Ezt most hogy erted? Arra celoztam, hogy a jobb vagy a bal kezemre van idom. Masra egyre kevesbe....
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Hogy te mit meg nem teszel értünk!
Mond, mivel viszonozhatjuk?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 29. csütörtök 09:45

Mond, mivel viszonozhatjuk?

Törölt felhasználó (4052772)

Azt nem mondtam, hogy magamra nincs idom.
Csak masra jut kevesse.

Azt nem mondtam, hogy magamra nincs idom.
Csak masra jut kevesse.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 29. csütörtök 09:06

Egészségetekre! A csészéket csak tegyétek a mosogatóba, Crazy elmosogat
Ilyen ez After, amikor vannak célok, áldozatot-felajánlást kell tenni érte. Csak az egyensúlyt ne veszítsed el. Nagyon nem tesz jót a Nőknek ha kielégítetlenek
Ma van péntekem, holnap meg egy fárasztó napom lesz.

Ilyen ez After, amikor vannak célok, áldozatot-felajánlást kell tenni érte. Csak az egyensúlyt ne veszítsed el. Nagyon nem tesz jót a Nőknek ha kielégítetlenek

Jó,bevállalom,ha önthetem én az olajat!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 29. csütörtök 09:13

Nekem úgy dereng hogy Kutyu bevállalta a mosogatást,mintha azt mondta volna...meg hogy mosogatás helyett inkább masszíroljam le a csajokat

Nekem úgy dereng hogy Kutyu bevállalta a mosogatást,mintha azt mondta volna...meg hogy mosogatás helyett inkább masszíroljam le a csajokat
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 29. csütörtök 09:06

Nem,dugós-vicces
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 29. csütörtök 08:48

Remelem nem undi kep megint?
Remelem nem undi kep megint?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Képet szerettem volna....nem engedi

Anyád...
Mai móka

Persze,tudom...de annyit nem szabad melózni hogy a hancúr rovására menjen
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 29. csütörtök 08:35

Sajnos, ha valaki egyedul huzza az igat az mindig nehezebben halad elore. Tobbet kell bevallalnia.
Sajnos, ha valaki egyedul huzza az igat az mindig nehezebben halad elore. Tobbet kell bevallalnia.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia
Azért nemám túlpörgeted magad
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 29. csütörtök 07:54

Azért nemám túlpörgeted magad

Sziasztok!
Sajna en dolgozom mindig. Sot tegnap megkerestek egy plusz meloval. Azt is bevallalom szerintem. Gyujtesben vagyok, mert koltozni szeretnek. Szoval lassan ugy jarok, mint Deadpool, meghalni sem lesz idom, nemhogy kufircolni.
Sajna en dolgozom mindig. Sot tegnap megkerestek egy plusz meloval. Azt is bevallalom szerintem. Gyujtesben vagyok, mert koltozni szeretnek. Szoval lassan ugy jarok, mint Deadpool, meghalni sem lesz idom, nemhogy kufircolni.

Sziasztok!

Szia.
De jó neked hogy pénteked van..
Nekünk is,csak kicsi péntek..
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 29. csütörtök 07:28

De jó neked hogy pénteked van..

Nekünk is,csak kicsi péntek..

Gruppen Morgen ♡♡♡
Köszi a kávét Öcsyke
Nyúlmedve, én hitvány kávét iszok minden nélkül, a leghígabb löttyöt is felvizezem. Pénteken, meló után After-Caffee-t. Kávé+Baileys. Ez most pont ma lesz, holnap nem dolgozom
Köszi a kávét Öcsyke

Nyúlmedve, én hitvány kávét iszok minden nélkül, a leghígabb löttyöt is felvizezem. Pénteken, meló után After-Caffee-t. Kávé+Baileys. Ez most pont ma lesz, holnap nem dolgozom

Gruppen Morgen ♡♡♡
Köszi a kávét Öcsyke
Köszi a kávét Öcsyke

Ugye milyen jó? Amolyan hideg indító a kv mellé!
Képernyő kímélő
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 06:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Aranyosan játszanak a videós kislányok

Csuda reggelt!
De koraiak vagytok,a melót is hagyjátok korán abba.Kispéntek van
De koraiak vagytok,a melót is hagyjátok korán abba.Kispéntek van