Jó reggelt! Mindenki friss, üde, tele hétvégi szép emlékekkel?
Nem vagyok naprakész Woody tanulmányokban, de talán a mindent tudásnál fontosabb, hogy amit tudunk azt használjuk a gyakorlatban is.
Szóval láttam a hétvégén prosztata masszázst, jóni masszázst, spiccelő punci bemutatót, és még nyalás tréning is volt
Izgis volt, sok hasonló érdeklődő és nyitott párral tölteni a hétvégét.
Nem vagyok naprakész Woody tanulmányokban, de talán a mindent tudásnál fontosabb, hogy amit tudunk azt használjuk a gyakorlatban is.
Szóval láttam a hétvégén prosztata masszázst, jóni masszázst, spiccelő punci bemutatót, és még nyalás tréning is volt

Izgis volt, sok hasonló érdeklődő és nyitott párral tölteni a hétvégét.
Sziasztok! Gézám,ha nem is futunk mindíg össze,azért rájárunk a kávéra. Crazyét napok óta megiszom,hogy ne menjen veszendőbe! Öcsyke,gratula az izgi hétvégi programhoz! Nem is gondoltam,hogy létezik ilyenforma szexuálokosítás! A változatosság gyönyörködtet-hát vesd be otthon az új dolgokat minél nagyobb élvezetet okozva!
Öcsyke akkor mozgalmas hétvégéd volt
Akkor már csak otthon kell gyakorolni az ott tanultakat
végre hétvége van Nekem is qva hétfő törölve
Vidám ez a mai nap
kv frissítve

Jó reggelt! Vidám keddet hirdetek, mosolygós kávéval és változatos élményekkel.
Eddig én sem tudtam róla, hogy van ilyesmi, csak külön lehetett összeszedni ilyen infó morzsákat igen kétes háttérrel. Ha valakit érdekel, szívesen mesélek privátban.
Jó volt látni, hogy sok nő, érett nő milyen szépen megéli nőiességét. Ilyen közegben jó férfinak lenni. Attól függetlenül, hogy a klasszik swingeres gabalyodás továbbra sem vonzó, de ha egyszer itt van az a közeg, ahol jó lenni.
De nem minden happy, a jakuzzi átalakult hideg merülő medencévé
Valamiért nem fűti fel a vizet. A szervíz meg majd jön valamikor... Most nincs időm rá, de lehet meg kellesz csinálnom magamnak, ha már az első szakmám műszerész
Szóval ne felejtsetek el élni, lássátok meg a lehetőségeket amit a nap adhat és éljetek vele
Eddig én sem tudtam róla, hogy van ilyesmi, csak külön lehetett összeszedni ilyen infó morzsákat igen kétes háttérrel. Ha valakit érdekel, szívesen mesélek privátban.
Jó volt látni, hogy sok nő, érett nő milyen szépen megéli nőiességét. Ilyen közegben jó férfinak lenni. Attól függetlenül, hogy a klasszik swingeres gabalyodás továbbra sem vonzó, de ha egyszer itt van az a közeg, ahol jó lenni.
De nem minden happy, a jakuzzi átalakult hideg merülő medencévé

Szóval ne felejtsetek el élni, lássátok meg a lehetőségeket amit a nap adhat és éljetek vele

♡♡♡ Ezt az összes, nappali félhomályos sarkaiban meghúzódó csajszinak, mert van olyan érzésem, hogy itt vannak♡♡♡

...
Jó reggelt! Kávé és kukk
Nyomjunk egy felezőt, még egy kis lendület, talán a kanyarban ott van már a tavaszi zsongás. De lehet, hogy a hétvégén volt túl sok az inger. Már nem csak mindenről de arról is a szex jut az eszembe amire nem is gondolok
Erre felhív egy hölgy és az helyett, hogy a kandallóját vagy a címét mondaná a beazonosításhoz.... Szia A.... vagyok a tetovált... Azóta ezen kattogok, hol van az a tetoválás amire emlékeznem kellene. De holnap lecsekkolom
Szép napot

Nyomjunk egy felezőt, még egy kis lendület, talán a kanyarban ott van már a tavaszi zsongás. De lehet, hogy a hétvégén volt túl sok az inger. Már nem csak mindenről de arról is a szex jut az eszembe amire nem is gondolok

Szép napot

És éljenek a Zsuzsannák!
Sziasztok! Egyszer már megírtam,de eltünt! Öcsyke,hát mire figyeltél te a hétvégén? Túl sok volt az ingerhatás? Azért csak beugrik,ki volt a tetovált A. Felkértek,hát táncolj!!
Középső nap
várnak a forró kövek
kv frissitve
szép tetkorol képet is nézhetnénk ???

Sziasztok! Kispéntek és igencsak hűvös a hangulat. Megpróbálom feldobni egy forró kávéval

Halihó! Miért hűvös s hangulat Öcsyke? Mert kiváncsiskodtunk? Közben azért neked forró perceket kívántunk a "csekkolásra"!!

Jó reggelt! Jakuzzi fűtőbetét elfáradt a hétvégén, reggelente erős mínuszok. De sikerült a javítás és tegnap már újra benne ültünk. És arról fantáziáltunk, hogy a ma délutáni randi vajon mit hozhat. Ma párban látogatjuk meg a hölgyet akit megmasszíroztam. Este cseteltem vele, ez alapján kellemes izgalom van mindhármunkban.
Ma beindítom a motort is egy kicsit, hagy járjon, a gurulásra egy kicsit várnia kell.
Kinek mi a terve hétvégére?
Ma beindítom a motort is egy kicsit, hagy járjon, a gurulásra egy kicsit várnia kell.
Kinek mi a terve hétvégére?
Csekkolás meg volt, de csak szerényen. Egy igen jó bőrben lévő elvált 59 éves vagány nő. Mit mondjak, becs szó nem történt köztünk semmi, két éve javítottam a kandallóját. Most rögtön a kapuban két puszival köszöntött, mint jóbarátot. Szerintem ki akar használni
De hagyom neki. Sajnos
olyan gondja van a kéménnyel, hogy hétfőn újra megyek. Ki tudja, talán addigra kiderül hol van még rajta tetkó azon kívül amit láttam
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2025. 02. 20. csütörtök 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 20. csütörtök 13:52

Halihó! Miért hűvös s hangulat Öcsyke? Mert kiváncsiskodtunk? Közben azért neked forró perceket kívántunk a "csekkolásra"!!

Jó reggelt!!
sajnos meloval telik hétvége ismét :( de be be nézek hozzátok
kv frissítve....

Sziasztok! Öcsyke,akkor te a bőség zavarával küzdesz,mi meg dolgozhatunk Gézával bakker! De nem irígykedem,én majd "hazai pályán"masszírozok...meg egyebek! Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok! Crazy,neked is!!
Jó reggelt! Akkor egy hétvégi dolgos kávé, ami eszünkbe juttatja, hogy miért is dolgozunk ma is. A kincsünkért a hálószobában, a pillanatért ahogy hazavár, aki ha nem lenne akkor felkelni sem lenne érdemes, nemhogy dolgozni.
Kitartás Kutyu, kérd meg a kedvest, kicsit nyomkodja meg a derekadat. Olajat ne felejts el beszerezni, hátha nuru masszázs lesz
Kitartás Kutyu, kérd meg a kedvest, kicsit nyomkodja meg a derekadat. Olajat ne felejts el beszerezni, hátha nuru masszázs lesz