Ahogy irtam szeretném ha elgondolkoznának rajta mindannyian hogy a virtuális teret kifogásként egy szűrőként értelmezve használják vagy ennek segítségével lépnek kapcsolatba emberekkel és nem ragad meg a virtuális térben. 1,5 éve hogy itt vagyok azért írtam ki ide is mert itt mindennaposak a hozzászólások. Nem igazán érdekelne igazából hogy ki mikor hogyan miért utasítana vissza ha lenne pozitív visszacsatolás és lehetne kivel "foglalkozzak". Nem volt még kapcsolatom sem, mielőtt ide regisztráltam ternészetesen a normál társkeresőkön is jelen voltam. Kb 20 nő utasított vissza 1 év alatt aminek több mint a felével nem az interneten ismerkedtem. Es ennyi számtalanszor túlcsordult már pohár ezt kéthetente kiírhatnám ahogy más is, ez most jött ki. De nem akarom hogy ez negatívan hasson senkire mert látom jókedvűek az itteniek és sajnáltatni sem szeretném magam. Meg már nem is tervezek sokáig itt lenni.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 18. hétfő 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 18. hétfő 07:23

Üdv nálunk!
Kávé helyett valami mást?
Az írásodban sok igazság van,amivel egyetértek.
Mi volt vele a cél?
A hirtelen felindulást lőjük ki,kb két hete már posztoltad ezt szórol-szóra...
Légy vidám,lépj túl a negatív dolgokon,ne rágodj rajtuk.
Mi volt vele a cél?
Légy vidám,lépj túl a negatív dolgokon,ne rágodj rajtuk.
Üdv nálunk!
Mi volt vele a cél?
Légy vidám,lépj túl a negatív dolgokon,ne rágodj rajtuk. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 18. hétfő 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 18. hétfő 05:38
Mi volt vele a cél?
Légy vidám,lépj túl a negatív dolgokon,ne rágodj rajtuk. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 18. hétfő 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3975162)

Kedves GG partnerkeresők, hölgyek, párok, férfiak! Nemrég kezdtem el írni ide a fórumokba, mert meguntam hogy 100 levélből 50 re válasz sincs. December 31-én hogy itt vagyok már 1 éve. Szeretném megköszönni három embernek hogy megadta a lehetőséget az esélyt nekem hogy én is megéljem ezeket a gyönyöröket melyet a szex nyújt. Ha olvassák magukra fognak ismerni egyikük egy 44 éves hölgy aki elvette a szüzességem. KÖSZÖNÖM és innen is puszillak. Másikuk egy páros akiknek pedig köszönöm azt hogy bevezettek a hármasozásba. Mire ezt olvassátok valószínűleg már törölt felhasználó leszek és jelentéktelen lesz az egész, mégis arra kérlek titeket felhasználókat hogy gondolkodjatok el a leírtakon. Végtelenül nehéz fiatalon, tapasztalatlanul, akkoriban még szűzként valakit találni. Roma vagyok ami megint csak egy hátrány bárki bármit mond ez így van. Párok, hölgyek, ne alapozzatok ennyire a külsőségekre, mint a kor, a hovatartozás vagy a pénisz méret. Ez a kedvencem amikor vannak olyan hölgyek akik 20 centi alatt nem állnak szóba az emberrel. Javaslok nekik egy lovat, vagy inkább diszkrétebben kezelni az ilyesmit. Jó lenne ha elfelejtenék végre valahára azt hogy egy fiatal 20 as éveiben járó férfit fiatalnak éretlennek gondolnak mert ez nem egyenesen arányos, vagy az sem hogy tapasztalatlan. Ha idősebb leszek akkor valószínűleg az a probléma. Sok a kifogás a kibúvó, holott ennek sokkal egyszerűbbnek kellene lennie. Nem hiszem el hogy egy harmincas negyvenes hölgy számára nem lenne izgató egy jóval fiatalabbal néha napján összebújni. A szexben kevésbé fontos a kor. Persze ez az én véleményem nem kell vele egyetérteni. Es most jönne a lényeg. Ha az adatlapja alapján, íráskészsége alapján, intelligenciája, tisztelete alapján szimpatizáltok valakivel és hogyha ezek az értékek fontosak számotokra, akkor adjátok meg neki az esélyt még ha külsőre nem is megnyerő számotokra. Igen tudom ez egy ilyen oldal, de ez milyen képet mutat kifelé? Azt hogy olyan cuki rendes, normális, tisztelettudó ez a férfi igazából nincs vele semmi gond, de a vége mégis mindig nem. Kérdezem a kedves hölgyeket, pszichopata lekezelő, flegma, tiszteletlen agresszív férfiakat keresnek????Borzasztóan éretlennek gondolom azt ha valaki ezekkel a sémákkal gondolkozik és egy idealizált, tökéletes álomképet hajkurász. Ideje felébredni és a virtuális tér segítségével kilépni a valóságba és hús vér emberekkel találkozni. Én nem tudok képek, sorok alapján dönteni arról hogy nekem kell e az a valaki vagy sem. Ha két érett felnőtt találkozik egymással és hogyha megvan a kellő tisztelet, megbecsülés, nem hinném hogy akkora fejfájást kellene jelenti egy szimpla találkának. A csomagolás nem határozza meg hogy egy férfi hogyan fog bánni egy nővel az ágyban, mennyire lesz figyelmes és odaadó. Ajándékozzunk időt egymásnak amiből oly kevés van, legyenek egyes emberek életünk részei, szelete, mert annál nincs nagyszerűbb. Jobban elfogadható egy találkozón mondott nem. Látatlanba ne törjünk pálcát emberek.
Vidám reggelt,akkor is ha seggfej hétfő van.
Vigyorogjunk egész nap,zavarjunk össze mindenkit
Vigyorogjunk egész nap,zavarjunk össze mindenkit

