Egyébként érdekes... mert úgy tudom, h. a 2/A jelzésű M2 autóút és 2. sz. főút között díjmentes... hacsak nem teherautóval mentél arra
Tudod mit? Kérdezd meg a párodat... Ő lehet jobban tudja.

Tudod mit? Kérdezd meg a párodat... Ő lehet jobban tudja.
Kedves Tiborok!
Ha lapultok itt vmilyen nicknév mögött...
Boldog névnapot Nektek!
Ha lapultok itt vmilyen nicknév mögött...
Boldog névnapot Nektek!

Nem tudok fényképezgetni (fotó apparátus híjján...)így nem tudom megmutatni h. milyen gyönyörűen kinyílt a gyögyvirágom... Szedtem egy csokorral... eszméletlen illat van a szobában
Charlotte.. na most már kinyílt az orgona is...
Nem emlékeztek mikor anno ballagások voltak május elején h. akkor nyíltak ezek a virágok?
Anyáknapja soha nem volt gyöngyvirág nélkül... erre tessék.. ápr. 14. és kinyílt...

Charlotte.. na most már kinyílt az orgona is...
Nem emlékeztek mikor anno ballagások voltak május elején h. akkor nyíltak ezek a virágok?
Anyáknapja soha nem volt gyöngyvirág nélkül... erre tessék.. ápr. 14. és kinyílt...
Nálam most a hastáncos kendő mintájára egy haslánc ami dívik (teljesen pirulós szmájli)
Bár lehet hamarosan "kinövöm"?
Meg... most huh.. elmerjem mondani.. végülis miért ne... egy köldökbe csiptethető kis díszecske... (Bár a hájam kicsit eltakarja, de amúgy tök sexi)
Bár lehet hamarosan "kinövöm"?

Meg... most huh.. elmerjem mondani.. végülis miért ne... egy köldökbe csiptethető kis díszecske... (Bár a hájam kicsit eltakarja, de amúgy tök sexi)
Mond meg a drágalátos uradnak h. különbenis a téligumit már réges rég le kellett volna cserélje...
Amúgy meg kedves Szilva... el kell h. keserítselek... sajna már mindenhol működik az izé... no meg a fix trafik is... Úgyh. ha kocsiba ülsz biztos ami biztos végig mosolyogj
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 14. szombat 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 17:44
Amúgy meg kedves Szilva... el kell h. keserítselek... sajna már mindenhol működik az izé... no meg a fix trafik is... Úgyh. ha kocsiba ülsz biztos ami biztos végig mosolyogj

jóregg
ki a f@szom cserélte le a 2/A-t M2-esre??? nem bírtam ki, hogy ne nézzek be, de most mennem kell, mert uram cseréli a téli gumikat a kocsin, és szerinte mindenképpen hasznos, ha figyelemmel kísérem...mondtam neki, hogy amíg van nyelvem, addig meg lehet oldani, de ragaszkodik hozzá, hogy nézzem

jah...a 2/A jelzésű autóútból lett M/2-es autópálya vignettavideokontroll hülyeséggel...csak nekem nem szólt senki...hogyaza! remélem még nem működtek a videokontrollizééék azon a pár km-en, amíg tudatosult bennem, hogy éppen bliccelek
ti tudtátok, hogy van új autópályánk? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 14. szombat 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 17:44
ti tudtátok, hogy van új autópályánk? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 14. szombat 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)

jóregg
ki a f@szom cserélte le a 2/A-t M2-esre??? nem bírtam ki, hogy ne nézzek be, de most mennem kell, mert uram cseréli a téli gumikat a kocsin, és szerinte mindenképpen hasznos, ha figyelemmel kísérem...mondtam neki, hogy amíg van nyelvem, addig meg lehet oldani, de ragaszkodik hozzá, hogy nézzem

