Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 511 512 513 514 515 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#38507   2019. 11. 18. hétfő 07:55
X Törölt felhasználó (3975162)
Ahogy irtam szeretném ha elgondolkoznának rajta mindannyian hogy a virtuális teret kifogásként egy szűrőként értelmezve használják vagy ennek segítségével lépnek kapcsolatba emberekkel és nem ragad meg a virtuális térben. 1,5 éve hogy itt vagyok azért írtam ki ide is mert itt mindennaposak a hozzászólások. Nem igazán érdekelne igazából hogy ki mikor hogyan miért utasítana vissza ha lenne pozitív visszacsatolás és lehetne kivel "foglalkozzak". Nem volt még kapcsolatom sem, mielőtt ide regisztráltam ternészetesen a normál társkeresőkön is jelen voltam. Kb 20 nő utasított vissza 1 év alatt aminek több mint a felével nem az interneten ismerkedtem. Es ennyi számtalanszor túlcsordult már pohár ezt kéthetente kiírhatnám ahogy más is, ez most jött ki. De nem akarom hogy ez negatívan hasson senkire mert látom jókedvűek az itteniek és sajnáltatni sem szeretném magam. Meg már nem is tervezek sokáig itt lenni.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 18. hétfő 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 18. hétfő 07:23
Üdv nálunk!
Kávé helyett valami mást?
Az írásodban sok igazság van,amivel egyetértek.
Mi volt vele a cél?
A hirtelen felindulást lőjük ki,kb két hete már posztoltad ezt szórol-szóra...
Légy vidám,lépj túl a negatív dolgokon,ne rágodj rajtuk.
#38506   2019. 11. 18. hétfő 07:23
CrazyBear CrazyBear
Üdv nálunk!
Kávé helyett valami mást?
Az írásodban sok igazság van,amivel egyetértek.
Mi volt vele a cél?
A hirtelen felindulást lőjük ki,kb két hete már posztoltad ezt szórol-szóra...
Légy vidám,lépj túl a negatív dolgokon,ne rágodj rajtuk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 18. hétfő 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3975162)
2019. 11. 18. hétfő 05:38
Kedves GG partnerkeresők, hölgyek, párok, férfiak! Nemrég kezdtem el írni ide a fórumokba, mert meguntam hogy 100 levélből 50 re válasz sincs. December 31-én hogy itt vagyok már 1 éve. Szeretném megköszönni három embernek hogy megadta a lehetőséget az esélyt nekem hogy én is megéljem ezeket a gyönyöröket melyet a szex nyújt. Ha olvassák magukra fognak ismerni egyikük egy 44 éves hölgy aki elvette a szüzességem. KÖSZÖNÖM és innen is puszillak. Másikuk egy páros akiknek pedig köszönöm azt hogy bevezettek a hármasozásba. Mire ezt olvassátok valószínűleg már törölt felhasználó leszek és jelentéktelen lesz az egész, mégis arra kérlek titeket felhasználókat hogy gondolkodjatok el a leírtakon. Végtelenül nehéz fiatalon, tapasztalatlanul, akkoriban még szűzként valakit találni. Roma vagyok ami megint csak egy hátrány bárki bármit mond ez így van. Párok, hölgyek, ne alapozzatok ennyire a külsőségekre, mint a kor, a hovatartozás vagy a pénisz méret. Ez a kedvencem amikor vannak olyan hölgyek akik 20 centi alatt nem állnak szóba az emberrel. Javaslok nekik egy lovat, vagy inkább diszkrétebben kezelni az ilyesmit. Jó lenne ha elfelejtenék végre valahára azt hogy egy fiatal 20 as éveiben járó férfit fiatalnak éretlennek gondolnak mert ez nem egyenesen arányos, vagy az sem hogy tapasztalatlan. Ha idősebb leszek akkor valószínűleg az a probléma. Sok a kifogás a kibúvó, holott ennek sokkal egyszerűbbnek kellene lennie. Nem hiszem el hogy egy harmincas negyvenes hölgy számára nem lenne izgató egy jóval fiatalabbal néha napján összebújni. A szexben kevésbé fontos a kor. Persze ez az én véleményem nem kell vele egyetérteni. Es most jönne a lényeg. Ha az adatlapja alapján, íráskészsége alapján, intelligenciája, tisztelete alapján szimpatizáltok valakivel és hogyha ezek az értékek fontosak számotokra, akkor adjátok meg neki az esélyt még ha külsőre nem is megnyerő számotokra. Igen tudom ez egy ilyen oldal, de ez milyen képet mutat kifelé? Azt hogy olyan cuki rendes, normális, tisztelettudó ez a férfi igazából nincs vele semmi gond, de a vége mégis mindig nem. Kérdezem a kedves hölgyeket, pszichopata lekezelő, flegma, tiszteletlen agresszív férfiakat keresnek????Borzasztóan éretlennek gondolom azt ha valaki ezekkel a sémákkal gondolkozik és egy idealizált, tökéletes álomképet hajkurász. Ideje felébredni és a virtuális tér segítségével kilépni a valóságba és hús vér emberekkel találkozni. Én nem tudok képek, sorok alapján dönteni arról hogy nekem kell e az a valaki vagy sem. Ha két érett felnőtt találkozik egymással és hogyha megvan a kellő tisztelet, megbecsülés, nem hinném hogy akkora fejfájást kellene jelenti egy szimpla találkának. A csomagolás nem határozza meg hogy egy férfi hogyan fog bánni egy nővel az ágyban, mennyire lesz figyelmes és odaadó. Ajándékozzunk időt egymásnak amiből oly kevés van, legyenek egyes emberek életünk részei, szelete, mert annál nincs nagyszerűbb. Jobban elfogadható egy találkozón mondott nem. Látatlanba ne törjünk pálcát emberek.
#38505   2019. 11. 18. hétfő 07:07
CrazyBear CrazyBear
Vidám reggelt,akkor is ha seggfej hétfő van.
Vigyorogjunk egész nap,zavarjunk össze mindenkit nyes
#38504   2019. 11. 18. hétfő 05:55
Köszi. smile Nem kávozok de kedves tőled. Nem akarok senki felett pálcát törni mert nincs rá módom megismerni személyesen az itt lévőket. Ez egy vélemény. Egy hirtelen felindulás kisarkitva van fogalmazva de nem akarok ezzrl bántani senkit csak elgondlkodtatás képpen írtam le.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 11. 18. hétfő 05:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 18. hétfő 05:48
Szia Béluska!
Kávét?
Szerintem te se törj pálcát senki felett. Fogadd el a döntésüket. Tévednek? Lehet! De akkor is!
Itt van pl a frissen megválasztott MiniszterCsokicsajMúzsánk... A négynapos hétvégék minden napján kényeztetnénk, de nem adja be a derekát nyes
#38503   2019. 11. 18. hétfő 05:48
öcsyke öcsyke
Szia Béluska!
Kávét?
Szerintem te se törj pálcát senki felett. Fogadd el a döntésüket. Tévednek? Lehet! De akkor is!
Itt van pl a frissen megválasztott MiniszterCsokicsajMúzsánk... A négynapos hétvégék minden napján kényeztetnénk, de nem adja be a derekát nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 18. hétfő 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3975162)
2019. 11. 18. hétfő 05:38
Kedves GG partnerkeresők, hölgyek, párok, férfiak! Nemrég kezdtem el írni ide a fórumokba, mert meguntam hogy 100 levélből 50 re válasz sincs. December 31-én hogy itt vagyok már 1 éve. Szeretném megköszönni három embernek hogy megadta a lehetőséget az esélyt nekem hogy én is megéljem ezeket a gyönyöröket melyet a szex nyújt. Ha olvassák magukra fognak ismerni egyikük egy 44 éves hölgy aki elvette a szüzességem. KÖSZÖNÖM és innen is puszillak. Másikuk egy páros akiknek pedig köszönöm azt hogy bevezettek a hármasozásba. Mire ezt olvassátok valószínűleg már törölt felhasználó leszek és jelentéktelen lesz az egész, mégis arra kérlek titeket felhasználókat hogy gondolkodjatok el a leírtakon. Végtelenül nehéz fiatalon, tapasztalatlanul, akkoriban még szűzként valakit találni. Roma vagyok ami megint csak egy hátrány bárki bármit mond ez így van. Párok, hölgyek, ne alapozzatok ennyire a külsőségekre, mint a kor, a hovatartozás vagy a pénisz méret. Ez a kedvencem amikor vannak olyan hölgyek akik 20 centi alatt nem állnak szóba az emberrel. Javaslok nekik egy lovat, vagy inkább diszkrétebben kezelni az ilyesmit. Jó lenne ha elfelejtenék végre valahára azt hogy egy fiatal 20 as éveiben járó férfit fiatalnak éretlennek gondolnak mert ez nem egyenesen arányos, vagy az sem hogy tapasztalatlan. Ha idősebb leszek akkor valószínűleg az a probléma. Sok a kifogás a kibúvó, holott ennek sokkal egyszerűbbnek kellene lennie. Nem hiszem el hogy egy harmincas negyvenes hölgy számára nem lenne izgató egy jóval fiatalabbal néha napján összebújni. A szexben kevésbé fontos a kor. Persze ez az én véleményem nem kell vele egyetérteni. Es most jönne a lényeg. Ha az adatlapja alapján, íráskészsége alapján, intelligenciája, tisztelete alapján szimpatizáltok valakivel és hogyha ezek az értékek fontosak számotokra, akkor adjátok meg neki az esélyt még ha külsőre nem is megnyerő számotokra. Igen tudom ez egy ilyen oldal, de ez milyen képet mutat kifelé? Azt hogy olyan cuki rendes, normális, tisztelettudó ez a férfi igazából nincs vele semmi gond, de a vége mégis mindig nem. Kérdezem a kedves hölgyeket, pszichopata lekezelő, flegma, tiszteletlen agresszív férfiakat keresnek????Borzasztóan éretlennek gondolom azt ha valaki ezekkel a sémákkal gondolkozik és egy idealizált, tökéletes álomképet hajkurász. Ideje felébredni és a virtuális tér segítségével kilépni a valóságba és hús vér emberekkel találkozni. Én nem tudok képek, sorok alapján dönteni arról hogy nekem kell e az a valaki vagy sem. Ha két érett felnőtt találkozik egymással és hogyha megvan a kellő tisztelet, megbecsülés, nem hinném hogy akkora fejfájást kellene jelenti egy szimpla találkának. A csomagolás nem határozza meg hogy egy férfi hogyan fog bánni egy nővel az ágyban, mennyire lesz figyelmes és odaadó. Ajándékozzunk időt egymásnak amiből oly kevés van, legyenek egyes emberek életünk részei, szelete, mert annál nincs nagyszerűbb. Jobban elfogadható egy találkozón mondott nem. Látatlanba ne törjünk pálcát emberek.
#38502   2019. 11. 18. hétfő 05:39
öcsyke öcsyke
Ez megoldaná a munkanélküliséget is! Jutna másoknak is nyes
Javasollak Munkaügyi Miniszter Asszonynak! worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 17. vasárnap 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052772)
2019. 11. 17. vasárnap 21:22
Aldoztam a finom etkek oltaran. Hmmmm.
Nekem is gyorsan telt. 1-2 nap meg jol esne. Vezessuk be szerintem a 3 munkanap 4 hetveginap hetet. Amit 3 nap alatt nem lehet elintezni, azt a jovo hetre at kell tenni. eplus2
#38501   2019. 11. 18. hétfő 05:38
#38500   2019. 11. 18. hétfő 05:35
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Jöhet a hétindító kávé? Mondjuk én könnyen vagyok, szerdáig itthon dolgozom nyes
#38499   2019. 11. 17. vasárnap 21:22
X Törölt felhasználó (4052772)
Aldoztam a finom etkek oltaran. Hmmmm.
Nekem is gyorsan telt. 1-2 nap meg jol esne. Vezessuk be szerintem a 3 munkanap 4 hetveginap hetet. Amit 3 nap alatt nem lehet elintezni, azt a jovo hetre at kell tenni. eplus2
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 17. vasárnap 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 17. vasárnap 20:57
Szia csajszi smile
Roppant gyorsan eltelt...
Ugye nem embert áldoztál? nyes
Neked jól telt?
#38498   2019. 11. 17. vasárnap 20:57
CrazyBear CrazyBear
Szia csajszi smile
Roppant gyorsan eltelt...
Ugye nem embert áldoztál? nyes
Neked jól telt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 17. vasárnap 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052772)
2019. 11. 17. vasárnap 20:18
Szia Macko!
Igen. En aldoztam is. nyes
Jol telt a hetveged?
#38497   2019. 11. 17. vasárnap 20:18
Szia Macko!
Igen. En aldoztam is. nyes
Jol telt a hetveged?
#38496   2019. 11. 17. vasárnap 19:38
CrazyBear CrazyBear
Bekukucska wow1
Ma mindenki misén volt? nyes
#38495   2019. 11. 17. vasárnap 12:33
Deadpool42 Deadpool42
#38494   2019. 11. 17. vasárnap 11:43
CrazyBear CrazyBear
#38493   2019. 11. 17. vasárnap 11:18
Deadpool42 Deadpool42
wave Jó reggelt vigyor2
#38492   2019. 11. 17. vasárnap 08:03
CrazyBear CrazyBear
Vidám napot wave
#38491   2019. 11. 16. szombat 18:49
X Törölt felhasználó (3269452)
Hát a snidling hol marad róla? smile
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 16. szombat 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 16. szombat 15:12
Csokicsajnak,tesséknesze wink Klikkelj a normál/tömörített mérethez
Őő...nem azért van csipőmagasságban mert sunyin belecsempésztem a nyeles tojást.. hehe
#38490   2019. 11. 16. szombat 17:36
Szio Macko!
Koszonom szepen. Fenyposta? Nyitom az az ablakot. nyes
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 16. szombat 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 16. szombat 15:12
Őő...nem azért van csipőmagasságban mert sunyin belecsempésztem a nyeles tojást.. hehe
#38489   2019. 11. 16. szombat 15:12
CrazyBear CrazyBear
#38488   2019. 11. 16. szombat 12:24
X Törölt felhasználó (3269452)
Akkor sajnos rossz felén vagy a du... Dunának wink
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 16. szombat 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 16. szombat 12:09
Sziasztok!
Hát én aktívabb voltam... vigyor2
Baszki itt nincs napsütés,viszont van eső.... mf2

... 511 512 513 514 515 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48747db
Utolsó üzenet: tegnap 17:52

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!