Üdv!
Nahát Öcsy,milyen hülye helyekre jársz....
Mondjuk én is rendszeresen,korábban véradó is voltam,csak megsajnáltam szegény fickókat akik tőlem kapnak
Én nem csütörtököt ilyenkor,hanem inkább kispéntek
Nahát Öcsy,milyen hülye helyekre jársz....

Mondjuk én is rendszeresen,korábban véradó is voltam,csak megsajnáltam szegény fickókat akik tőlem kapnak
Én nem csütörtököt ilyenkor,hanem inkább kispéntek

Sziasztok, kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!

Sziasztok. Szép napot mindenkinek
Remek napot!
Üdv nálunk bonni.clidék
kávéval tudok csak kínálni,viszont az csudajó.Remélem szeretitek.
Minden más elfogyott,pisztácia meg ugye nem is volt
Üdv nálunk bonni.clidék

Minden más elfogyott,pisztácia meg ugye nem is volt

Szép vasárnap estét! Mi zárásként estére megyünk egy szuper társaságba szaunázni. Ki hogyan zárja a hetet?
Bonniékból kinézem, hogy nem unatkoznak
Már eddig is sok izgalmas pillanatukat osztották meg, csendben szurkoltam az első hármasukhoz is, de meg is érte
Így estére egy kis Tokaji szamorodnit tudok kínálni annak aki nem vezet, nem várandós és nem is megy szaunázni
Szóval szépet nektek!
Bonniékból kinézem, hogy nem unatkoznak

Így estére egy kis Tokaji szamorodnit tudok kínálni annak aki nem vezet, nem várandós és nem is megy szaunázni

Szóval szépet nektek!

Jó reggelt! De jó is volt az este, de még jobb öt óra alvás után hétfő reggel itt kávézni
Valahogy csak el kell indítani ezt a hetet is. A jó kis hetet támogató kávét bekészítettem, mint mindíg, fogyasszátok felelőséggel. Aztán ne panaszkodjatok ha túl jól sikerült
Én mindent megtettem, már hidetést is feladtam kályha és kandalló karbantartásra háziasszonyoknál
Ki mit tesz, hogy jó legyen a hete, hagy tanuljunk!
Szép napot

Én mindent megtettem, már hidetést is feladtam kályha és kandalló karbantartásra háziasszonyoknál

Ki mit tesz, hogy jó legyen a hete, hagy tanuljunk!
Szép napot

Szép reggelt, egy várakozás teljes hét kezdetén.
Jó reggelt mindenkinek! Na,csakhogy Felfedeztétek a Nappalinkat! Itt a legjobb a kávé és ha a bundáskenyér szintig eljuttok,nem bánjátok meg! Na fussunk neki ennek a hétfőnek!
Sziasztok, szabad tudni mire várunk? Hátha várhatunk eggyütt is, úgy jobban telik
(Ez egy válasz Felfedezők üzenetére (2023. 11. 20. hétfő 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Szevasz Kutyu! Épp most mondtam a kedvesnek, nem is tudom mit ennék. De a bundáskenyér mindíg jöhet..
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2023. 11. 20. hétfő 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 20. hétfő 07:28

Sziasztok, szabad tudni mire várunk? Hátha várhatunk eggyütt is, úgy jobban telik

Szia Öcsy! Egy kis tojásos cucc jól tud jönni,az tuti! Ne dolgozd rommá magad!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2023. 11. 20. hétfő 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 20. hétfő 07:30

Szevasz Kutyu! Épp most mondtam a kedvesnek, nem is tudom mit ennék. De a bundáskenyér mindíg jöhet..

Szep napot es szep hetet mindenkinek!

Jó napot! qva hétfő letudva.... kv bárkinek....
forralt bort meg ittam

Remek napot mindenkinek és bundáskenyér!
Nah,de jó így betekinteni,már rég volt itt ennyi ember
Várásban tudok segíteni én is,ha kell,abban jó vagyok!

Nah,de jó így betekinteni,már rég volt itt ennyi ember

Várásban tudok segíteni én is,ha kell,abban jó vagyok!

Helló mindenki,szia Új Fiú! Honnan a neved? Hogy félszemű legyél-nem akarom,hogy hatlövetű lennél,nem akarom....elhinni!
(Ez egy válasz A_Felszemu_Hatlovetu üzenetére (2023. 11. 20. hétfő 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, mindenkinek kellemes estét kívánok!

Szia, koszonom a koszontest
halistennek mindket szemem vilaga megvan, de vannak olyan reszei a testemnek, ahol egy szem is elvegzi a rabizott munkat
ha jo kezekben vagyok, olyan vagyok, mint egy regi revolver - mind a hat toltet elsul vegul
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2023. 11. 20. hétfő 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 20. hétfő 17:28

Helló mindenki,szia Új Fiú! Honnan a neved? Hogy félszemű legyél-nem akarom,hogy hatlövetű lennél,nem akarom....elhinni!

Ejha! Látod,ez az ami jóideje hiányzik a nappalinkból-egy fegyverbarát Csajszi! De hátha most újraéled a pálya! Szia Gyugyu! Örülünk,hogy be-benézel. Te milyen tipusú Hölgytársaságban "kávéznál"???
(Ez egy válasz A_Felszemu_Hatlovetu üzenetére (2023. 11. 20. hétfő 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 20. hétfő 18:10

Szia, koszonom a koszontest
halistennek mindket szemem vilaga megvan, de vannak olyan reszei a testemnek, ahol egy szem is elvegzi a rabizott munkat
ha jo kezekben vagyok, olyan vagyok, mint egy regi revolver - mind a hat toltet elsul vegul

Én még fiatal koromban sem lőttem hatszor
sőt egyszer egy sátrazás alkalmával egy nimfomán csajszit sikerült becserkészni, aki mellől szégyen vagy sem, kimenekültem amikor már világosodott és még mindíg nem hagyott aludni
De másnak el ne mondjátok