Akkor a foglalkozás elérte a célját
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 30. péntek 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeva Kutyu.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 30. péntek 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 30. péntek 15:47
Törölt felhasználó (3901512)

Sziasztok! Lányok,felhomályosítanátok?? Egy swingerclubban vagy party-n miért adja oda magát egy nő egy ismeretlennek?? Vagy némi ismerkedés kötelező?
Sziasztok! Lányok,felhomályosítanátok?? Egy swingerclubban vagy party-n miért adja oda magát egy nő egy ismeretlennek?? Vagy némi ismerkedés kötelező?
Szia Katja! ♡♡♡
Akkor 3 par volt? (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 30. péntek 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor 3 par volt? (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 30. péntek 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Treff hatos volt
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 30. péntek 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 30. péntek 12:01

Szia♧
Hogyispersze,én kérek,szeressem.
Jól sikerült az este?Volt treff?

Szia♧
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 30. péntek 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok♡♡♡
Köszi a kávét Maci ♡
Sütök lángost, kértek?
Köszi a kávét Maci ♡
Sütök lángost, kértek?

Mit találtam..Afteros kávé

Tess csaszik

Tess csaszik

Szia csajszi
ilyen pénteket.
Hétvégén nudi idő.Én is fogok,de csak otthon
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 30. péntek 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 30. péntek 08:00

Hétvégén nudi idő.Én is fogok,de csak otthon

Törölt felhasználó (4052772)

Sziasztok nappalisok!
Koszonom a biztato soraid Ocsyke.
En mar nem igazan keresek, mert nagyon eselytelennek latom ezt. De tudom, hogy valtoznom kell, ne legyek annyira zarkozott, meg magamnak valo a normal eletemben. Csak hat sok a teher a vallamon es neha ugy erzem elfaradtam mar nagyon. A szex pedig konnyen kaphato lazulas....ez egy ordogi kor voltakepp.

En mar nem igazan keresek, mert nagyon eselytelennek latom ezt. De tudom, hogy valtoznom kell, ne legyek annyira zarkozott, meg magamnak valo a normal eletemben. Csak hat sok a teher a vallamon es neha ugy erzem elfaradtam mar nagyon. A szex pedig konnyen kaphato lazulas....ez egy ordogi kor voltakepp.
Sziasztok nappalisok!

Vidámat!
Péntek van,hurrá.
"Harkályszex"
találó
Péntek van,hurrá.

"Harkályszex"

A mai vidi is része az állatkertnek, itten a harkályszex

No irány a húzós péntek, meg kell dolgozni a holnapért!

Szerintem egy igazi Férfinak aki hozzád passzol ez nem akadály. Vannak dolgok amiket nem hiszek hanem tudok. Ez is ilyen, és téged is ez motívál. Ott van az aki hozzád passzol, de ha nem integetsz neki akkor... És nem tudhatod, hogy itt, egy presszóban vagy a nudi strandon vesz észre.
Én is neked szurkolok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 29. csütörtök 21:22

Törölt felhasználó (4052772)

Köszönöm. Nem hiszem, hogy így adatlap és képanyag nélkül nagy lelkesedést vált ki, de ma kedvem volt feladni.

Jó reggelt!
Köszönöm a kutató munkát Crazy! Ezt a Macpédián találtad? Jár a jutifalat, a bundáskenyér ízű rágó a kv mellé
Ezek után nem csodálkozom, hogy vannak foszlányok az álmomból. Volt egy állatkertem
Köszönöm a kutató munkát Crazy! Ezt a Macpédián találtad? Jár a jutifalat, a bundáskenyér ízű rágó a kv mellé

Ezek után nem csodálkozom, hogy vannak foszlányok az álmomból. Volt egy állatkertem

Aludj jól Mackó!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)

No,jóccakát,nekem még nincs péntek...de minnya

Köszönöm Kutyu. Jó lenne olyan szerencsével járni, mint te a Csodanővel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 29. csütörtök 21:29

Törölt felhasználó (3901512)

Látod ezt szerettem meg Benned- Különleges vagy!! Nem csak,Jó Nő,de okos és eredeti is!! Kívánok Neked egy Igazit!!

Ááá...legyintés...csak ma probléma mentes napom volt végre
Én már az apróságoknak is örülök,meg a nyuginak.
Egy kis hasaalja még lehet,az előbb megsimogattam,barátságos volt,mintha lovat etettem volna kockacukorral,kb...
Nem,nem nyerített mielőtt...

Én már az apróságoknak is örülök,meg a nyuginak.
Egy kis hasaalja még lehet,az előbb megsimogattam,barátságos volt,mintha lovat etettem volna kockacukorral,kb...

Nem,nem nyerített mielőtt...