A dolgozás kicsit erős szó,de biztos azt csinálnám amit szeretk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 18:08
Törölt felhasználó (21812)

Ha nyernétek a lottón nagyon sok pénzt, dolgoznátok tovább valamit, valahol, vagy életetek hátralévő részét "munkanélküliként" töltenétek?

Én leszek! Én leszek! Nekem nem mutatsz valamit?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 18:08

Törölt felhasználó (24620)

Prune!!!
Ugye leszel mostanság MSN-en? Ugye leszel? Ugye leszel?! Naaaa! Mutatni akarok valamit
Charlotte te is láthatod.. hallhatod
Ugye leszel mostanság MSN-en? Ugye leszel? Ugye leszel?! Naaaa! Mutatni akarok valamit

Ha nyernétek a lottón nagyon sok pénzt, dolgoznátok tovább valamit, valahol, vagy életetek hátralévő részét "munkanélküliként" töltenétek?

Prune!!!

Rájöttem a hibámra!De tényleg jó srác!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 17:41

ihh, admin-i lépésektől tartottál?
hüm, most értelmét vesztette a hozzászólásom

ihh, admin-i lépésektől tartottál?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 17:32

Törölt felhasználó (20803)

De nagyon jó szivü!
De nagyon jó szivü!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 17:31

szimpatikus pajtásod van neked

szimpatikus pajtásod van neked
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 17:29

Törölt felhasználó (20803)

mint én?

mint én?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 17:21

a nagy macskás stressz után akkora, de akkora bókot kaptam ma! röviden: felhivott ma egy hires ember, akivel kb. 3 hete találkoztunk, s aszonta nekem: "ne haragudj, annyi emberrel kellett foglalkoznom akkor este, s nem tudtam elmondani: annyira kivánatos voltál, mint egy szép piros érett alma.
"
halálosan elpirultam!

halálosan elpirultam!

a nagy macskás stressz után akkora, de akkora bókot kaptam ma! röviden: felhivott ma egy hires ember, akivel kb. 3 hete találkoztunk, s aszonta nekem: "ne haragudj, annyi emberrel kellett foglalkoznom akkor este, s nem tudtam elmondani: annyira kivánatos voltál, mint egy szép piros érett alma.
"
halálosan elpirultam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 17:18

halálosan elpirultam!

Törölt felhasználó (21812)

Jah, ez nem antiszociális viselkedés, hanem normális macskaöntudat

Jah, ez nem antiszociális viselkedés, hanem normális macskaöntudat
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 17:15

vasárnap délben irány az állatkórház, ilyenkor nincs elérhető állatorvos.
az antiszociális?
egyedül a kutyához dörgölődzik, imádja. minket, embereket is imád, de csak akkor, ha akarja. szóval... nem lehet csak úgy hozzászólni.
hányattatott kisdedkora volt...
az antiszociális?

én most beintek neked... aztán persze felejtek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 17:08

hááát, mint észrevettétek a macskák iránt különleges gyűlölettel vagyok...
Pofátlan jószágok.
Mikor nem volt kutyánk mindig átjártak a kertünkbe.
A mi kertünkben csak az legyen akit és amit szívesen látunk. A macska abszolút nem tartozik ide. Először csak ládacsapdák voltak (kis csalétek, pedállal, fájdalom és sérülésmentesen foglyul ejti a macskát, rendszerint kapott egy kis vizet, hogy legyen egy rossz élménye nálam, aztán szabad volt.
Amikor a sokadik vízezésből sem tanultak, akkor jött a csúzli. Különösebb sérülést azzal sem okoztam persze, de markánsabb volt.
Bezzeg mikor a szomszéd tacsiját fenékbelőttem, az többé nem jött át megzabálni a kutyánk kajáját.
Amikor meg betévedt egy macska a kertbe... brrr..
életében először fogadott szót a kutyám, mikor mondtam, hogy TÁVOL! és tényleg távolabb ment a macskától és nagyobb körkben nézte a cicát. Aztén meglöködtem a macskát a kapu alatti nyílás felé, hogy "sicc!" de nem, ő csak azért is a nála 20-25X nagyobb kutyával akart kötözködni... hát egészségére...
Pofátlan jószágok.
A mi kertünkben csak az legyen akit és amit szívesen látunk. A macska abszolút nem tartozik ide. Először csak ládacsapdák voltak (kis csalétek, pedállal, fájdalom és sérülésmentesen foglyul ejti a macskát, rendszerint kapott egy kis vizet, hogy legyen egy rossz élménye nálam, aztán szabad volt.
Amikor a sokadik vízezésből sem tanultak, akkor jött a csúzli. Különösebb sérülést azzal sem okoztam persze, de markánsabb volt.
Bezzeg mikor a szomszéd tacsiját fenékbelőttem, az többé nem jött át megzabálni a kutyánk kajáját.
életében először fogadott szót a kutyám, mikor mondtam, hogy TÁVOL! és tényleg távolabb ment a macskától és nagyobb körkben nézte a cicát. Aztén meglöködtem a macskát a kapu alatti nyílás felé, hogy "sicc!" de nem, ő csak azért is a nála 20-25X nagyobb kutyával akart kötözködni... hát egészségére...
vasárnap délben irány az állatkórház, ilyenkor nincs elérhető állatorvos.
az antiszociális?
egyedül a kutyához dörgölődzik, imádja. minket, embereket is imád, de csak akkor, ha akarja. szóval... nem lehet csak úgy hozzászólni.
hányattatott kisdedkora volt...
az antiszociális?