Köszi.
Nem kávozok de kedves tőled. Nem akarok senki felett pálcát törni mert nincs rá módom megismerni személyesen az itt lévőket. Ez egy vélemény. Egy hirtelen felindulás kisarkitva van fogalmazva de nem akarok ezzrl bántani senkit csak elgondlkodtatás képpen írtam le.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 11. 18. hétfő 05:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 18. hétfő 05:48

Szia Béluska!
Kávét?
Szerintem te se törj pálcát senki felett. Fogadd el a döntésüket. Tévednek? Lehet! De akkor is!
Itt van pl a frissen megválasztott MiniszterCsokicsajMúzsánk... A négynapos hétvégék minden napján kényeztetnénk, de nem adja be a derekát
Kávét?
Szerintem te se törj pálcát senki felett. Fogadd el a döntésüket. Tévednek? Lehet! De akkor is!
Itt van pl a frissen megválasztott MiniszterCsokicsajMúzsánk... A négynapos hétvégék minden napján kényeztetnénk, de nem adja be a derekát

Szia Béluska!
Kávét?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 18. hétfő 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 18. hétfő 05:38
Kávét?

Törölt felhasználó (3975162)

Kedves GG partnerkeresők, hölgyek, párok, férfiak! Nemrég kezdtem el írni ide a fórumokba, mert meguntam hogy 100 levélből 50 re válasz sincs. December 31-én hogy itt vagyok már 1 éve. Szeretném megköszönni három embernek hogy megadta a lehetőséget az esélyt nekem hogy én is megéljem ezeket a gyönyöröket melyet a szex nyújt. Ha olvassák magukra fognak ismerni egyikük egy 44 éves hölgy aki elvette a szüzességem. KÖSZÖNÖM és innen is puszillak. Másikuk egy páros akiknek pedig köszönöm azt hogy bevezettek a hármasozásba. Mire ezt olvassátok valószínűleg már törölt felhasználó leszek és jelentéktelen lesz az egész, mégis arra kérlek titeket felhasználókat hogy gondolkodjatok el a leírtakon. Végtelenül nehéz fiatalon, tapasztalatlanul, akkoriban még szűzként valakit találni. Roma vagyok ami megint csak egy hátrány bárki bármit mond ez így van. Párok, hölgyek, ne alapozzatok ennyire a külsőségekre, mint a kor, a hovatartozás vagy a pénisz méret. Ez a kedvencem amikor vannak olyan hölgyek akik 20 centi alatt nem állnak szóba az emberrel. Javaslok nekik egy lovat, vagy inkább diszkrétebben kezelni az ilyesmit. Jó lenne ha elfelejtenék végre valahára azt hogy egy fiatal 20 as éveiben járó férfit fiatalnak éretlennek gondolnak mert ez nem egyenesen arányos, vagy az sem hogy tapasztalatlan. Ha idősebb leszek akkor valószínűleg az a probléma. Sok a kifogás a kibúvó, holott ennek sokkal egyszerűbbnek kellene lennie. Nem hiszem el hogy egy harmincas negyvenes hölgy számára nem lenne izgató egy jóval fiatalabbal néha napján összebújni. A szexben kevésbé fontos a kor. Persze ez az én véleményem nem kell vele egyetérteni. Es most jönne a lényeg. Ha az adatlapja alapján, íráskészsége alapján, intelligenciája, tisztelete alapján szimpatizáltok valakivel és hogyha ezek az értékek fontosak számotokra, akkor adjátok meg neki az esélyt még ha külsőre nem is megnyerő számotokra. Igen tudom ez egy ilyen oldal, de ez milyen képet mutat kifelé? Azt hogy olyan cuki rendes, normális, tisztelettudó ez a férfi igazából nincs vele semmi gond, de a vége mégis mindig nem. Kérdezem a kedves hölgyeket, pszichopata lekezelő, flegma, tiszteletlen agresszív férfiakat keresnek????Borzasztóan éretlennek gondolom azt ha valaki ezekkel a sémákkal gondolkozik és egy idealizált, tökéletes álomképet hajkurász. Ideje felébredni és a virtuális tér segítségével kilépni a valóságba és hús vér emberekkel találkozni. Én nem tudok képek, sorok alapján dönteni arról hogy nekem kell e az a valaki vagy sem. Ha két érett felnőtt találkozik egymással és hogyha megvan a kellő tisztelet, megbecsülés, nem hinném hogy akkora fejfájást kellene jelenti egy szimpla találkának. A csomagolás nem határozza meg hogy egy férfi hogyan fog bánni egy nővel az ágyban, mennyire lesz figyelmes és odaadó. Ajándékozzunk időt egymásnak amiből oly kevés van, legyenek egyes emberek életünk részei, szelete, mert annál nincs nagyszerűbb. Jobban elfogadható egy találkozón mondott nem. Látatlanba ne törjünk pálcát emberek.
Ez megoldaná a munkanélküliséget is! Jutna másoknak is
Javasollak Munkaügyi Miniszter Asszonynak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 17. vasárnap 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 17. vasárnap 21:22

