Az a gond ezzel, hogy az ilyen lágy szívű nő egy őszinte férfi karjaiban szeretne felolvadni... És ezek miatt olyan kemény szívű látszat reakcíód lehet, hogy egy őszinte férfi is a golyóit morzsolgatva érezheti magát
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 14. hétfő 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 14. hétfő 12:48

Törölt felhasználó (4052772)

Ugy orulok, hogy ertetek engem...

Vagy kedved támad tangában rúdtáncolni
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 14. hétfő 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 14. hétfő 14:29

A szívecskés csajszink nem jött kávézni.
Megmaradt az adagja,én pedig nem iszom meg mert megfsat

A szívecskés csajszink nem jött kávézni.

Dettó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 14. hétfő 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 14. hétfő 12:52

♡♡♡♡
♡♡♡♡
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 10. 14. hétfő 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 14. hétfő 12:21

Szia Édesség! Dehogynem tetszik a válaszod,semmi bsjom vele! Ezt kedveltem meg Benned,hogy megmondod a frankót! Nem azért bókolok Neked idönként,hátha elgyengülsz irányomban,hanem csak a lelked ápolom. Nekem is jólesik,mikor normális pasinak írsz körül. Mi megbeszéltük a körülményeinket,én értettem is belőle. De azért jó idönként szépeket írni Rólad-Neked!

Ugy orulok, hogy ertetek engem...

Munka hegyek,csak futtában olvasok..
Ha jól jól értettem . .nekem nincs gondom a véleményeddel,teljesen megértelek.Szerintem alap hogy mindenki vállalja magát,ne adja ki magát függetlennek ha nem az,ne nézze hülyének a másikat stb...
Én is vállalom hogy kettyós vagyok,nős,titokban stb..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 14. hétfő 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 14. hétfő 11:29
Ha jól jól értettem . .nekem nincs gondom a véleményeddel,teljesen megértelek.Szerintem alap hogy mindenki vállalja magát,ne adja ki magát függetlennek ha nem az,ne nézze hülyének a másikat stb...
Én is vállalom hogy kettyós vagyok,nős,titokban stb..

Tudom nem esik jol nektek a velemenyem, de ki kell egeszitsem. Aki vallalja a csaladi allapotat nyiltan, azzal nincs bajom. Mert meghagyja szamomra a szabad dontesi lehetoseget. Ha van egy csinos biszex neje, akkor esetleg meg a kalandozas is beleferhet.

Időnként nem akarja a teló a helyeírást.
Szia Édesség! Dehogynem tetszik a válaszod,semmi bsjom vele! Ezt kedveltem meg Benned,hogy megmondod a frankót! Nem azért bókolok Neked idönként,hátha elgyengülsz irányomban,hanem csak a lelked ápolom. Nekem is jólesik,mikor normális pasinak írsz körül. Mi megbeszéltük a körülményeinket,én értettem is belőle. De azért jó idönként szépeket írni Rólad-Neked!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 14. hétfő 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 14. hétfő 11:29

Tudom nem esik jol nektek a velemenyem, de ki kell egeszitsem. Aki vallalja a csaladi allapotat nyiltan, azzal nincs bajom. Mert meghagyja szamomra a szabad dontesi lehetoseget. Ha van egy csinos biszex neje, akkor esetleg meg a kalandozas is beleferhet.

Nem fog tetszeni a valaszom Kutyu....de nem tehetek mast, mint igyekszem hu maradni Onmagamhoz. A duhongoben olvashatod....
Neha ( igen ritkan ) elgyengulok, ha valaki nagyon kozel kerul a lelkemhez, de ez olyan ritka, mint nyar kozepen a hoeses.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 10. 14. hétfő 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Neha ( igen ritkan ) elgyengulok, ha valaki nagyon kozel kerul a lelkemhez, de ez olyan ritka, mint nyar kozepen a hoeses.

Szia Édes Nő! Mi a durci oka??
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 14. hétfő 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 14. hétfő 08:20

Jo reggelit!♡
A mentolos csoki kicsit durcas. De majd elmulik....
A kv mar itt gozolog az asztalomon en meg a szamokat buvolom.
Kulon szar hir, hogy Fideszes kutyauto polgarmesterunk lett. En fuggetlenre szavaztam. De hiaba....
Kulon szar hir, hogy Fideszes kutyauto polgarmesterunk lett. En fuggetlenre szavaztam. De hiaba....
Jo reggelit!♡
Szia Crazy! Öcsy főzött kávét,az idő is jó,csak a Hétfőt kell elfelejteni! Jó melót,lazább napot!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 14. hétfő 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)

A szép női fenék kidomborítva 's közte nyílik gyönyör kapuja, amit így kínál fel imádott partnerünk

Kellemes reggelt,ne vegye el a kedvetek hogy seggfej hétfő van

Jó reggelt Öcsy! Úgy bizony! A kávé már nem is kéne!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 10. 14. hétfő 04:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 14. hétfő 04:40

Vannak dolgok, ami nélkül lehet élni, de minek. Ilyen a mentolos csoki is

Vannak dolgok, ami nélkül lehet élni, de minek. Ilyen a mentolos csoki is
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 10. 13. vasárnap 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 13. vasárnap 10:45

Szép Vasárnapot mindenkinek! Nem tünök el,csak néha agyamra mennek a mindennapok és nem tudok kellőképpen szórakoztató lenni. Ez lehet Mentolos Csokihiány is,ugye?

A szép női fenék kidomborítva 's közte nyílik gyönyör kapuja, amit így kínál fel imádott partnerünk
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 13. vasárnap 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 13. vasárnap 16:27

Meglepo modon a kutyapoz nem tartozik a kedvenceim koze. Sot. De a ferfiak valamiert igencsak kedvelik. Tenyleg, miert?
Beírtam a naptárba, de azért szólj rám előtte
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 13. vasárnap 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 13. vasárnap 17:25

Törölt felhasználó (3802852)

Jövőre jöhetsz! Idén ez volt a 3. De vége! Sajnos a bort nem szeretem, majd ha talán idősebb leszek