Igen kettőt is tekertem. Igy 2x olyan gyorsan beértem.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Bármit is csinál, azt nélkülem
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor az a #rohadjonmegminden hangulat
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 09. hétfő 18:31

Bekukk! Futam lefújva, eső elállt
Mai nap a közlekedés
De már itthon! Most jól bekajálok oszt kiterülök hangulatom van

Mai nap a közlekedés

Bekukk! Futam lefújva, eső elállt
Mai nap a közlekedés
De már itthon! Most jól bekajálok oszt kiterülök hangulatom van

Mai nap a közlekedés

Értem,én magát a vízben pancsolás részét szeressem,parton,napon,homokban,stb nekem sem oké,csak úgy kb.fél óráig,megértem.Kicsit azért szeretem legeltetni a szemem a fürdőrucis csajszikon
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 09. hétfő 17:29

A homokot utálom.
Tengerhez járunk nyaralni, de idén talán kétszer fél órát voltunk a parton, a sós víz miatt. Szerencsére a férjem se egy partonhempergős.
Tengerhez járunk nyaralni, de idén talán kétszer fél órát voltunk a parton, a sós víz miatt. Szerencsére a férjem se egy partonhempergős.
A homokot utálom.
Tengerhez járunk nyaralni, de idén talán kétszer fél órát voltunk a parton, a sós víz miatt. Szerencsére a férjem se egy partonhempergős. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 09. hétfő 17:21
Tengerhez járunk nyaralni, de idén talán kétszer fél órát voltunk a parton, a sós víz miatt. Szerencsére a férjem se egy partonhempergős. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Én az idén nem voltam sehol,de valahogy nem is kívántam..
Utálod a bícset?Mit utálsz benne?Úszni tudsz?:
Mondjuk a tömeget a parton én sem bírom...nyugis helyeket kedvelem..

Mondjuk a tömeget a parton én sem bírom...nyugis helyeket kedvelem..
Én az idén nem voltam sehol,de valahogy nem is kívántam..
Mondjuk a tömeget a parton én sem bírom...nyugis helyeket kedvelem.. (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 09. hétfő 17:16

Mondjuk a tömeget a parton én sem bírom...nyugis helyeket kedvelem.. (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy csomó ismerősöm még mindig tolja a nyaralós képeket, most rámjött, hogy mennék én is. Pedig szerintem én vagyok az egyetlen elvetemült a világon, aki utálja a tengerpartot...
(A fejlövős szmájlit nem találom)
Én többek között fekvenyomással vezetem le a fölös energiát
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy csomó ismerősöm még mindig tolja a nyaralós képeket, most rámjött, hogy mennék én is. Pedig szerintem én vagyok az egyetlen elvetemült a világon, aki utálja a tengerpartot...
Ja, néha tekerek
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 09. hétfő 16:27

Áhh..nem tudtam,sosem láttam ilyen futamot..dehogy kötekszem.
Szóval te már láttál ilyent?Netán versenyző is vagy?

Áhh..nem tudtam,sosem láttam ilyen futamot..dehogy kötekszem.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Ne kötekedj!
Az első az időmérő volt
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Az első az időmérő volt

Medvefalván hétágra fénylik nap
Végre
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 09. hétfő 15:41

Végre

Törölt felhasználó (4052772)

Pancsolni most is lehet. Az esoben.

Kettő is lesz?
Bocsesz

Bocsesz

Mindjárt kezdődik a vizibicikli racing
Mindjárt kezdődik a vizibicikli racing
Pancsolni most is lehet. Az esoben.

Hamar fogsz végezni vele..
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 09. hétfő 14:42

Sziasztok♡♡♡
Asszem ma elcsomagolom a nudis jelmezemet és előveszem a szaunásat...

Sziasztok♡♡♡

Meló off,kölökmedve rotty...