hááát, mint észrevettétek a macskák iránt különleges gyűlölettel vagyok...
Pofátlan jószágok.
Pofátlan jószágok.
asszem ebből csúnya tiltás lesz :P
Engem a döntéshez érdekelne, hogy mit jelent esetében az antiszociális. Mindig összevereti magát a többi macskával, az embereket sem tűri, karmol, harap? Vagy ennyire azért nem?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 14:15

a ku..va életbe, willy! a pénz rohadtul nem számit! azért kérdeztelek titeket, mert anyám letámadott, hogy mekkora marha vagyok, ennyi pénzt kidobok! ha lehet segiteni, akkor miszarért költsem azt a pénzt mittudoménmire... táncra, kajára, wécépapirra, mosószerre, mikor az életét adhatom vissza?
Uilyen volt az én Shebám...(hallgatott az RTL-re is) :( Mikor +átkozott egy némber még aznap elütötték :(
Első macskám pesti lyány volt... nem bírta a vidéki kandúrokat... ellés közben pusztult el...
A második macskámnak a köcsög szomszéd kilőtte a szemét... sok kezelés ellenére sem maradt meg...
A harmadik az RTL. A negyediket meg a másik szomszéd mérgezte meg...
Befejeztem a macskálkodást, ha dorombolásra vágyom ölembe kapom anyémék maccsait...
(Vagy Én bújok és dorombolok a taljánnak )
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 14:03
Első macskám pesti lyány volt... nem bírta a vidéki kandúrokat... ellés közben pusztult el...
A második macskámnak a köcsög szomszéd kilőtte a szemét... sok kezelés ellenére sem maradt meg...
A harmadik az RTL. A negyediket meg a másik szomszéd mérgezte meg...
Befejeztem a macskálkodást, ha dorombolásra vágyom ölembe kapom anyémék maccsait...
(Vagy Én bújok és dorombolok a taljánnak )

mégis kell kiccica?

ő viaszom, édes cseppem
hallgat a viaszra is, hallgat a cseppre.
ő nem antiszociális. pici pocója teli kiccicával... nehéz szülés lesz...

ő viaszom, édes cseppem

A másik műtétje mikor fennakadt vmi vasdarabon hastól ágyékig végigrepedve... a doki meglátta mennyire rivok semmit nem kért csak jobbulást kívánt...
A főnöktől meg kérhettem szabit...
A főnöktől meg kérhettem szabit...

Sztem... gyógyíttasd meg... csak keress olcsóbb dokit... mert az 50 az baromi sok...
Kutyom műtétje 2000 Ft/kg... 5 kg volt 6 kiskutyával... Varratszedés, gyógyszerfelírás, kontroll grátisz... (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 14:15
Kutyom műtétje 2000 Ft/kg... 5 kg volt 6 kiskutyával... Varratszedés, gyógyszerfelírás, kontroll grátisz... (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)

a ku..va életbe, willy! a pénz rohadtul nem számit! azért kérdeztelek titeket, mert anyám letámadott, hogy mekkora marha vagyok, ennyi pénzt kidobok! ha lehet segiteni, akkor miszarért költsem azt a pénzt mittudoménmire... táncra, kajára, wécépapirra, mosószerre, mikor az életét adhatom vissza?
Sziasztok csajszik!
Megyek motorozzni!
Este folyt..legyetek rosszak!

Megyek motorozzni!