Furafigura!!!!
(Ez egy válasz Mondd meg ki vagyok üzenetére (2019. 08. 31. szombat 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 31. szombat 19:16

Ezt egy Trolltól bóknak veszem
Amúgy meg ki lenne az árnyaltabb,pont Te? A faék hozzád képest egy összetett egyenlet

Amúgy meg ki lenne az árnyaltabb,pont Te? A faék hozzád képest egy összetett egyenlet

Hát itt meg mi a tosz?
Nem megszokott ez itt

Nem megszokott ez itt

Ezt egy Trolltól bóknak veszem
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 31. szombat 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 31. szombat 18:55

Törölt felhasználó (4052772)

Megmondom ki vagy. Troll.
Amugy ennel sokkal arnyaltabbak az emberek a motivacioikat tekintve.

Amugy ennel sokkal arnyaltabbak az emberek a motivacioikat tekintve.
Megmondom ki vagy. Troll.
Amugy ennel sokkal arnyaltabbak az emberek a motivacioikat tekintve. (Ez egy válasz Mondd meg ki vagyok üzenetére (2019. 08. 31. szombat 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 31. szombat 13:14

Amugy ennel sokkal arnyaltabbak az emberek a motivacioikat tekintve. (Ez egy válasz Mondd meg ki vagyok üzenetére (2019. 08. 31. szombat 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Lehet,szeretek az alapoktól elindulni. Akkor nem nagyon lehet tévedni. Persze létezik a két alaptipus számtalan árnyalata,de ezt mindig csak az adott eset részletes ismeretével lehet eldönteni.Lényegében,szintén leegyszerűsitve,a különbség a következő:
Első tipus : lassan oldódik,lelki beszélgetések+ több találkozás + ital,vacsora -ebből lesz jó esetben puncihozzáférés.
Második tipus : Nem hüzza a dolgot,ha szimpatikus vagy,egy ital és pár perc beszélgetés után hajlandó bármire :-P
Első tipus : lassan oldódik,lelki beszélgetések+ több találkozás + ital,vacsora -ebből lesz jó esetben puncihozzáférés.
Második tipus : Nem hüzza a dolgot,ha szimpatikus vagy,egy ital és pár perc beszélgetés után hajlandó bármire :-P
Bár tudnám hol a spicc...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 31. szombat 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 31. szombat 15:57

Igen. A spiccen is jo a viz.

Igen. A spiccen is jo a viz.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 31. szombat 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Ilyen időben csak vízben jó

Jó a víz mi? Hajrá!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 31. szombat 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 31. szombat 08:46

Sziasztok!
Ma vegre strandolas lesz. Mar nagyon varom, hogy csobbanjak.

Lehet,szeretek az alapoktól elindulni. Akkor nem nagyon lehet tévedni. Persze létezik a két alaptipus számtalan árnyalata,de ezt mindig csak az adott eset részletes ismeretével lehet eldönteni.Lényegében,szintén leegyszerűsitve,a különbség a következő:
Második tipus : Nem hüzza a dolgot,ha szimpatikus vagy,egy ital és pár perc beszélgetés után hajlandó bármire :-P (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 31. szombat 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 31. szombat 12:07
Második tipus : Nem hüzza a dolgot,ha szimpatikus vagy,egy ital és pár perc beszélgetés után hajlandó bármire :-P (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 31. szombat 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3901512)

Szia! Ööö,te vagy a Megmondó!! Kicsit leegyszerüsítetted ezt a dolgot szerintem.
Szia! Ööö,te vagy a Megmondó!! Kicsit leegyszerüsítetted ezt a dolgot szerintem.
(Ez egy válasz Mondd meg ki vagyok üzenetére (2019. 08. 31. szombat 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 31. szombat 12:01

Gondolom bosszúból. Aki addig nem becsülte,majd fogja ha azt gondolja már nem az övé.....Ez a komolyabbik verzió. A másik ha a nő egy nimfo ribi,na nekik minden mindegy,csak valami benn mozogjon

Gondolom bosszúból. Aki addig nem becsülte,majd fogja ha azt gondolja már nem az övé.....Ez a komolyabbik verzió. A másik ha a nő egy nimfo ribi,na nekik minden mindegy,csak valami benn mozogjon
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 30. péntek 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 30. péntek 15:47

Sziasztok! Lányok,felhomályosítanátok?? Egy swingerclubban vagy party-n miért adja oda magát egy nő egy ismeretlennek?? Vagy némi ismerkedés kötelező?
Szia,érezd jól magad
Én is kihasználom még a strandidőt
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 31. szombat 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 31. szombat 08:46

Én is kihasználom még a strandidőt

Sziasztok!

Sziasztok!

Üdv és egyebek
Csuda 7végét

Csuda 7végét

Jó reggelt vigkendek! Nagy a lazaság, már be se zárunk? De legalább el van mosogatva
Persze ha még tart az After party én kérek elnézést!
Kukkolni lehet? Nem baj ha leülök és nézem a müsort diszkréten míg szürcsölöm a kvt?

Persze ha még tart az After party én kérek elnézést!

Nekem is laza volt szerencsére,pedig a péntek általában őrület.
Nyáron nyugisabb,de ősztől tavaszig általános bolondokháza..
Egészségedre! Igyál egyet helyettem is
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 30. péntek 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 30. péntek 18:26
Nyáron nyugisabb,de ősztől tavaszig általános bolondokháza..
Egészségedre! Igyál egyet helyettem is

Nem akarok nagyon ezós lenni, de az égiek szeretnek
Fél háromkor végeztünk, sőt még éppen elértem a sitt telepet is négy előtt 10 percel! Így letudtam a hétfő reggeli mocskos melót is! Sőt, már egy sört is ittam

Nem akarok nagyon ezós lenni, de az égiek szeretnek
Fél háromkor végeztünk, sőt még éppen elértem a sitt telepet is négy előtt 10 percel! Így letudtam a hétfő reggeli mocskos melót is! Sőt, már egy sört is ittam
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 30. péntek 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeva Öcsy!
Túlélted a húzós napot? (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 30. péntek 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Túlélted a húzós napot? (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 30. péntek 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Ugye milyen különbözőek vagyunk? Ami másnak sima ügy, az lehet nekünk elképzelhetetlen. Bár nem vagyok nő, de az azért biztos, hogy máshogy éli meg a szexualitást és az ehhez tartozó érzelmi kötődést mint egy megrögzött monogám nézetű.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 30. péntek 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 30. péntek 15:47

Sziasztok! Lányok,felhomályosítanátok?? Egy swingerclubban vagy party-n miért adja oda magát egy nő egy ismeretlennek?? Vagy némi ismerkedés kötelező?
Akkor a foglalkozás elérte a célját
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 30. péntek 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)