fhú, a legutolsót még a nyakamban is elhordanám szerintem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 23:35

Törölt felhasználó (7767)

Az én jelenlegi kulcstartóm "tucatáru", ilyen az "ábrázatja":

de szeretnék egy ilyet:

...vagy egy ilyet:

Tudjátok, mit ír rajta? Jobbról balra olvasva: székely életfa...
Rengeteg kulcsot hordozok magammal...

de szeretnék egy ilyet:

...vagy egy ilyet:

Rengeteg kulcsot hordozok magammal...
Az én jelenlegi kulcstartóm "tucatáru", ilyen az "ábrázatja":

de szeretnék egy ilyet:

...vagy egy ilyet:

Rengeteg kulcsot hordozok magammal... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 23:06

de szeretnék egy ilyet:

...vagy egy ilyet:

Rengeteg kulcsot hordozok magammal... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Képzeljétek, még mindig nem fogytam ki a kérdésekből!
KULCSTARTÓ, KULCSCSOMÓ
Milyen a kulcstartótok? (aki akarja, fotót is küldhet róla)
Mekkora a kulcscsomótok?
KULCSTARTÓ, KULCSCSOMÓ
Mekkora a kulcscsomótok?

Én még nem nudiztam, és a jövőben sem tervezem. Egyszer levettem a bikinifelsőmet a Balcsi közepén, de az nem számít
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 23:15

Nudizós kérdés volt már?
Ki nudizott már? Hol? Mikor? Milyen volt?

Nekem ez a csókos halacska a kulcstartóm. "Annyira idétlen, hogy már szép" kategória
És 5 db kulcs van a kulcscsomómban, szóval nem nagy. A férjemnek kb. 12 kulcsa van, azzal a kulcscsomóval ölni lehetne, akkora. Tipikusan nem gyakorlatias, mert a csak évente egyszer használt kulcsait is ugyanazon a kulcscsomón hordja.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 23:06

És 5 db kulcs van a kulcscsomómban, szóval nem nagy. A férjemnek kb. 12 kulcsa van, azzal a kulcscsomóval ölni lehetne, akkora. Tipikusan nem gyakorlatias, mert a csak évente egyszer használt kulcsait is ugyanazon a kulcscsomón hordja.

KULCSTARTÓ, KULCSCSOMÓ
Mekkora a kulcscsomótok?
KULCSTARTÓ, KULCSCSOMÓ
Mekkora a kulcscsomótok?

Nudizós kérdés volt már?

KULCSTARTÓ, KULCSCSOMÓ
Mekkora a kulcscsomótok?
KULCSTARTÓ, KULCSCSOMÓ
Mekkora a kulcscsomótok?

Priviben megírom a címem, a koktél kiválasztását rád bízom
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 22:20

Törölt felhasználó (24620)

én simi-boxert hordok, az jó?
én simi-boxert hordok, az jó?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 22:14

A tangán kívül mindennel egyetértek. Az én pasimon boxeralsó-szerű nadrág legyen! Köszönöm

A tangán kívül mindennel egyetértek. Az én pasimon boxeralsó-szerű nadrág legyen! Köszönöm
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 14. szombat 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 22:08

hát ezek a lovak kujvája jóóók!!! már amennyiben lovaknak lehet nevezni...
az előbb elinditottam a 1515-öst, de sok volt a felvezető szöveg, ezért kinyomtam. szerencsére.
charlotte, te hallgatództál, mikor dél körül a barátnémmal odakünn kávézgattunk, s közben álmodoztunk... álmodoztunk függőágyról... álmodoztunk szexi hapsiról szexi tangában... álmodoztunk hűs koktélokról, mit a szexi hapsi szexi tangában szolgál fel nekünk, mig mi csak heverészünk a függőágyban...
téjjeg mennyorszááág...

az előbb elinditottam a 1515-öst, de sok volt a felvezető szöveg, ezért kinyomtam. szerencsére.

charlotte, te hallgatództál, mikor dél körül a barátnémmal odakünn kávézgattunk, s közben álmodoztunk... álmodoztunk függőágyról... álmodoztunk szexi hapsiról szexi tangában... álmodoztunk hűs koktélokról, mit a szexi hapsi szexi tangában szolgál fel nekünk, mig mi csak heverészünk a függőágyban...

hát ezek a lovak kujvája jóóók!!! már amennyiben lovaknak lehet nevezni...
téjjeg mennyorszááág...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 21:50

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

most más jutott eszembe erről
Orgonaillatú most a világ..
(kicsit béna a flash, nincs preloader, ezért várjátokmeg míg betöltődik, és aztán play. És nem ijesztegett, becsszó)
Ez meg csak szimplán aranyos
bom-csk-csk

(kicsit béna a flash, nincs preloader, ezért várjátokmeg míg betöltődik, és aztán play. És nem ijesztegett, becsszó)

bom-csk-csk
Gyerekek! Tudjátok mire vágyom a legjobban? Hogy legyen egy kertem, két megfelelően közel lévő fával, ahová egy függőágyat kifeszíthetek és lehessen benne délutánonként heverészni, olvasgatni, aludni.
Ahogy a Katica mondja az Egy bogár életében: Ez a mennyország!
Ahogy a Katica mondja az Egy bogár életében: Ez a mennyország!

most más jutott eszembe erről
bom-csk-csk (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 20:50

bom-csk-csk (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Jaja, mint a dalban: Orgona ága, barackfa virága, öltözzetek új ruhába, anyák napja hajnalára, illatosan.
(de hát én februárban virágzó repcetáblát láttam, úgyhogy már nem lepődök meg semmin).
(de hát én februárban virágzó repcetáblát láttam, úgyhogy már nem lepődök meg semmin).
ezzel riogat.
De csak akkor kattints rá, ha senkit nem zavarsz fel a visítással! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 14. szombat 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 21:37
ezzel riogat.
De csak akkor kattints rá, ha senkit nem zavarsz fel a visítással! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 14. szombat 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)

