Aztan a 3-as is gyorsan osszejonne, csak 1 fickot kell szereznunk hozza....

Nos. A vegyesparosnal sincs kevesebb osszeutkozes, ha nem ertik/erzik egymast a felek.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 16. szerda 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 16. szerda 17:29

Szintén szeretem az okos,talpraesett nőket,főleg ha aranyos és jó humora van.
Nálam bejött a női pár
Azért nem tudom milyen lehet a két csajszis pár,amikor dolgoznak a hormonok és kettyó van,netán pont egyszerre....

Nálam bejött a női pár

Azért nem tudom milyen lehet a két csajszis pár,amikor dolgoznak a hormonok és kettyó van,netán pont egyszerre....

Szintén szeretem az okos,talpraesett nőket,főleg ha aranyos és jó humora van.
Nálam bejött a női pár
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 16. szerda 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 16. szerda 17:23

Nálam bejött a női pár

Törölt felhasználó (4052772)

Persze. Johet a kovetkezo tapasztalas. Egyszer csak talalok valami jot is.
Nezem epp az Elizabeth cimu filmet. Nagyon tetszik. Szeretem a karakan, eros es okos noket. Neha eltoprengek, hogy lehetne akar noi parom is....

Nezem epp az Elizabeth cimu filmet. Nagyon tetszik. Szeretem a karakan, eros es okos noket. Neha eltoprengek, hogy lehetne akar noi parom is....

Persze. Johet a kovetkezo tapasztalas. Egyszer csak talalok valami jot is.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 16. szerda 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 16. szerda 17:02

Szia csajszi
Az még tegnapi
Néha szórakoztat ha hülyének néznek,oké hogy nem vagyok professzor,de ritkán azért bosszant ha ennyire alacsonyképességűnek képzelnek.. seráfütty...azért sem mérgelődöm.
Én az egyenességet és az őszinteséget szeressem,oda-vissza..de nem vagyunk egyformák.
Nálad oké minden?

Az még tegnapi

Néha szórakoztat ha hülyének néznek,oké hogy nem vagyok professzor,de ritkán azért bosszant ha ennyire alacsonyképességűnek képzelnek.. seráfütty...azért sem mérgelődöm.

Én az egyenességet és az őszinteséget szeressem,oda-vissza..de nem vagyunk egyformák.

Nálad oké minden?
Szia csajszi
Az még tegnapi
Nálad oké minden? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 16. szerda 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 16. szerda 16:47

Az még tegnapi

Nálad oké minden? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 16. szerda 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok sracok.♡
Nagy nehezem hazavergodtem....az M0 kritikan aluli. Miert vagy merges Macko? Olvastalak....
Nagy nehezem hazavergodtem....az M0 kritikan aluli. Miert vagy merges Macko? Olvastalak....
Beszartak az ufók Kutyu

Sziasztok sracok.♡
Figyu ufócsókák!
Itt soha nem lesz egymás kikormolása
Tessék visszahozni a csajszikáinkat,mert különben dühbe jövünk
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 10. 16. szerda 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 16. szerda 15:55
Itt soha nem lesz egymás kikormolása

Tessék visszahozni a csajszikáinkat,mert különben dühbe jövünk

Buzi ufók!! Most már mindkét csajszit elrabolták??? Ha a férfiszerelem szépségeire akarnak rávenni minket ezzel a húzással,akkor nagyon elcseszték!

Buzi ufók!! Most már mindkét csajszit elrabolták??? Ha a férfiszerelem szépségeire akarnak rávenni minket ezzel a húzással,akkor nagyon elcseszték!

Reggelt!
Ha űrháború lesz,csak szóljatok,kiegyenesítettem és megfentem a sörnyitómat
A vidi valóban kellemes,nekem meg a munka kínálta így fel magát..
Jó Nyíregyet Kutyu,mindenkinek fasza napot
Ha űrháború lesz,csak szóljatok,kiegyenesítettem és megfentem a sörnyitómat

A vidi valóban kellemes,nekem meg a munka kínálta így fel magát..

Jó Nyíregyet Kutyu,mindenkinek fasza napot

Jó reggelt Csajok,Srácok! Megyek megnézem milyen az idő Nyíregyházán. Mindenkinek szép napot!
A mai videó kellemesen rávezet, milyen tettre késztető is ha a partner így kínálja fel magát nekünk
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 13. vasárnap 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 13. vasárnap 16:27

Meglepo modon a kutyapoz nem tartozik a kedvenceim koze. Sot. De a ferfiak valamiert igencsak kedvelik. Tenyleg, miert?
Jó reggelt! A mai kávét rég nem látott széphölgyünk hiánya ihlette. Ugye nem kell űrháborúznunk
Nem szivesen bántanék senkit, akinek ilyen jó ízlése van!

Szerintem mára L
Jó éjt

Jó éjt
Na,akkor én nyilatkozok ufo ügyben. Vannak,köztünk élnek. A vàlasztási plakátok kilencven százalékán
felismertem őket!

Néha felesleges dolgokat is feltalálnak. Eszükbe sem jut, hogy nem véletlen nincs!
Arról nem tudok mit mondani..titkos recept alapján készítik.
Amúgy tényleg nagy baromság a hordozható cserépkályha...mi a tosznak cipelni azt ide-oda?
Hátha elkéri a szomszéd? Melegem van akkor kitolom a lakásból?Noooormális?
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 10. 15. kedd 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Amúgy tényleg nagy baromság a hordozható cserépkályha...mi a tosznak cipelni azt ide-oda?
Hátha elkéri a szomszéd? Melegem van akkor kitolom a lakásból?Noooormális?

Ööö,akkor nyilatkoznál Medvesajt ügyben??
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 15. kedd 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Bezzeg régen!
Kerekes kút! Nem kellett cipelni
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 10. 15. kedd 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 15. kedd 19:23
Kerekes kút! Nem kellett cipelni

Nem ismert, de szerintem gyártott páncélszekrényt is, onnan a tapasztalat

Szerintem simán létezhet máshol is élet,rohadt nagy az univerzum,fel sem tudjuk fogni mekkora.
Engem érdekel a téma szoktam olvasgatni erről,meg sci-fi rajongó is vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 15. kedd 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 15. kedd 14:41
Engem érdekel a téma szoktam olvasgatni erről,meg sci-fi rajongó is vagyok

En amugy hiszem, hogy letezik mas (akar sokfele) intelligens eletforma rajtunk kivul is. Olyan felfoghatatlanul hatalmas az univerzum. Te mit gondolsz errol Macko?