után kellett kimennünk, ennek megfelelően derékig sáros voltam. Nem volt kedvem bolt előtt hazamenni átöltözni, ezért csak cipőt cseréltem, és a piszkos ruhámban mentem be. Ne tudjátok meg hogy követtek az eladók, hogy lopok-e valamit.
Szóval nagyon úgy van, hogy a ruha teszi az embert. De mondjuk meg is értem. Ha látok egy nagyon piszkos, szakadt embert, akkor én sem arra gondolok először, hogy ez egy rendes ember.
Ti tévedtetek már nagyot, amikor előítéleteitek voltak valakinek a ruházata alapján?

Megkeresem a gumicsizmám, aztán már ott is vagyok
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 04. 20. péntek 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 08:02

Semmi nehéz csak az éhes disznot kéne jol lakatni puncival,jutatás egy álló pénisz amiböl fejheted a tejet

Semmi nehéz csak az éhes disznot kéne jol lakatni puncival,jutatás egy álló pénisz amiböl fejheted a tejet
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 20. péntek 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 07:59

Admin

Munkaköri leírásom?
Egyéb juttatások?

Egyéb juttatások?
És falun cseverészni fogtok vagy esetleg túrázgatni, nézelődni?
Ha feléneklitek a dalt, irány hálivúd?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 20. péntek 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 07:57
Ha feléneklitek a dalt, irány hálivúd?

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 20. péntek 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

haverommal akartuk a "dalomat" felénekelni/pengetni, de neki akkor is suli lesz, úgyhogy maradok itthon tanulni.
Aztán vasárnap tanárommal lemegyünk egyik osztálytársamhoz falura

Munkaköri leírásom?
Egyéb juttatások? (Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 04. 20. péntek 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 07:57

Egyéb juttatások? (Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 04. 20. péntek 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt a tejért ne sírjál kaphatsz tölem akár egy vödörel is,ha jol dogozol

Jó reggelt a tejért ne sírjál kaphatsz tölem akár egy vödörel is,ha jol dogozol
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 20. péntek 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 07:43

Admin

Jó reggelt, még nem ittam meg a kávémat, úgyhogy kómás vagyok és egyetlen kérdés sem jut eszembe azon kívül, hogy van-e tej a kávémba?
haverommal akartuk a "dalomat" felénekelni/pengetni, de neki akkor is suli lesz, úgyhogy maradok itthon tanulni.

Admin