válaszolj kérlek a privimbe feltett kérdésemre!
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez még az én készletem bővitésére is elég lenne
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)

az én munkám az lenne, h felépítsem a nappalinkat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 18:08
Törölt felhasználó (21812)

Ha nyernétek a lottón nagyon sok pénzt, dolgoznátok tovább valamit, valahol, vagy életetek hátralévő részét "munkanélküliként" töltenétek?

Ezt hoztam a nappaliban,remélem elfér?.-)

Mijér, jól érzem magam M1-en.Az l-ről pedig annyit,a jóisten szóljon belőled:
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 10:34

Akkor még mindig nem gyógyult meg?
Gyerekek! fél 11 és össz 5 hsz!???
Lotyókám? a kiváló dolgozó kitűződet vazi még mindig nem tette fel? vagy ez rám vár, mert a kebledet kell közben kényeztetni!
nyú itt vagyok!
de lehet te eredetileg nyúl (csak leszopogatták az l betűt rólad a csajok!) voltál és most bicske felé szaladsz?
Gyerekek! fél 11 és össz 5 hsz!???
Lotyókám? a kiváló dolgozó kitűződet vazi még mindig nem tette fel? vagy ez rám vár, mert a kebledet kell közben kényeztetni!

nyú itt vagyok!
de lehet te eredetileg nyúl (csak leszopogatták az l betűt rólad a csajok!) voltál és most bicske felé szaladsz?
tudod mit erre már én kíváncsi voltam, h a hölgyeink mit szólnánk hozzá, ha megerőszakolnák Őket?
elég sok felé olvastam, h a nők kb 4ede vágyik rá, h ismét megtörténjen vele! (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 12:33
elég sok felé olvastam, h a nők kb 4ede vágyik rá, h ismét megtörténjen vele! (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép napos időt!
Álmomban "megerőszakotak".....nagyon jó volt!

tudod mit akkor inkább az 50 rugót az éhező, vagy a rákos gyerekekre költöm! nem ilyen marhaságra!
tudod a hátamon állt fel a szőr, mikor a fősulin átmentünk a szembe lévő kisboltba és öreganyám vásárol:
-kérek a macskámnak 30 deka parizelt és magamnak 5 deka szalonnát!
-8 deka a szalonna maradhat?
-nem! vágja le! mit képzel maga!!!
Pille a macskáid gyönyörűek! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 14:15
tudod a hátamon állt fel a szőr, mikor a fősulin átmentünk a szembe lévő kisboltba és öreganyám vásárol:
-kérek a macskámnak 30 deka parizelt és magamnak 5 deka szalonnát!
-8 deka a szalonna maradhat?
-nem! vágja le! mit képzel maga!!!
Pille a macskáid gyönyörűek! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)

a ku..va életbe, willy! a pénz rohadtul nem számit! azért kérdeztelek titeket, mert anyám letámadott, hogy mekkora marha vagyok, ennyi pénzt kidobok! ha lehet segiteni, akkor miszarért költsem azt a pénzt mittudoménmire... táncra, kajára, wécépapirra, mosószerre, mikor az életét adhatom vissza?
Szép napos időt!

én visszaviszem oda, ahol megtaláltam és végleg elfelejtem a helyet!!!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 13:46
van egy totál antiszociális macskátok. borzalmas állapotban találjátok meg három nap után... medencecsont-, állkapocstörés, kiszáradás... elviszitek elaltatni egy ötezresért, vagy kifizettek sacc ötvenezer forintot, hogy felépüljön?
ismétlen: totálisan antiszociális!
én már döntöttem, csak kiváncsi vagyok, ti hogyan döntenétek?

van egy totál antiszociális macskátok. borzalmas állapotban találjátok meg három nap után... medencecsont-, állkapocstörés, kiszáradás... elviszitek elaltatni egy ötezresért, vagy kifizettek sacc ötvenezer forintot, hogy felépüljön?
ismétlen: totálisan antiszociális!
én már döntöttem, csak kiváncsi vagyok, ti hogyan döntenétek?
Jirzy Mancell: Szigorúan ellenőrzött vonatok?
még nincs meg DVD-n? :-(
még nincs meg DVD-n? :-(
Sajógalgóci???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 00:01
Törölt felhasználó (24620)

Egyik, galgóci tarsolylemez

Másik a biciklim lakatkulcsa, egy régi Canon BJ20-as, tintasugaras nyomtató patronjának a feje.

Még régi időkből, amikor még élvezettel guberáltam szét mindent... bár anyámék régi gépének a processzorára már szemet vetettem, mint táskadíszre

Másik a biciklim lakatkulcsa, egy régi Canon BJ20-as, tintasugaras nyomtató patronjának a feje.

én igen!
közeli tópartján, egyedül.
aztán mivel egyedül elkezdtem magam kényeztetni. aztán nem sokára vizibiciklin 4 csaj a közelben, fel is keltettem az érdeklődésüket, mivel érdeklődtek nem takartam el magam, had legyen jó napjuk!
marha izgató volt! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 23:15
közeli tópartján, egyedül.
aztán mivel egyedül elkezdtem magam kényeztetni. aztán nem sokára vizibiciklin 4 csaj a közelben, fel is keltettem az érdeklődésüket, mivel érdeklődtek nem takartam el magam, had legyen jó napjuk!

marha izgató volt! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Nudizós kérdés volt már?
Ki nudizott már? Hol? Mikor? Milyen volt?

