Hát... ha tleg tesztel admin acconyság...
Akkor Én is adok Neki valamit húsvétra
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 03. kedd 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor Én is adok Neki valamit húsvétra
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 03. kedd 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Te is tudsz ám gyomorforgató képeket kihalászni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 03. kedd 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 20:14
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 03. kedd 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Lányok, nem tudja valaki közületek, hogy mit keres három félmeztelen pasi a nappalimban portörlő pamaccsal a kézügyében???
mit keres még mindig rajtuk a ruházat?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 03. kedd 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 20:21
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 03. kedd 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Jaj, most már értem, miért ennyire görnyedt-görcsösek: most bújtak ki a levelesládámból! A táska külön levben jött, így fértek el!
Jaj, most már értem, miért ennyire görnyedt-görcsösek: most bújtak ki a levelesládámból! A táska külön levben jött, így fértek el!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 03. kedd 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 20:18
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 03. kedd 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
vazi eltévesztette a házszámot!
vazi foglalkoztat erotikus takaritó brigádot
katicika, a te levelesládádba befértek?
vazi eltévesztette a házszámot!
2007. 04. 03. kedd 20:14
Lányok, nem tudja valaki közületek, hogy mit keres három félmeztelen pasi a nappalimban portörlő pamaccsal a kézügyében???
vazi! jól átvágtál! csak corás újságot találtam, egy halom hűtőszekrény és fűnyiró fotójával!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 03. kedd 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 19:21
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 03. kedd 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
erotikus takaritó fiúk?
rohanok, fejvesztve rohanok a levelesládámhoz!
erotikus takaritó fiúk?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 03. kedd 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 18:08
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 03. kedd 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
be kukantanál a leveles ládádba?
igy nem tudom le beszélni a céggel hogy hova mennyenek az erotikus takarito fiuk
igy nem tudom le beszélni a céggel hogy hova mennyenek az erotikus takarito fiuk
hööh rőőfös
nno, csak nem megviccelt téged is a firefox helyesírásellenőrzője?
2007. 04. 03. kedd 18:08
Juhú! Tudom, hogy tegnap már belinkeltem, de most megtaláltam a szöveget (hiába no, volt egy-két sor amit nem értettem *pirul*) de a refrént egész nap énekelgettem az utcán. ^_^
7SoL - Twister
Well I met her,
on a sunny day in July
I was sitting on a beach with a beer and a book
enjoying a pork pie
She smiled at me,
her eyes laughed at me
She said "lets have some fun,
lets play twister in the sun"
I said "I'd love to,
play twister with you
you go get the sheet I'll just go and wash my feet"
ref.:
And put your left hand on red,
put you right foot on blue,
I wanna spend, everyday with you
And I'm happy I can fly
like the bees in the sky
Today I'm playing twister in the sun.
I said "come on then,
lets see what you can do,
I can't wait to spin your spinner
and get tangled up with you"
She wrapped herself around me
so that all that I could see
was a little bit of skin
just below her chin
She said "I'd love to,
play twister with you,
but now lets go inside
I know a place where we can hide"
(ref.)
Red, yellow, green and blue
(ref.)2X
7SoL - Twister
Well I met her,
on a sunny day in July
I was sitting on a beach with a beer and a book
enjoying a pork pie
She smiled at me,
her eyes laughed at me
She said "lets have some fun,
lets play twister in the sun"
I said "I'd love to,
play twister with you
you go get the sheet I'll just go and wash my feet"
ref.:
And put your left hand on red,
put you right foot on blue,
I wanna spend, everyday with you
And I'm happy I can fly
like the bees in the sky
Today I'm playing twister in the sun.
I said "come on then,
lets see what you can do,
I can't wait to spin your spinner
and get tangled up with you"
She wrapped herself around me
so that all that I could see
was a little bit of skin
just below her chin
She said "I'd love to,
play twister with you,
but now lets go inside
I know a place where we can hide"
(ref.)
(ref.)2X
igy nem tudom le beszélni a céggel hogy hova mennyenek az erotikus takarito fiuk (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 03. kedd 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 17:57
igy nem tudom le beszélni a céggel hogy hova mennyenek az erotikus takarito fiuk (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 03. kedd 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
most nézem, mennyire szomorú ez a lány jobb oldalt az őzszinű kabátkában... biztos nem engedték gégézni.
most nézem, mennyire szomorú ez a lány jobb oldalt az őzszinű kabátkában... biztos nem engedték gégézni.

no, és kirándulás egy másik ivóba...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 03. kedd 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Kirándulás Ivóba!

Na, itt aztán lesz locsolkodás!

Na, itt aztán lesz locsolkodás!
Kirándulás Ivóba!

Na, itt aztán lesz locsolkodás! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 03. kedd 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 14:19

Na, itt aztán lesz locsolkodás! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 03. kedd 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Húsvétkor mentek valahová kirándulni?
Vagy a tojásfestős/locsolkodós verziót játsszátok?
Hát, remélem, hogy locsolkodás lesz.
Elő is keresem majd permetezőballonom. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 03. kedd 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 14:19
Elő is keresem majd permetezőballonom. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 03. kedd 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Húsvétkor mentek valahová kirándulni?
te moncy! ugye senki sem csukta rád a sütő ajtaját?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 03. kedd 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 16:05
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 03. kedd 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
ez az Én szövegem... csak Te szebben fogalmaztál
Vagyok Én is... most még a sütőbe vagyok bemászva sikálásilag... de néha idelesek
Vagyok Én is... most még a sütőbe vagyok bemászva sikálásilag... de néha idelesek
húsvét? nem utazom el. imádom a locsolkodást. rendszerint a gombászós haverom jön át legelőször, s hoz valami kotyvalék orosz kölnit, addig önti a fejemre, mig teljesen el nem ázok. én marha cserébe piros himes tojást kinálok, no meg persze pájinkát. csak tudnám, honnét szedi azt a büdös löttyöt?
imádom a húsvétot! és nagyon szép tojásokat szoktam pingálni.
téjjeg, fiúk! feltétlen gyertek nappalizni húsvétkor, ha tehetitek! lefotózom majd a himes tojásokat, mindenkinek jut majd.
vagy inditsak egy új vállalkozást? nappalis fiúk tojásainak kipingálása?
imádom a húsvétot! és nagyon szép tojásokat szoktam pingálni.
téjjeg, fiúk! feltétlen gyertek nappalizni húsvétkor, ha tehetitek! lefotózom majd a himes tojásokat, mindenkinek jut majd.
vagy inditsak egy új vállalkozást? nappalis fiúk tojásainak kipingálása?
mi itt moncyval azon aggódunk, hogy mindenki elhúz a nappaliból, mert lehet, büdösek vagyunk, te meg kakis fenékkel ülsz a gép előtt? megáll az eszem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 03. kedd 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Nektek könnyű, de engem itt hagyott, hogy figyeljem valami Harlotti meg Cukorpillangó visszatértét....Hát már naon meguntam!
hát te is friss, s üde vagy? akkor valami más lehet a probléma... keressük az okát?
2007. 04. 03. kedd 16:05
ez az Én szövegem... csak Te szebben fogalmaztál

GG-ufsz

NyáriMiklós