Szívósabbá!
bizonyítékot!
kiakarom próbálni a szívóerőd most is és a "kezelés" után is!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 24. péntek 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 17:49
bizonyítékot!
kiakarom próbálni a szívóerőd most is és a "kezelés" után is!

Szia, Moncy!
Köszönöm az aggódást! Ez nem az Én évem!
De biztosan a javamra válik, mert szívósabbá tesz!
Köszönöm az aggódást! Ez nem az Én évem!
De biztosan a javamra válik, mert szívósabbá tesz!

nekem van!
vasaltkának!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 25. szombat 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 25. szombat 08:34
vasaltkának!

Good morning!
Gyurikám, micsoda egybeesés!
Én ma fogom elhozni a kiszemelt sziámi kiscicámat!
Olyan aranyos. Igaz, ezek a cicák egy picit agresszivak, de olyan mukik.
Van tippetek, hogy hivjam? Mi legyen a neve?
Én Micikére gondoltam először, de aztán...

hééé jóska!
mi ez a beújítás a köszönésben?
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 08. 25. szombat 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
mi ez a beújítás a köszönésben?

nálunk + Ribizlinek hívtak egy fajtiszta korcsot!
jó fej egy jószág wót! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 00:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 00:20
jó fej egy jószág wót! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 00:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

volt itt a környéken egy bácsi aki a tacsiját Zeusznak hívta.

csak ezeket a macsekokat a surdi + a willy párnának használja!
a surdival nem igazán jár jól a macsek! na az a macs az igazi "'vasaltka"!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 19:09
a surdival nem igazán jár jól a macsek! na az a macs az igazi "'vasaltka"!

de ugye nem az egeret?
hallottam már lenin nevű ebről, és janice-ről (joplin után) és tudok egy jimmy hendrix nevű kutyáról is
egyébként elvileg itt a nappaliban is lakik két macska: joanbaez és mr.genyau

hallottam már lenin nevű ebről, és janice-ről (joplin után) és tudok egy jimmy hendrix nevű kutyáról is

egyébként elvileg itt a nappaliban is lakik két macska: joanbaez és mr.genyau
áááá
én oljankor öreg napjaidra ezt kívánom /ami ugyebár igen csak távoli jövő/: az életben ne legyen értelmesebb nőd, mint a Kannácska!
és elképzelem, mint a jó öreg hipp a hintaszékben rágyújt a pipájára és az Annácska értelmi színvonalú asszonyával beszélget az élet atomfizika szintű problémáiról!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 27. hétfő 09:42
én oljankor öreg napjaidra ezt kívánom /ami ugyebár igen csak távoli jövő/: az életben ne legyen értelmesebb nőd, mint a Kannácska!
és elképzelem, mint a jó öreg hipp a hintaszékben rágyújt a pipájára és az Annácska értelmi színvonalú asszonyával beszélget az élet atomfizika szintű problémáiról!

Törölt felhasználó (94621)

Megjöttél, te árulkodós surdapapa. Remélem jól telt a hétvégéd, aztán lehiggadtál. Hála Istennek megjött Charlotte, legalább lesz kinek udvarolnod.
Na ne sokat dolgozzál, árt az egészségnek.
Ja többet nem írok abba az ominózus topicba, mert már doki is kezd megorrolni rám. (ő is kívánt nekem 2 talicska majmot)
Na ne sokat dolgozzál, árt az egészségnek.
Ja többet nem írok abba az ominózus topicba, mert már doki is kezd megorrolni rám. (ő is kívánt nekem 2 talicska majmot)

Sziasztok! Remélem itt mindenki jól aludt tegnap éjjel, nem mint én. Kijött rajtam valami izé, ami annyira viszkedt, hogy fél4kor hajnalban megelégeltem, és meglátogattam az ügyeletes orvosnőt az egészségházban. Kaptam egy megváltó injekciót, és aztán 6kor sikeresen elaludtam.
Édes Kicsi Hippem, úgy hiányoltalak tegnap.
Na a válaszom a következő:
ezeket tán nem raknám be soha, nem tudom miért.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 27. hétfő 09:05

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Kérdés: melyik az a szmájli, amit soha nem tesztek/tennétek be a fórumba a készletből? Miért?

Szia hercegnőm! voltam tegnap is csak keveset.
Gyógyulj meg, és vigyázz hol fürdesz, piszkosak ezek a folyók.
Legyen szép a délutánod.
Gyógyulj meg, és vigyázz hol fürdesz, piszkosak ezek a folyók.
Legyen szép a délutánod.

Ezt smileyt, mert akkor jönnek a korbácsosok:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 27. hétfő 09:05

Admin

Kérdés: melyik az a szmájli, amit soha nem tesztek/tennétek be a fórumba a készletből? Miért?

Miért érzem úgy, hogy neked tulajdonképpen nincs is ellenedre egy kis vadulás, kikötözés, fenekelés?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 27. hétfő 13:51

melyikünknek lenne az az ellenére, ha Te vagy Szilva tennéd ezt velünk?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 27. hétfő 14:18
Admin

Miért érzem úgy, hogy neked tulajdonképpen nincs is ellenedre egy kis vadulás, kikötözés, fenekelés?

nos!
további jaó szórakázást!
további jaó szórakázást!

Hej kedves Charlotte, mondom én te belelátsz az emberekbe. Tudom van olyan szemüveged. Vadulás, kikötözés, fenekelés??? biztos beleférne az időmbe.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 27. hétfő 13:51

egy du-i fekete kafe jöhet?

vagy hosszú kávé?

Ébresztő, ma nagyon langyosan írkáltok!

vagy hosszú kávé?

Csak azt tudnám, honnan a francból szeded ezeket a jó .gifeket, én is ismerős vagyok a neten, de szerintem neked haverjaid is vannak, vagy valaki segít gyűjteni. Na majd rákapcsolok.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 27. hétfő 17:42

vagy hosszú kávé?

vagy hosszú kávé?

És ráadásul 3 kérdés vár megválaszolásra...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 27. hétfő 17:42

vagy hosszú kávé?

vagy hosszú kávé?

Üdwölet!
Szemét???Nm szemét...csak lecsapott egy wiccre...én is kaptam...és direkt elöre szóltam a Dokinak...ezt neked Surdi...
Mindzsó wqálaszolok csomó kérdés...
...pusszantalak Char...

Szemét???Nm szemét...csak lecsapott egy wiccre...én is kaptam...és direkt elöre szóltam a Dokinak...ezt neked Surdi...

Mindzsó wqálaszolok csomó kérdés...

...pusszantalak Char...

Jóóó estét! Igen, Hipp egyetértek, az olyan éjjellátó szemüveg, amit most én átnevezek Emberbelátó szemüvegnek.
Akinek tiszta a lelkiismerete, annak nem jelent gondot, ha Charlotte megszakelja a dolgokat benne, de akinek nem tiszta, az...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 27. hétfő 15:00

Hej kedves Charlotte, mondom én te belelátsz az emberekbe. Tudom van olyan szemüveged. Vadulás, kikötözés, fenekelés??? biztos beleférne az időmbe.

Csöpp-csöpp-csöpp...nyál...nyál...nyál...

Na... ki lehet ballagni és meglesni a holdat