.

Az éjszakátok is legyen olyan... mint amit szeretnétek.....
Sőt... holnapra is csodás napot...holdat...csillagokat....
Sőt... holnapra is csodás napot...holdat...csillagokat....

Omega
Nekem is tetszik a Tangás..
Most meghallgattam,ezt dúdolgatom
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 11. 14. csütörtök 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 14. csütörtök 16:12

Nekem is tetszik a Tangás..

Most meghallgattam,ezt dúdolgatom

Nekem tetszett Pirostanga veled Mackó♡♡♡
...."napot hoztam, csillagot"....
Tök jól telt a mai nap miattatok, megvolt a vezérhang ♡♡♡
Tök jól telt a mai nap miattatok, megvolt a vezérhang ♡♡♡
Nekem tetszett Pirostanga veled Mackó♡♡♡
Tök jól telt a mai nap miattatok, megvolt a vezérhang ♡♡♡ (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 14. csütörtök 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Tök jól telt a mai nap miattatok, megvolt a vezérhang ♡♡♡ (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 14. csütörtök 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen,a bárkára csak az jöhet aki tud evezni,vagy van puncija
Esetleg söre.... (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 11. 14. csütörtök 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 14. csütörtök 07:05

Esetleg söre.... (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 11. 14. csütörtök 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Öcsy! Edzésben kell lennem,hátha Crazy Noé csak úgy vesz fel a bárkájába ha evezek!

Puszpusz
Nem szeretnék csillagokat látni
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 11. 14. csütörtök 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem szeretnék csillagokat látni

...esetleg holdat...csillagokat....
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 14. csütörtök 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Napot!
Szia Öcsy! Edzésben kell lennem,hátha Crazy Noé csak úgy vesz fel a bárkájába ha evezek!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 11. 14. csütörtök 05:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Kétéltű a jármű? Gondolán szállítod a zongorát?
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 11. 13. szerda 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Ne búsulj, vígasz ágon kapsz egy vízányat!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 13. szerda 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 13. szerda 18:48

Baszki....bundáskenyér se.....szar az élet,kifekszem egy hajó elé...

Jó reggelt! Kicsit elmerengtem. Lehet hogy Mackónk szőre begöndörödött a sok esőtől és ettől nagyon plüssös lett? Egy Szőrregeneráló kávé segíthet. Belsőleg! Duplán!
Én is reggel a vízállás jelentést nézem először
Én is reggel a vízállás jelentést nézem először

Baszki....bundáskenyér se.....szar az élet,kifekszem egy hajó elé...

Na,akkor cseszhetjük! Se csajok,se bundáskenyér!!! Max magunknak!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 13. szerda 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 13. szerda 18:02

Szasz Kutyu!
Lóbáld neki te is.....
Biztosan megrohamozták a pasik..
Csini Katja sem volt ma még...lehet hogy együtt pasiznak
Lóbáld neki te is.....

Szasz Kutyu!
Lóbáld neki te is.....
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 11. 13. szerda 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 13. szerda 17:18
Lóbáld neki te is.....

Szeva Crazy! Most nézd meg,Édesség megint belóbálja a mézesmadzagot,aztán eltűnik! Pedig màr majdnem Kutyu 15cm lettem!

Szeva Crazy! Most nézd meg,Édesség megint belóbálja a mézesmadzagot,aztán eltűnik! Pedig màr majdnem Kutyu 15cm lettem!

Klumpa!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 13. szerda 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Fapapucs!

Gyorsan visszatértél.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 12. kedd 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 12. kedd 17:13

Törölt felhasználó (4052772)

Szio Katja! ♡♡♡
Varom, hogy leegye egy szexi ficko....
Kutyu es Crazy.
Hianyoztatok am. De kellett egy kis szunet nekem. Sok furcsasag ert az utobbi idoben. Kicsit elfaradtam tole.
Meseljetek. Mi tortent mig nem voltam?
Varom, hogy leegye egy szexi ficko....
Kutyu es Crazy.

Hianyoztatok am. De kellett egy kis szunet nekem. Sok furcsasag ert az utobbi idoben. Kicsit elfaradtam tole.
Meseljetek. Mi tortent mig nem voltam?
Morgen