Sziasztok♡♡♡
Asszem ma elcsomagolom a nudis jelmezemet és előveszem a szaunásat...
Asszem ma elcsomagolom a nudis jelmezemet és előveszem a szaunásat...

Meló off,kölökmedve rotty...

Üdv itt a nappaliban, illetve a teraszon 40es!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 09. hétfő 10:16

Törölt felhasználó (4184822)

Sziasztok, Sok jószandeku emberrel találkoztam a GG forumain mostanaban. Ahogy elnezem itt is hasonlo a helyzet. Ha megengeditek csatlakoznék
Esőkabátban, a kávémat szürcsölgetve, a teraszon azon tűnődök, hogy de jó is ez a hétfő. IS!
Isten hozott.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, Sok jószandeku emberrel találkoztam a GG forumain mostanaban. Ahogy elnezem itt is hasonlo a helyzet. Ha megengeditek csatlakoznék
Szeva!
Üdv köztünk (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv köztünk (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Esőmentes napsütést kívánok..Minden szoba lakónak..teraszos kávézással..

Megyek keszitek kavet magamnak.

Ahhh. A fax kivan mar tole, de tenyleg. Mindenhova beteszi a felhivasat. Idegesito.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Ehh...nem lehet..nagyon szeretne képeket..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 09. hétfő 07:51

Törölt felhasználó (4052772)

Jo reggelit!
Ezt a lokupecet kuldjek mar el tavolabbi eghajlatok lovasaraira.

Én is oda vágyok most..
Van még hely?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Jo reggelit!

JóReggelt!
Már rég kész a kávé, csak még visszabújtam az ágyba
Már rég kész a kávé, csak még visszabújtam az ágyba

Jó reggelt, micsoda szèp hétfőre virradtunk!
Este Angyalpuszival zártuk a napot, reggel tangás Angyal kávé! Ha jól olvastam Mackó naptejjel kéri a lux-os plusszos kávét
Este Angyalpuszival zártuk a napot, reggel tangás Angyal kávé! Ha jól olvastam Mackó naptejjel kéri a lux-os plusszos kávét

Vidámabb reggelt...

Jo ejt mindenkinek.
En is elmegyek almodozni egy szuper fickorol, akit meg ugyan nem lattam, de remelem hamarosan talalkozunk....
En is elmegyek almodozni egy szuper fickorol, akit meg ugyan nem lattam, de remelem hamarosan talalkozunk....

No,vidámabbat

Szeressük a jóéjtpusszt
Holnap te főzöd tangában,csak mert én hülyén néznék ki benne
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 08. vasárnap 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 08. vasárnap 20:03

Holnap te főzöd tangában,csak mert én hülyén néznék ki benne

Sziasztok
Csak beugrottam egy jóéjtpuszit adni
Kávékor találkozunk ♡♡
Csak beugrottam egy jóéjtpuszit adni

Kávékor találkozunk ♡♡
Ehh..seggfej idő volt
,néha egy kis napsütés bemutatóval.
Az egész napom olyan #basszamegakutya hangulatú volt
Lehet hogy napelemes vagyok?
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 08. vasárnap 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 08. vasárnap 19:55

Az egész napom olyan #basszamegakutya hangulatú volt

Lehet hogy napelemes vagyok?

Mesélj, mit nem láttál kukucska!
Na jó idő lett? Holnap megint esernyős strandidő várható. Előnye, a városban is lehet vizibiciklizni

Na jó idő lett? Holnap megint esernyős strandidő várható. Előnye, a városban is lehet vizibiciklizni