jóregg

Hogy milyen ékszereket hordok, azt később...
Lányokon... hmmm... egy időben volt divat a tetoválás-nyakörv... na azt csini volt sokaknak... meg úgy általában mindenféle szelídebb nyakörv...
Persze ha együtt vagyunk, a csupasz nyakat szeressük leginkább.
vagy nem is csupasz... hatalmas hajtömeg mögött rejtőzzön.
Szép cirádás gyűrűket is szeressük rajtuk... de nem aranyból...
Aztán vannak azok a nagy csilingelős, csillárszerű fülbevalók ^_^ Szép, antikolt fémes anyagúak...
Lényegében mindent ami szép és természetes anagból van.
Amit viszont nem bírok...
Az aranyékszerek (nagy része)
Egy időben nagyon mentek azok az üvegcukorszerű istentelen nagy púpok amiket gyűrűnek hordtak a lányok... (disco-"kultúra")
Műanyag ékszerek (nagy, merev, színes karkötők) (disco-"kultúra" 2#)
Szilikon karkötő... brrr, mikor bejött de gyűlöltem... egyedül a tricolort szeretem belőle.
(az megdobogtatja a szívem ^_^)
Irdatlan nagy fülkarika... bár biztos van olyan, ami megfelelő leányzón tetszene.
Sweatband... aztat minek mondjuk magyarul? Kosaras csuklópánt... amibe az izzadságát kell törölgetnie.. bár, az is lehet csini, csak nem hozzámvaló...
Ja igen, ez meg a másik...
szeressük a gótok csipkés kardíszeit, tüskés ékszereit, és erősen kontúros szemeit is... de kell a halálnak az olyan őrült...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 12:21
Lányokon... hmmm... egy időben volt divat a tetoválás-nyakörv... na azt csini volt sokaknak... meg úgy általában mindenféle szelídebb nyakörv...
Persze ha együtt vagyunk, a csupasz nyakat szeressük leginkább.

Szép cirádás gyűrűket is szeressük rajtuk... de nem aranyból...
Aztán vannak azok a nagy csilingelős, csillárszerű fülbevalók ^_^ Szép, antikolt fémes anyagúak...
Lényegében mindent ami szép és természetes anagból van.
Amit viszont nem bírok...
Az aranyékszerek (nagy része)
Egy időben nagyon mentek azok az üvegcukorszerű istentelen nagy púpok amiket gyűrűnek hordtak a lányok... (disco-"kultúra")
Műanyag ékszerek (nagy, merev, színes karkötők) (disco-"kultúra" 2#)
Szilikon karkötő... brrr, mikor bejött de gyűlöltem... egyedül a tricolort szeretem belőle.

Irdatlan nagy fülkarika... bár biztos van olyan, ami megfelelő leányzón tetszene.
Sweatband... aztat minek mondjuk magyarul? Kosaras csuklópánt... amibe az izzadságát kell törölgetnie.. bár, az is lehet csini, csak nem hozzámvaló...
Ja igen, ez meg a másik...
szeressük a gótok csipkés kardíszeit, tüskés ékszereit, és erősen kontúros szemeit is... de kell a halálnak az olyan őrült...

Törölt felhasználó (21812)

Na, közbevetek egy másik témát is, mert mégiscsak a GG-n vagyunk.
ÉKSZEREK
Ki visel valamilyen ékszert?
Milyen ékszert tartotok nagyon szexinek a másik nem képviselőjén?
Milyen ékszert tartotok nagyon taszítónak?
Néhány kép gondolatébresztőnek:

ÉKSZEREK
Ki visel valamilyen ékszert?
Milyen ékszert tartotok nagyon szexinek a másik nem képviselőjén?
Milyen ékszert tartotok nagyon taszítónak?
Néhány kép gondolatébresztőnek:

olyan most nincs :(
én sajnos nem... :(
Látom, érkezőben vagy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 14:30

Törölt felhasználó (24620)

...különben egy oszlopról gyűjthetem majd vissza a végtagjaimat...
...különben egy oszlopról gyűjthetem majd vissza a végtagjaimat...
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 14. szombat 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 14:12

én ledőltem, kipihenem a tegnap esti tánc fáradalmait!
jah! willy! legközelebb viszlek magammal!
és természetesen nincs ellenkezés, különben...

én ledőltem, kipihenem a tegnap esti tánc fáradalmait!

feketefehér volt ez, csak utólag kiszíneztem
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 14. szombat 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 14:05

ez nem is a te nyelvkiöltögetésed! nem fekete-fehér!
viszont nem rossz...
biztos jó játékos!

viszont nem rossz...

ez nem is a te nyelvkiöltögetésed! nem fekete-fehér!
viszont nem rossz...
biztos jó játékos!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)

viszont nem rossz...

Az az én dolgom!

(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 14. szombat 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 14. szombat 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
ne öltögesd a nyelved!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 04. 14. szombat 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 13:19

tudsz valami újat mutatni?
tudod,hogy csak magamtól szoktam néha megijedni

tudsz valami újat mutatni?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 14. szombat 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 12:56

kicsit elhúzódott... a hajnalból reggel lett. még nem aludtam, kezdek zombiszerűvé válni...
nehogy este camozzunk, s megijedj!

Nah én elhúzom a belem haza.
Kellemes hétvégét mindenkinek.
Kellemes hétvégét mindenkinek.