A dupla is duplázva
Köszi♡ (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 02. hétfő 04:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszi♡ (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 02. hétfő 04:59), amit ide kattintva olvashatsz)
JóReggelt! ♡♡♡
Tényleg mától suli van
De jó, hogy engem már nem érint
Tényleg mától suli van
De jó, hogy engem már nem érint

Jo reggelit mindenkinek!
Koszonom, hogy kialltatok mellettem.♡♡♡♡
Koszonom, hogy kialltatok mellettem.♡♡♡♡
Helló srácok! Nektek is tűrhető hétfőt!!

Gyorsan lepörgős,kevés melós,csuda napot!
Kösz a kávét Öcsy!
Én valóban suliba,éves dögunalmas továbbképzés...

Kösz a kávét Öcsy!
Én valóban suliba,éves dögunalmas továbbképzés...

Jó reggelt! Irány a suli! De előtte egy dupla kávé a dolgozóknak.
Én is vízszintben,minnyá seggfej hétfő...
Már akinek..
Jó éjt

Jó éjt

Mi már vizszintesben. Jó éjt, pajkos angyalokat

Én itt vagyok E!
Délután áztattam a golyókat,most meg tusolás stb....tán ma is lesz "rosszalkodás"

Délután áztattam a golyókat,most meg tusolás stb....tán ma is lesz "rosszalkodás"

Merre jartok? Senki nincs a nappaliban? Mar megint a haloban vagytok mind. A sok csintalan. Csak tamogatni tudom, rosszalkodjatok sokat.

Olyan szép is,hogy ,mint látható senki nem veszi a fáradtságot,hogy visszaolvassa az egészet....Ja,mert akkor a kilenceskének kellene elmagyarázni,hogy szocializálódjon,és ne legyen bunkó,ő meg span és spannak nem szólunk,neki mindig igaza van
Nincs több kérdésem
Azt sem tudom,minek jöttem még vissza a hőbörgéseiteket nézni....Okosabb enged,legyetek boldogok. Páááá

Ment mindenkinek ♡♡♡
Főzök máskor is
Főzök máskor is

Csülökpöri a favoritom!!!Jöhet az is,ablak nyitva
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 01. vasárnap 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 01. vasárnap 14:57

After-Caffee-t tudok küldeni - hétvége van
Meg csülökpöri nokival

Meg csülökpöri nokival

Koszi Katja. ♡♡♡ Akkor bekapcsolom a fenypostat. Ja es kinyitom az ablakot.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 01. vasárnap 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 01. vasárnap 14:57

Meg csülökpöri nokival

Meg csülökpöri nokival

Hogy telik a napotok? Nekem dolgosan. Pedig inkabb a nudin ucsorognek. Most en is tolok egy After-Coffeet. Ma mar ugysem kell vezetnem.
Nagyon meleg volt kint. Most a legkondi alatt husolok.
Nagyon meleg volt kint. Most a legkondi alatt husolok.

Meg csülökpöri nokival
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 01. vasárnap 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Meg csülökpöri nokival

Kávé jöhet nekem is
♧♧♧

A Te kávéddal házalok ♡♡
Nekem csak Baileys van
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 01. vasárnap 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 01. vasárnap 14:05
Nekem csak Baileys van

Na most cikibe raktál
Épp most próbálom elhitetni, hogy én vagyok a kv felelős

Na most cikibe raktál
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 01. vasárnap 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 01. vasárnap 14:01

Dumálni itt is lehet. Neked is. De Te, mióta benéztél csak beszólsz, bántod a többieket. Lehet mindenkinek rossz periódusa, de nem megoldás ismeretlenül harapni.
Inkább kezdjük előről:
Szia, kérsz egy kávét?
Nyilván virtuálisan, de mégis a hangulat kedvéért.
Inkább kezdjük előről:
Szia, kérsz egy kávét?
Nyilván virtuálisan, de mégis a hangulat kedvéért.
Ahogy érzed. Nyugodtan írhatsz. Csak ne zavarjon ha a nappali egyébként máshogy szocializálódott többsége nem reagál a megszokottól eltérő tartalmú és stílusú bejegyzéseidre. Ennyi a lényeg, ha eddig nem lett volna egyértelmű.
Sajnálom, ha nem izlett a kv reggel. Itt ilyen van, én főzöm reggelente
(Ez egy válasz Mondd meg ki vagyok üzenetére (2019. 09. 01. vasárnap 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 01. vasárnap 12:24
Sajnálom, ha nem izlett a kv reggel. Itt ilyen van, én főzöm reggelente

Öcsyke,tényleg megér neked az a 9 utáni izé annyit,hogy belémköss? Olvass,értelmezz,majd magyarázd el a nagy barátodnak,miért lüke....és Ti irjátok a magatokét más a magáét,nem kell odafigyelni,ennyi. A szoba nem a tiétek,ha páran akartok dumálni ajánlom a chat.hu-t oda már nagyjából senki nem jár fel,lehet a tiétek