Tényleg,milyen vagy ha pl buliban van egy kis italozás?
Mókamester vagy felszabadult,táncolós-csapatós stb?
Én az előbbi,jobb ha nem látnak táncolni ...
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 10. 12. szombat 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 12. szombat 08:44
Mókamester vagy felszabadult,táncolós-csapatós stb?
Én az előbbi,jobb ha nem látnak táncolni ...
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 10. 12. szombat 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindenképp kóstóld a kávépáleszt!
És ha hozzájutsz, a forraltbor páleszt is! Nagy kedvencem az is
Nem hagyom ki,az tuti,majd beszerzek és akkor természetesen meghívlak pár pohárkára
Csak ha nem vagy agresszív ha iszol...
Borból páleszt vágom,de forraltborosról sem..
Nagy ínyenc lehetsz
Amúgy nagyon ritkán alkoholizálom.
2019. 10. 12. szombat 08:44
Csak ha nem vagy agresszív ha iszol...
Borból páleszt vágom,de forraltborosról sem..
Nagy ínyenc lehetsz
Amúgy nagyon ritkán alkoholizálom.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 12. szombat 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 12. szombat 08:31
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 12. szombat 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia csajszi
Hát..két keze van mindenkinek..meg nem sajnálom,ezen a hűvös reggelen jól esik mindenkinek
Most hogy mondod,egy kiropogtatás jól esne a dög testemnek,de lehet hogy szétesnék utána
Kávépálesz??
Nem is hallottam róla...de mindenképpen meg fogom kóstolni.
Hát..két keze van mindenkinek..meg nem sajnálom,ezen a hűvös reggelen jól esik mindenkinek
Most hogy mondod,egy kiropogtatás jól esne a dög testemnek,de lehet hogy szétesnék utána
Kávépálesz??
Szia csajszi
Kávépálesz??
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 10. 12. szombat 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 12. szombat 08:03
Kávépálesz??
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 10. 12. szombat 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Mackó
Azta, Te aztán nem aprózod el!
Húdejólnéznek ki ♡♡♡
Tényleg, ittatok már kávépálinkát?
Krvafinom
Húdejólnéznek ki ♡♡♡
Krvafinom
Szia Mackó
Húdejólnéznek ki ♡♡♡
Krvafinom
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 12. szombat 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 12. szombat 07:55
Húdejólnéznek ki ♡♡♡
Krvafinom
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 12. szombat 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Én hoztam,de csak keveset öntök,nehogy ne bírjatok magatokkal
Aztán persze repetázunk
Csajszik,ágyba vigyem?Szívesen...
Aztán persze repetázunk
JóReggelt, szépséges hétvégét!
Öcsyke, a csontkovácsos infód jobban felébresztett, mint a kávé
Nagyon bírnék egy kiropogtatást
Öcsyke, a csontkovácsos infód jobban felébresztett, mint a kávé
Nagyon bírnék egy kiropogtatást
Én hoztam,de csak keveset öntök,nehogy ne bírjatok magatokkal
Aztán persze repetázunk
Aztán persze repetázunk
Szeva Mókus!
Hoztál?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 12. szombat 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 12. szombat 07:47
Hoztál?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 12. szombat 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3802852)
Pálinkás jó reggelt!
Pálinkás jó reggelt!
Reggelt!
Vidám 7végét
Vidám 7végét
Perszehogy! Nagyon jó az anatómia tancsinéni. Na nem úgy, de mégis. Látszik, hogy él, szereti a munkáját, nem tabu semmi... Na jó, azon kicsit meglepődött, hogy a 36 tanulóból én egyedül jeleztem neki, hogy mint tanárt nem szetetném rögtön letegezni
Majd a vizsgák után
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 11. péntek 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Majd a vizsgák után
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 11. péntek 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Bekukucs. Jól van, mindenki alszik
Ügyesek vagytok
Szombat reggel, ma kávé csak azért, mert szeretem.
A masszőr suli nekem hátteret ad a csontkovácsoláshoz. Van némi tapasztalat, de az anatómiai ismereteimet szeretném bővíteni. Most még van elég agysejtem. Na például ezt is tanultuk, az idegsejt az egyetlen, ami nem lesz több, mindíg csak fogy...
Ügyesek vagytok
Szombat reggel, ma kávé csak azért, mert szeretem. A masszőr suli nekem hátteret ad a csontkovácsoláshoz. Van némi tapasztalat, de az anatómiai ismereteimet szeretném bővíteni. Most még van elég agysejtem. Na például ezt is tanultuk, az idegsejt az egyetlen, ami nem lesz több, mindíg csak fogy...
No,nekem mára csá
Csajsziknak pussz és #seggrepacsi
Huncut éjt
Csajsziknak pussz és #seggrepacsi
Huncut éjt
Szintén szeressem művelni,eddig senki nem akart megszökni a kezem alól,de egy képzett biztosan nagyobb élményt nyújt.
Vagy mégis????
Nem emlékszem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 11. péntek 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 11. péntek 20:58
Nem emlékszem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 11. péntek 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Huhhúúú, masszőr az jóóóóó!!!
Anyát én is szoktam, máson még nem próbáltam, de imádja a kezemet, ujjamat!
Huhhúúú, masszőr az jóóóóó!!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 11. péntek 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 11. péntek 20:55
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 11. péntek 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Öcsy masszőrnek tanul,én meg azért hogy sikerüljön amibe belevágtam
Logisztikával kapcsolatos cuccok,ilyesmi megy az ábécéskönyv pörgető szakkörön nálunk.
Birizgálja a fantáziámat nekem is a masszőr,mégiscsak érdekesebb..
Logisztikával kapcsolatos cuccok,ilyesmi megy az ábécéskönyv pörgető szakkörön nálunk.
Öcsy masszőrnek tanul,én meg azért hogy sikerüljön amibe belevágtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 11. péntek 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 11. péntek 20:45
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 11. péntek 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Milyen oskolába jártok? Heee
Milyen oskolába jártok? Heee
Áááá, dehogy!.)
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 11. péntek 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy megy? Tetszik?
Nekem k. nehéz,de azért érdekel ..
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 10. 11. péntek 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem k. nehéz,de azért érdekel ..
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 10. 11. péntek 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)

GG-ufsz

PiciG888
Vladislava