Ki nudizott már? Hol? Mikor? Milyen volt?

kérésed számomra parancs!
ha csak alsó van rajtam kizárólag boxer!
pillécske!
m iféle ficam ez a ffi tanga?
pfúúúúúúúúújjjjjjjj (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 22:14
ha csak alsó van rajtam kizárólag boxer!
pillécske!
m iféle ficam ez a ffi tanga?
pfúúúúúúúúújjjjjjjj (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)

A tangán kívül mindennel egyetértek. Az én pasimon boxeralsó-szerű nadrág legyen! Köszönöm

a második a four fathers?
qrva jó! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 21:50

qrva jó! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

most más jutott eszembe erről
Orgonaillatú most a világ..
(kicsit béna a flash, nincs preloader, ezért várjátokmeg míg betöltődik, és aztán play. És nem ijesztegett, becsszó)
Ez meg csak szimplán aranyos
bom-csk-csk

Orgonaillatú most a világ..
(kicsit béna a flash, nincs preloader, ezért várjátokmeg míg betöltődik, és aztán play. És nem ijesztegett, becsszó)
Ez meg csak szimplán aranyos

bom-csk-csk
Szerintem Te azért nem vezetsz, csak a barátosneéd!
biztosan a satufék helyett a szemed fognád be!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 14. szombat 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 21:22

biztosan a satufék helyett a szemed fognád be!

fiam mutatott a mobilján egy kis szösszenetet: idilli kép, szlalomút, autó, erdő, madárcsicsergés, szlalomút, erdő, autó, madárcsicsergés... ááá... mobilképernyőt kitöltő szörnypofa oltári orditással...
pille azt hitte, betojik! repült a telefon a kezemből, mint a szél!
ti is betojik vagytok? én nagyon.
utálom érte magam!
pille azt hitte, betojik! repült a telefon a kezemből, mint a szél!
ti is betojik vagytok? én nagyon.

fotó illusztációt kérünk!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 14. szombat 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 18:19

Nálam most a hastáncos kendő mintájára egy haslánc ami dívik (teljesen pirulós szmájli)
Bár lehet hamarosan "kinövöm"?
Meg... most huh.. elmerjem mondani.. végülis miért ne... egy köldökbe csiptethető kis díszecske... (Bár a hájam kicsit eltakarja, de amúgy tök sexi)
Bár lehet hamarosan "kinövöm"?

Meg... most huh.. elmerjem mondani.. végülis miért ne... egy köldökbe csiptethető kis díszecske... (Bár a hájam kicsit eltakarja, de amúgy tök sexi)
Te könnyen szerezhetsz nőt magadnak!
csak pajkosan nyald meg a szemöldököd!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
csak pajkosan nyald meg a szemöldököd!

na mégegy: a petesejtek fagyasztását a tudomány mai állása szerint nem lehet megoldani. spermát és embriót lehet fagyasztani!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 04. 14. szombat 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 12:32

Hát tudod Charlotte, tényleg gonosz dolgokat írsz. Mert ugye nem a pasi miatt lett a hölgy rákos? Nem tehet arról, hogy természetes úton nem termékenyülhet meg? De tényleg jobb lett volna, ha nem fagyasztatják le az embriókat, vagy csak petesejtet fagyasztatnak le.
Na mindegy, mégegyszer elnézést a hangnemért, ha gondoljátok töröljétek nyugodtan a hozzászólásomat.
Na mindegy, mégegyszer elnézést a hangnemért, ha gondoljátok töröljétek nyugodtan a hozzászólásomat.
te CPT tudod mit? én az általad leírtak okára vagyok kíváncsi.
személyes tapasztalat.
egyébként amit most leírtál az teljesen igaz, de akkor is azt mondom, h akkor kellett volna azt mondania, h nem én nem akarok gyereket Tőled!
annak az asszonynak a férfi faszsága miatt sosem lesz genetikailag gyermeke!
Kérlek ezt értsd meg!!! (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 04. 14. szombat 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 12:29
személyes tapasztalat.
egyébként amit most leírtál az teljesen igaz, de akkor is azt mondom, h akkor kellett volna azt mondania, h nem én nem akarok gyereket Tőled!
annak az asszonynak a férfi faszsága miatt sosem lesz genetikailag gyermeke!
Kérlek ezt értsd meg!!! (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 04. 14. szombat 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Elnézést kérek tőled, nem akartam bunkó lenni. Így elnézést kérek tőled is és mindenkitől. De úgy érzem, elég sok nő él vissza alapból azzel a fegyverrel, hogy véletlenül teherbe esik.
De tényleg hagyom ezt a témát. Nem tudom elfogult vagyok e a témában, de ez a véleményem, és nem fog megváltozni.
De tényleg hagyom ezt a témát. Nem tudom elfogult vagyok e a témában, de ez a véleményem, és nem fog megváltozni.
a középsőt szívesen megnézném rajtad!
az éxer alatt testéxert is gondolsz?
ha igen: istenien szophatnak nyelvpiercinggel.
utálom a köldökben lévő piercingre rábukó hájat! na és bimbóba se valami izgató! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 12:21
az éxer alatt testéxert is gondolsz?
ha igen: istenien szophatnak nyelvpiercinggel.
utálom a köldökben lévő piercingre rábukó hájat! na és bimbóba se valami izgató! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Na, közbevetek egy másik témát is, mert mégiscsak a GG-n vagyunk.
ÉKSZEREK
Ki visel valamilyen ékszert?
Milyen ékszert tartotok nagyon szexinek a másik nem képviselőjén?
Milyen ékszert tartotok nagyon taszítónak?
Néhány kép gondolatébresztőnek:

ÉKSZEREK
Ki visel valamilyen ékszert?
Milyen ékszert tartotok nagyon szexinek a másik nem képviselőjén?
Milyen ékszert tartotok nagyon taszítónak?
Néhány kép gondolatébresztőnek: