Jól bekukucska

Szia
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 08. vasárnap 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 08. vasárnap 09:04

Törölt felhasználó (4052772)

Jo reggelt nappalisok.

Jo reggelt nappalisok.

Én is szabadtérit terveztem,de átgondoltam inkább miután kikukucska...
Napsütés van,csak eltakarják a felhők,plusz esik,de legalább nincsenek szúnyogok
Ez van..kettőskeresztlegyintősszmájlib+
Hol vannak a csajszikák?
Remélem hogy lazítanak még
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 08. vasárnap 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 08. vasárnap 08:13

Napsütés van,csak eltakarják a felhők,plusz esik,de legalább nincsenek szúnyogok

Ez van..kettőskeresztlegyintősszmájlib+

Hol vannak a csajszikák?

Na jó, napsütés itt se lesz sok
De az eső nem fog esni ott sem. Majd holnap...

Na jó, napsütés itt se lesz sok
De az eső nem fog esni ott sem. Majd holnap...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 08. vasárnap 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 08. vasárnap 07:43

Akármilyen reggelt
Itt kevésbé van jó idő ma sem,szabadtéri bőrigázást lehet csak tevékenykedni..

Akármilyen reggelt

Ma jó idő van. Szabadtéri programok!
Most is lehet kapni, a családban van kisgyerek és kávézik
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 07. szombat 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 07. szombat 18:15

Igen,nekem is inkább olyan dereng...
Cikória nekem sem tartozik a kedvenceim közé,pedig ittam "elmegy" kategóriásat is..
Cikória nekem sem tartozik a kedvenceim közé,pedig ittam "elmegy" kategóriásat is..
Mosolygós reggelt, friss kávé illatot mindenkinek!
De bizony Crazy, már ágyban voltunk
Jó tartalmas tevékeny nap volt és lesz ma is. A strand szezont kihasználtuk és így az egyéb ház körüli tennivalók várnak minket. Ez nem nyugger kérdés, amikor ideje van ugrálunk és tudjuk mikor kell leülni
De bizony Crazy, már ágyban voltunk

Szombat este,ide vagy oda,én nyuggerba tolom
Nasi,tv-zés összebújva,stb..néha idekukucs..
Azért remélem hogy ti nem így

Nasi,tv-zés összebújva,stb..néha idekukucs..
Azért remélem hogy ti nem így

Igen,nekem is inkább olyan dereng...
Cikória nekem sem tartozik a kedvenceim közé,pedig ittam "elmegy" kategóriásat is.. (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 07. szombat 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 07. szombat 18:07
Cikória nekem sem tartozik a kedvenceim közé,pedig ittam "elmegy" kategóriásat is.. (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 07. szombat 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem egy ilyen alaķú doboz rémlik, ami teljesen barna egy vigyorgó macival. De lehet, hogy az sima kakaó volt.
Egyszer megkínáltak cikóriakávéval, mert az egészséges.
Háromszor ittam. Először, utoljára és soha többet ...
Háromszor ittam. Először, utoljára és soha többet ...
Nekem egy ilyen alaķú doboz rémlik, ami teljesen barna egy vigyorgó macival. De lehet, hogy az sima kakaó volt.
Háromszor ittam. Először, utoljára és soha többet ... (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 07. szombat 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Háromszor ittam. Először, utoljára és soha többet ... (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 07. szombat 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Segítek ha kell,roppant egyszerű,ha még én is megtanultam
A kívánt képet "a kép megnyitás új lapon" linkje másolás.
A hangulatjeles gomb utáni gomb,oda bemásolni,amit bead http...stb törlés.Ennyi.Nagy méretűt nem célszerű mert mobilon lefelezni. (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 07. szombat 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 07. szombat 17:22

A kívánt képet "a kép megnyitás új lapon" linkje másolás.
A hangulatjeles gomb utáni gomb,oda bemásolni,amit bead http...stb törlés.Ennyi.Nagy méretűt nem célszerű mert mobilon lefelezni. (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 07. szombat 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Most is lehet kapni. Kávé gyerekeknek. Ha tudnám hogy kell raknék fel képet, de ennek is mint sok másnak Crazy a tudója

Dehogy gáz.Biztos nem kávéztál gyerekként
Szerintem más fajta nem is nagyon volt akkor.
Amúgy rám sem volt jellemző
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 07. szombat 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 07. szombat 18:00

Amúgy rám sem volt jellemző

Tenyleg nem ismerem. Ez gaz?
Tenyleg nem ismerem. Ez gaz?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 07. szombat 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
No,nekem nem pont ilyennek rémlik...de kb.

Most is lehet kapni. Kávé gyerekeknek. Ha tudnám hogy kell raknék fel képet, de ennek is mint sok másnak Crazy a tudója
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 07. szombat 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 07. szombat 16:45

Mi az a Macikave?
Nekem ez nem remlik...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 07. szombat 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 07. szombat 17:05

Nem emlékszel rá gyerekkorodból?
A dobozán vigyorgott egy maci.
No majd keresek egyet...
No majd keresek egyet...

Nem emlékszel rá gyerekkorodból?
No majd keresek egyet...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 07. szombat 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 07. szombat 16:45
No majd keresek egyet...

Mi az a Macikave?
Mi az a Macikave?