Javasollak Munkaügyi Miniszter Asszonynak!

Törölt felhasználó (4052772)

Aldoztam a finom etkek oltaran. Hmmmm.
Nekem is gyorsan telt. 1-2 nap meg jol esne. Vezessuk be szerintem a 3 munkanap 4 hetveginap hetet. Amit 3 nap alatt nem lehet elintezni, azt a jovo hetre at kell tenni.
Nekem is gyorsan telt. 1-2 nap meg jol esne. Vezessuk be szerintem a 3 munkanap 4 hetveginap hetet. Amit 3 nap alatt nem lehet elintezni, azt a jovo hetre at kell tenni.

Jó reggelt! Jöhet a hétindító kávé? Mondjuk én könnyen vagyok, szerdáig itthon dolgozom

Aldoztam a finom etkek oltaran. Hmmmm.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 17. vasárnap 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 17. vasárnap 20:57

Szia csajszi
Roppant gyorsan eltelt...
Ugye nem embert áldoztál?
Neked jól telt?

Neked jól telt?
Szia csajszi
Neked jól telt? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 17. vasárnap 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 17. vasárnap 20:18

Neked jól telt? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 17. vasárnap 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052772)

Szia Macko!
Igen. En aldoztam is.
Jol telt a hetveged?
Igen. En aldoztam is.

Jol telt a hetveged?
Szia Macko!
Igen. En aldoztam is.
Jol telt a hetveged?
Igen. En aldoztam is.

Jol telt a hetveged?
Bekukucska
Ma mindenki misén volt?

Ma mindenki misén volt?

Nekem ilyenkor van
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 17. vasárnap 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeva Dead!
Reggelt?
(Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 11. 17. vasárnap 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Reggelt?

Vidám napot

Hát a snidling hol marad róla?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 16. szombat 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 16. szombat 15:12

Csokicsajnak,tesséknesze

Őő...nem azért van csipőmagasságban mert sunyin belecsempésztem a nyeles tojást..

Őő...nem azért van csipőmagasságban mert sunyin belecsempésztem a nyeles tojást..

Szio Macko!
Koszonom szepen. Fenyposta? Nyitom az az ablakot.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 16. szombat 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 16. szombat 15:12
Koszonom szepen. Fenyposta? Nyitom az az ablakot.

Csokicsajnak,tesséknesze

Csokicsajnak,tesséknesze

Akkor sajnos rossz felén vagy a du... Dunának
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 16. szombat 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 16. szombat 12:09

Sziasztok!
Hát én aktívabb voltam...
Baszki itt nincs napsütés,viszont van eső....
Hát én aktívabb voltam...

Baszki itt nincs napsütés,viszont van eső....