én még a hullajót is totálisan összezárt szemekkel "néztem" meg.
egyébként meg nem is tudom, miért félek, hisz sosem láttam véres-hullásos jelenetet (az összeszoritott szemek miatt).
hetedikben néztük meg a rémálmot egy osztálytársamnál. természetesen szüleik nem voltak otthon, üres lakás, pár rémült tekintetű lány, egy halom idétlen hetedikes csajokat szivató srác... az egyik jelenetnél a srác beledobott egy plüssizét az ölembe. húúú!!! azt a visongást! a dög hapsik direkt szórakoztak, annyira látványosan tudok visitozni.
na, willy, mivel riogattad charlotte-ot?

egyébként meg nem is tudom, miért félek, hisz sosem láttam véres-hullásos jelenetet (az összeszoritott szemek miatt).
hetedikben néztük meg a rémálmot egy osztálytársamnál. természetesen szüleik nem voltak otthon, üres lakás, pár rémült tekintetű lány, egy halom idétlen hetedikes csajokat szivató srác... az egyik jelenetnél a srác beledobott egy plüssizét az ölembe. húúú!!! azt a visongást! a dög hapsik direkt szórakoztak, annyira látványosan tudok visitozni.

na, willy, mivel riogattad charlotte-ot?
Jaja, Peter Jackson Braindead-je nagyon kemény film
Tetszik, hogy direkt ráfeküdt a szükségtelen, túláradó brutalitásra, a mérhetetlen mennyiségű művérre, és az idegbeteg salonok kifigurázására...
tényleg nagyon komoly film...
A főszereplő fazon feje mikor mondja: Party's over!" aztán berántja a fűnyírót...
és keringőzenér táncol a zombik közt...
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2007. 04. 14. szombat 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 21:29

Tetszik, hogy direkt ráfeküdt a szükségtelen, túláradó brutalitásra, a mérhetetlen mennyiségű művérre, és az idegbeteg salonok kifigurázására...
tényleg nagyon komoly film...
A főszereplő fazon feje mikor mondja: Party's over!" aztán berántja a fűnyírót...

Egyszer kivoltam éhezve egy horror filmre.El a kölibe kérdezgetek,leányzó mondja,hogy van egy film,nagyon durva-kemény-only erős idegezetűeknek.Címe:Hullajó.Kivettem,életemben nem röhögtem annyit,majd betojtam a sok nevetéstől.Én mindenkinek ajánlom.

én még a hullajót is totálisan összezárt szemekkel "néztem" meg.
na, willy, mivel riogattad charlotte-ot? (Ez egy válasz husband35 üzenetére (2007. 04. 14. szombat 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 21:29

na, willy, mivel riogattad charlotte-ot? (Ez egy válasz husband35 üzenetére (2007. 04. 14. szombat 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Egyszer kivoltam éhezve egy horror filmre.El a kölibe kérdezgetek,leányzó mondja,hogy van egy film,nagyon durva-kemény-only erős idegezetűeknek.Címe:Hullajó.Kivettem,életemben nem röhögtem annyit,majd betojtam a sok nevetéstől.Én mindenkinek ajánlom.

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 21:24

Willy, meséld már el Pillének, hogy mivel riogattál engem mesen!
Igen, Pille, én is beszari vagyok. Ennek ellenére gyerekkoromban végignéztem a legtöbb horrorfilmet, amit adtak (Rémálom az Elm utcában, stb.) és nemrég adtam fel ezt a hülye szokásomat. Ma már nem nézek horrorfilmet. Elég volt!

Igen, Pille, én is beszari vagyok. Ennek ellenére gyerekkoromban végignéztem a legtöbb horrorfilmet, amit adtak (Rémálom az Elm utcában, stb.) és nemrég adtam fel ezt a hülye szokásomat. Ma már nem nézek horrorfilmet. Elég volt!
Húúú, freddy krueger.. azt de bírtam...
én téged? mivel riogattalak?
háááát? egy magamfajta szatír mégis mivel riogatna?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 21:24

én téged? mivel riogattalak?
háááát? egy magamfajta szatír mégis mivel riogatna?

Igen, Pille, én is beszari vagyok. Ennek ellenére gyerekkoromban végignéztem a legtöbb horrorfilmet, amit adtak (Rémálom az Elm utcában, stb.) és nemrég adtam fel ezt a hülye szokásomat. Ma már nem nézek horrorfilmet. Elég volt! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 14. szombat 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 21:22

Igen, Pille, én is beszari vagyok. Ennek ellenére gyerekkoromban végignéztem a legtöbb horrorfilmet, amit adtak (Rémálom az Elm utcában, stb.) és nemrég adtam fel ezt a hülye szokásomat. Ma már nem nézek horrorfilmet. Elég volt! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 14. szombat 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)

fiam mutatott a mobilján egy kis szösszenetet: idilli kép, szlalomút, autó, erdő, madárcsicsergés, szlalomút, erdő, autó, madárcsicsergés... ááá... mobilképernyőt kitöltő szörnypofa oltári orditással...
pille azt hitte, betojik! repült a telefon a kezemből, mint a szél!
ti is betojik vagytok? én nagyon.
utálom érte magam!

Kb. ilyen eredményre számítottam

fiam mutatott a mobilján egy kis szösszenetet: idilli kép, szlalomút, autó, erdő, madárcsicsergés, szlalomút, erdő, autó, madárcsicsergés... ááá... mobilképernyőt kitöltő szörnypofa oltári orditással...
utálom érte magam!