Vidámat,mégha megint seggfej hétfő is van.
Minden oké lesz

Minden oké lesz

Sziasztok! Remélem mindannyian gond nélkül átvészrljük ezt a szar időszakot! Mindenki vigyázzon magára és a szeretteire! A humor azért maradjon!

A szombati tanítást elvileg megtartották, de nem mentem. Így láttam helyesnek. Ma megyek dolgozni, amíg lehet. Utána úgy is lesz szünet, az előre jelzés szerint. Idén sokat fogok az itthoni dolgommal haladni.
Jó reggelt! Hiába hívod, karanténban van a többi bányásszal együtt
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 03. 15. vasárnap 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Happpciiiiii

#

Vidámat
Én nem viccnek szántam azt,hogy kevesebbet kéne dolgozni...
Persze nem mindegy hogyan..
Nálam az új helyzet talán nem tud beleszólni már.
Barack sterilizátort ide is be kéne szerezni

Én nem viccnek szántam azt,hogy kevesebbet kéne dolgozni...

Persze nem mindegy hogyan..
Nálam az új helyzet talán nem tud beleszólni már.
Barack sterilizátort ide is be kéne szerezni

Jó reggelt! Kávé, vagy először fertőtlenítsünk? Barack-sterilizátor
Még jó, hogy nem vagyunk többen száznál. Így nyugodtan összejöhetünk itt a napaliban
Év elején viccelődtünk, hogy kevesebbet kéne dolgozni. Hát lehet kívánni, csak nagyon körültekintően kell fogalmazni
Úgy néz ki, lesz részünk benne...

Még jó, hogy nem vagyunk többen száznál. Így nyugodtan összejöhetünk itt a napaliban

Év elején viccelődtünk, hogy kevesebbet kéne dolgozni. Hát lehet kívánni, csak nagyon körültekintően kell fogalmazni

Szép estét...

Méz nélkül...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 03. 13. péntek 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeva.... Akkor ne állj meg! Kitartás!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 03. 13. péntek 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Napot!
Virágzó barackot is
A nap vigyorog,,az idő remek,nektek csuda napot
Öcsy,sulistop lesz hétfőtől,nálad tudni valamit?Online masszírkodsz majd?
Csinos Katja,nagyon el vagy tűnve,csak nem leköltöztél a pincébe?

Virágzó barackot is

A nap vigyorog,,az idő remek,nektek csuda napot

Öcsy,sulistop lesz hétfőtől,nálad tudni valamit?Online masszírkodsz majd?

Csinos Katja,nagyon el vagy tűnve,csak nem leköltöztél a pincébe?

Jó reggelt! Kávét? Vagy még alszotok rá eggyet? Ma egy picit hűvösebb az idő, de pár nap és virágzik a barack.
Remélem hogy neked is jut azért,én jókat röhögök.
Mondjuk ebben a böjtidőszakban már bárki ír,az felvidámít.
Mai gyöngyszem:
"Szia jóképű, már nedves a piszkos gondolatokról rólad!A puncijom az Ön szolgálatában van"
Basz...ha ez tudná a saját nyelvére lefordítva hogy mit küldözget
Már rendesen várom a következőt
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 03. 13. péntek 05:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Mondjuk ebben a böjtidőszakban már bárki ír,az felvidámít.

Mai gyöngyszem:
"Szia jóképű, már nedves a piszkos gondolatokról rólad!A puncijom az Ön szolgálatában van"

Basz...ha ez tudná a saját nyelvére lefordítva hogy mit küldözget

Már rendesen várom a következőt

Szeva!
Úgy biza!
Pluszt azt is,hogy én szintén tartok valahová
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 13. péntek 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 13. péntek 12:43
Úgy biza!

Pluszt azt is,hogy én szintén tartok valahová

Törölt felhasználó (15934)

Helló!
Ha egy fekete macska átmegy előtted az úton, az azt jelenti, hogy tart valahová.....
Ha egy fekete macska átmegy előtted az úton, az azt jelenti, hogy tart valahová.....

Puszantás
Egy gyömbéres-mézes gyümölcsteat?
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 03. 13. péntek 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 13. péntek 10:00

Egy gyömbéres-mézes gyümölcsteat?

Helló...jó reggelt... napot.... kinek mi van... és szerencsétlenmentes tizenharmadikát. Pussz fiúk

Én nem kérek #powerstefánt a kávémba,tuti hogy kijárási tilalmat aktiválna rajtam
Am simán kibírnám,persze egészségesen,ha 2-3 hétig nem mozdulhatnék ki. (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 03. 13. péntek 05:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 13. péntek 05:28

Am simán kibírnám,persze egészségesen,ha 2-3 hétig nem mozdulhatnék ki. (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 03. 13. péntek 05:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt! Na akkor most tegyek ErősPistát a kávéba, vagy ne?
Az én receptem elég összetett még nem is sikerült beépíteni a mindennapokba. Talán a kijárási tilalom segít. Reggel kávé, este csoki és napközben szex.

Az én receptem elég összetett még nem is sikerült beépíteni a mindennapokba. Talán a kijárási tilalom segít. Reggel kávé, este csoki és napközben szex.

Köszönjük....
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 03. 13. péntek 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 13. péntek 10:00

Helló...jó reggelt... napot.... kinek mi van... és szerencsétlenmentes tizenharmadikát. Pussz fiúk

Helló!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 03. 13. péntek 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 13. péntek 08:28

Napot
Mindenkinek fasza 13-as pénteket.
Fekete macskával ne szórakozzatok

Mindenkinek fasza 13-as pénteket.

Fekete macskával ne szórakozzatok