Sztem... gyógyíttasd meg... csak keress olcsóbb dokit... mert az 50 az baromi sok...
Kutyom műtétje 2000 Ft/kg... 5 kg volt 6 kiskutyával... Varratszedés, gyógyszerfelírás, kontroll grátisz... (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 14:15
Kutyom műtétje 2000 Ft/kg... 5 kg volt 6 kiskutyával... Varratszedés, gyógyszerfelírás, kontroll grátisz... (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)

a ku..va életbe, willy! a pénz rohadtul nem számit! azért kérdeztelek titeket, mert anyám letámadott, hogy mekkora marha vagyok, ennyi pénzt kidobok! ha lehet segiteni, akkor miszarért költsem azt a pénzt mittudoménmire... táncra, kajára, wécépapirra, mosószerre, mikor az életét adhatom vissza?
Sziasztok csajszik!
Megyek motorozzni!
Este folyt..legyetek rosszak!

Megyek motorozzni!

a ku..va életbe, willy! a pénz rohadtul nem számit! azért kérdeztelek titeket, mert anyám letámadott, hogy mekkora marha vagyok, ennyi pénzt kidobok! ha lehet segiteni, akkor miszarért költsem azt a pénzt mittudoménmire... táncra, kajára, wécépapirra, mosószerre, mikor az életét adhatom vissza?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 14:08
Törölt felhasználó (24620)

ilyen állapotban lehet azt mondanám;
"Apu, Anyu, hagyjatok a p_csába, értelmesebben is el tudtok költeni ennyi pénzt." (nem 50k-t)
(bocsi, tudom morbid vagyok)
hmmm...
Najó, csak medence meg állkapocs? Abból még lehet valami. Embernél. De kisállatnál az mi lesz?
"Apu, Anyu, hagyjatok a p_csába, értelmesebben is el tudtok költeni ennyi pénzt." (nem 50k-t)

hmmm...
Najó, csak medence meg állkapocs? Abból még lehet valami. Embernél. De kisállatnál az mi lesz?
nahh, megyek, megpróbálok tanulni.
sziasztok
sziasztok

ő gubacsom, nem, ő sem antiszociális. épp belepofátlankodik a lencse elé, mikor a kökörcsinem fotózom.
ilyen állapotban lehet azt mondanám;
hmmm...
Najó, csak medence meg állkapocs? Abból még lehet valami. Embernél. De kisállatnál az mi lesz? (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 14:06

hmmm...
Najó, csak medence meg állkapocs? Abból még lehet valami. Embernél. De kisállatnál az mi lesz? (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)

rákérdeztem - menthető. tehát lesz belőle macska. ötvenezerből ugyan...
pfff, leguóbbi barátnőmnek a macskája mikor felugrott az ölembe, létrának haználva engem... grrr...
megfogtam a grabancánál, aztán *tutty* letettem a földre...
Szegény lány alig kapott levegőt...
mondom semmi baj, anyja is így cipelte.
megfogtam a grabancánál, aztán *tutty* letettem a földre...
Szegény lány alig kapott levegőt...
mondom semmi baj, anyja is így cipelte.
rákérdeztem - menthető. tehát lesz belőle macska. ötvenezerből ugyan...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 14:02

Nemazért, de a leírás alapján abból már nem lesz macska... 50k-ból meg még sokminden lehet...
csak ha antiszociális lesz, és bejuthatok az állatkórházba a dokikhoz
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 14:03

mégis kell kiccica?

ő viaszom, édes cseppem
hallgat a viaszra is, hallgat a cseppre.
ő nem antiszociális. pici pocója teli kiccicával... nehéz szülés lesz...

ő viaszom, édes cseppem

mégis kell kiccica?

ő viaszom, édes cseppem
hallgat a viaszra is, hallgat a cseppre.
ő nem antiszociális. pici pocója teli kiccicával... nehéz szülés lesz...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 13:56

ő viaszom, édes cseppem

és az egyébként másik, de éppen várandós macskám leendő kölykei közül mindenképpen ajándékozok egy antiszociális kismacskát a barátnőmnek
Nemazért, de a leírás alapján abból már nem lesz macska... 50k-ból meg még sokminden lehet...
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 13:59

Szia!
Bár sose lássam igy a cicám!:-(Kifiztem az ötven ezret!
Ő nálunk családtag!
Ő nálunk családtag!

Szia!
Ő nálunk családtag!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 13:46
van egy totál antiszociális macskátok. borzalmas állapotban találjátok meg három nap után... medencecsont-, állkapocstörés, kiszáradás... elviszitek elaltatni egy ötezresért, vagy kifizettek sacc ötvenezer forintot, hogy felépüljön?
ismétlen: totálisan antiszociális!
én már döntöttem, csak kiváncsi vagyok, ti hogyan döntenétek?
Ő nálunk családtag!

van egy totál antiszociális macskátok. borzalmas állapotban találjátok meg három nap után... medencecsont-, állkapocstörés, kiszáradás... elviszitek elaltatni egy ötezresért, vagy kifizettek sacc ötvenezer forintot, hogy felépüljön?
ha reménytelen, akkor szegény kutyát már nem kínzom azzal, hogy életbentartom... sírok pár napot, és megpróbálok megbarátkozni a gondolattal...
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
és az egyébként másik, de éppen várandós macskám leendő kölykei közül mindenképpen ajándékozok egy antiszociális kismacskát a barátnőmnek
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 13:53

először is megkérem a barátnőmet, hogy vigyen el az állatkórházba...aztán rájövök, hogy kurva jó pasik a doktorbácsik...majd bevállalom antiszociális macskám gyógykezeltetését, annak reményében, hogy a továbbiakban csak olcsóbb kúráltatásokat okozva törzslátogatója lehetek az adott intézménynek

akkor vonatkoztasd kutyára. döntés?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 13:48

Hát, ha engem kérdezel, akkor rossz.. akarom mondani a legjobb embert kérdezted.
nekem a macskák csak a kutya reflexeinek tökéletesítésének az eszközei. Nem tartom fair állatnak és mindig egyik volt barátnőmre emlékeztetnek. Brrr. (anno csúzlival zavartam őket a kertből, mikor egy kis ideig nem volt kutyánk)
nekem a macskák csak a kutya reflexeinek tökéletesítésének az eszközei. Nem tartom fair állatnak és mindig egyik volt barátnőmre emlékeztetnek. Brrr. (anno csúzlival zavartam őket a kertből, mikor egy kis ideig nem volt kutyánk)
nekem nincs kulcstartóm... akkor én most semmilyen sem vagyok? :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 12:52
Törölt felhasználó (21812)

Madarat tolláról, embert kulcstartójáról

először is megkérem a barátnőmet, hogy vigyen el az állatkórházba...aztán rájövök, hogy kurva jó pasik a doktorbácsik...majd bevállalom antiszociális macskám gyógykezeltetését, annak reményében, hogy a továbbiakban csak olcsóbb kúráltatásokat okozva törzslátogatója lehetek az adott intézménynek
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát, ha engem kérdezel, akkor rossz.. akarom mondani a legjobb embert kérdezted.
nekem a macskák csak a kutya reflexeinek tökéletesítésének az eszközei. Nem tartom fair állatnak és mindig egyik volt barátnőmre emlékeztetnek. Brrr. (anno csúzlival zavartam őket a kertből, mikor egy kis ideig nem volt kutyánk) (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem a macskák csak a kutya reflexeinek tökéletesítésének az eszközei. Nem tartom fair állatnak és mindig egyik volt barátnőmre emlékeztetnek. Brrr. (anno csúzlival zavartam őket a kertből, mikor egy kis ideig nem volt kutyánk) (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem felébredni abból az álomból
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 13:16

Törölt felhasználó (21812)

Na egy kérdés vasárnap délutánra:
Mit jó csinálni szex után 10 perccel?
- aludni
- összebújva beszélgetni
- enni
- sétálni
- cigizni
- fürödni
- szexelni még egyet
- egyéb, éspedig:
Mit jó csinálni szex után 10 perccel?
- aludni
- összebújva beszélgetni
- enni
- sétálni
- cigizni
- fürödni
- szexelni még egyet
- egyéb, éspedig: