Sziasztok!
Hát én aktívabb voltam...
Baszki itt nincs napsütés,viszont van eső....
Hát én aktívabb voltam...

Baszki itt nincs napsütés,viszont van eső....

Szép reggelt! Igen, most, idáig durmoltunk, vagy vergődtünk az ágyban, mint a kövér kacsák
Végre hétvége, verőfényes napsütés, majdnem 20 fok, talán utolsó az évben.

Végre hétvége, verőfényes napsütés, majdnem 20 fok, talán utolsó az évben.

Vidám reggelt!
Én inkább bögrébe kérném a kávét,jobb mint az ágyba..
Én inkább bögrébe kérném a kávét,jobb mint az ágyba..

Így van ez, ha gyertyafényes vacsorára vágyunk akkor a gyorsétterem nem pálya.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 15. péntek 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 15. péntek 12:10
Törölt felhasználó (4052772)

Tobb tenyezos. Vagy az intellektus eltero, vagy a szexualitas, vagy egyszeruen a kulso nem jon be. Ha valaki kicsit is ad par dologra, akkor nem egyszeru szerintem. Ha csak egy gyors numerat keresnek, az biztos konnyebben talalhato. De az nem en vagyok.
Jó reggelt! Persze mindenki aludjon tovább, később jöhet a szombati ágyba kávé?
Édesség..

Hát igen ez egy összetett kérdés .. nem könnyű..
Tobb tenyezos. Vagy az intellektus eltero, vagy a szexualitas, vagy egyszeruen a kulso nem jon be. Ha valaki kicsit is ad par dologra, akkor nem egyszeru szerintem. Ha csak egy gyors numerat keresnek, az biztos konnyebben talalhato. De az nem en vagyok.
(Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 11. 15. péntek 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi az a nem passzolok ?
Itt minden a regi. Vidamkodunk, bosszankodunk, orulunk, neha meg szexelunk is.
Mondjuk en nem, mert nem passzolok ugy tunik.....

Mondjuk en nem, mert nem passzolok ugy tunik.....

Megvagyok köszönöm ,sok a munka ,meg kevés az alvás
Felétek mi újság ? ?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 15. péntek 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Szevasz Dead!
Jól vagy? (Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 11. 15. péntek 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Jól vagy? (Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 11. 15. péntek 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Puszpusz

Sziasztok nappalisok!

Esetlegy egy repülős kávé? A vavak napot gyorsítani? Abból kevés is elég! Kitartás.
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 11. 14. csütörtök 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedvében kell járni a kapitánynak. Férfi létedre hátránnyal indulsz
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 11. 14. csütörtök 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 14. csütörtök 07:05

Szia Öcsy! Edzésben kell lennem,hátha Crazy Noé csak úgy vesz fel a bárkájába ha evezek!

Jó reggelt! Csudás a kávé Mackó!
A csillagok megmondják, csak már elfelejtünk felnézni.
A csillagok megmondják, csak már elfelejtünk felnézni.
Akkor ment egy nagy ölelés,kitartás a vacak naphoz...
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 11. 14. csütörtök 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)