Csövi Mindenkinek!
Alvó kapcsolataim törölve...
Máris könnyebb!
Alvó kapcsolataim törölve...

Máris könnyebb!
Sziasztok!
Kutyu, en is raneztem. Nekem sem az izlesem. En a formasan telt csajokat kedvelem igazan. Jo lenne egy harmas 1x.....
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 10. 08. kedd 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 08. kedd 18:17
Kutyu, en is raneztem. Nekem sem az izlesem. En a formasan telt csajokat kedvelem igazan. Jo lenne egy harmas 1x.....

Csajszik hiányában ránéztem a napivideós nőcire. Szerintem meg se közelíti a nappalis csajokat!

Csajszik hiányában ránéztem a napivideós nőcire. Szerintem meg se közelíti a nappalis csajokat!

Annyit dícsérgettétek a Kávés Katjánkat,hogy zavarba jött,és elsétált a nappali előtt

Hm..a mai videós csajszi elég kellemes.

Vidám reggelt!
Nekem elég seggfejül indul
,nálam most van hétfő
Nekem elég seggfejül indul

Jó reggelt nappali,szia Öcsy! Kösz a kávét,felébresztett! Hozzászólok a véleményedhez. Nappalink két csajszija tényleg szemetgyönyörködtető,vágykeltő teremtés. Az egyikük-Ejha,másikuk-Hűha!!!

Katja, te hogyan éled meg, hogy ilyen szemrevaló vagy? Tényleg félnek tőled a fiúk? Direkt nem férfit írtam, mert egy férfi nem fél semmitől! Na jó, a medvétől kicsit....

Mondanom se kell, már megszokhattátok. Kávé friss, tele a mai nap titkaival. Aki kihagyja, nem fogja érteni mi van körülötte! Én szóltam!

Jó reggelt! Mackó pincéje... izgalmas téma! Az a sok mézes csupor
Jól jön az még a hosszú télen!
Jó ez így After, csak néha adj életjelet, vagy ne csodálkozz, ha utánad küldjük a kereső medvét. Ja nem Kutyut!

Jó ez így After, csak néha adj életjelet, vagy ne csodálkozz, ha utánad küldjük a kereső medvét. Ja nem Kutyut!

Sziasztok Fiuk!
Olvasgatlak titeket, csak kisse csendesebb lettem mostansag. Macko jol banik velem, nem zart el a vilag elol.
Bar en jol birom a tobb no 1 ffi felallast, szoval akar szulejmankodhat is....
Olvasgatlak titeket, csak kisse csendesebb lettem mostansag. Macko jol banik velem, nem zart el a vilag elol.

#bringatolás
Jó éjt
Jó éjt

Életkorra értettem
Ne firtassuk,mert lehet hogy irigykedni fogtok...vagy nem,de az biztos
Igen,feljött a pincéből,pusszant mindenkit,de majd biztosan ideírja
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 10. 07. hétfő 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 07. hétfő 19:59

Ne firtassuk,mert lehet hogy irigykedni fogtok...vagy nem,de az biztos

Igen,feljött a pincéből,pusszant mindenkit,de majd biztosan ideírja

Csak firtassuk bátran! Anya- lánya dologról beszélünk,vagy életkorról?
Ja,látom egyébként After kiszabadult,csak nem mer idejönni,nehogy megint elkapd!

Csak firtassuk bátran! Anya- lánya dologról beszélünk,vagy életkorról?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 07. hétfő 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 07. hétfő 19:47

Hmm...rájöttem hogy a legjobb korban vagyok
Tetszenek a huszonéves lányok,de az anyjuk mégjobban
Hogy ők hogy vannak velem,azt most ne firtassuk,jó?

Hmm...rájöttem hogy a legjobb korban vagyok

Áh Kutyu..megb.szta a kutya (és a kedves feleségét is)..#legyintős...üres most a pince,Csokicsaj sincs benne,elvitte a cica azt a kevés vonzerőmet
..de dolgozom rajta hogy legyen valaki.
Menjünk el vendégségbe Afterhez,tudod,a fácánosnál balra kell....
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 10. 07. hétfő 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 07. hétfő 15:14

Menjünk el vendégségbe Afterhez,tudod,a fácánosnál balra kell....

Most már kezdek berágni Crazy!!! Egyre erősödik a gyanum,hogy Aftert is bezártad a pincébe a többi csajszi mellé!! Az ég áldjon meg,ne akarj màr Szulejmán lenni!

Sokat akar a szarka... Medvéknél hogy van ez? Válogat a Medve,nincs megelégedve,azt hiszi az összes csajszi Neki van teremtve????

#benézőskukucska!
Minden oké?
Csokicsajnak ölelés

Minden oké?
Csokicsajnak ölelés

Most már kezdek berágni Crazy!!! Egyre erősödik a gyanum,hogy Aftert is bezártad a pincébe a többi csajszi mellé!! Az ég áldjon meg,ne akarj màr Szulejmán lenni!