ezt küldtem a drága lotyómnak: surdapapa | tegnap 10:37
Ajándékom1Ajándékom2Ajándékom3Ajándékom4
ennél csak egy kedvesebb ajándék lehetne a számodra! ha saját magamról küldenék egy klipet!
az Ajándékaimban mindben Hajós volt, tehát a kivonom belőle Hajós klipjeit, marad egy klip Surdiról!
jól számoltam? Te rólam kérsz klipet?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Ajándékom1Ajándékom2Ajándékom3Ajándékom4
ennél csak egy kedvesebb ajándék lehetne a számodra! ha saját magamról küldenék egy klipet!
az Ajándékaimban mindben Hajós volt, tehát a kivonom belőle Hajós klipjeit, marad egy klip Surdiról!
jól számoltam? Te rólam kérsz klipet?

"Ti kikről, kikkel csinálnátok valóságsót"
Hát kérdés ez? Egyértelmű, hogy a nappalisokkal.
A Mádámnak meg miótta adminná ütötték, sok dóga lehet, mert ritkán szól hozzánk
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 03. kedd 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 08:25
Hát kérdés ez? Egyértelmű, hogy a nappalisokkal.
A Mádámnak meg miótta adminná ütötték, sok dóga lehet, mert ritkán szól hozzánk

Törölt felhasználó (21812)

Múltkor láttam Győzikéről egy cikket és eszembe jutott, hogy tervezhetnénk itt a nappaliban egy valóságsót (mint annak idején a vállalkozásunkat). Persze az a legkézenfekvőbb, hogy mi, nappalisok, beköltöznénk egy bekamerázott házba és élnénk az életünket (bár akkor hiányozna a fórumozás
). Ti kikről, kikkel csinálnátok valóságsót?

jéééé ez Surdi Charlotteval és a Madámmal!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 15:09

Ez a pasi egyike a 10 legjobban öltözött férfinek 2007-ben. Mondjuk nem csoda, hiszen két ilyen jó nőt visel...

Többi 9 pasi itt:
katt

Többi 9 pasi itt:
katt
Amúgymeg, itt most írjuk a forgatókönyvet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 03. kedd 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Múltkor láttam Győzikéről egy cikket és eszembe jutott, hogy tervezhetnénk itt a nappaliban egy valóságsót (mint annak idején a vállalkozásunkat). Persze az a legkézenfekvőbb, hogy mi, nappalisok, beköltöznénk egy bekamerázott házba és élnénk az életünket (bár akkor hiányozna a fórumozás

ld a 252-es hsz-em!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 15:10

A szándék a fontos, kedves
Köszönöm a köszöntést
Miért voltál tiltva??

Köszönöm a köszöntést

Miért voltál tiltva??
Én csak veled.
Győzikéről egy szót se,mert én is sírni kezdek.

És hol van a Mádám? Nem láttam másfél napja hsz-t tőle. Hiányzik *brühühüüüü*

Hajósmentes ajándék, fogadd szeretettel. Nem harapok, csak nyalok és dorombolok
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Az lehet, pont a hasamra süt éjjelente. Most ilyen volt
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 03. kedd 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 07:57

Jó reggelt!
Tán a telihold bizergálja a libidódat?
Én is most ittam egy forr csokit... a reggeli készül

Én ebből kettőt kérek, alig bírtam reggel kinyitni a szemem.
Jó reggelt! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 04. 03. kedd 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 04. 03. kedd 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Jut eszembe még.külön szobában alszunk,külön megyünk nyaralni,mindent megteszünk,hogy megmentsük a házasságunkat
ebben is lehet valami.(de nem irányt akarok mutatni a következő 10 évre
)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 20:20

Én amúgy sem vagyok veszekedős típus
A hosszú házasság titkát nem sikerült megtudnom 10 év alatt majd a következő 10-ben talán

A hosszú házasság titkát nem sikerült megtudnom 10 év alatt majd a következő 10-ben talán

maradok a kakajómnál.
jóregg (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 04. 03. kedd 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)

jóregg (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 04. 03. kedd 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 04. 03. kedd 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt mindenkinek, Qva szarul aludtam!
Kér valaki kávét?
Kér valaki kávét?

Ez igaz, de abban reménykedtem, hogy pl. a munkádhoz tartozik, vagy ilyesmi...

hát, én az ikon beszúrását hiába nyomkodom... még a nyomatékositás sem műkszik... basszus, még vastagitani sem tudok!
asszem, mára lassan befejezem, az ágyban még műkszik a nyomkodnivaló...
ha már itt nem...

Úgy hallottam, hogy nemsokára nem hagyod kopni. Remélem lesz kint is géped, hogy gégézz.
Nem gonoszkodásból, csak azért, hogy ne rögzüljön helytelenül. Helyesen: you're welcome.
Pilli-pilli:
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 20:31

hát, én az ikon beszúrását hiába nyomkodom... még a nyomatékositás sem műkszik... basszus, még vastagitani sem tudok!
ha már itt nem...