Látod ezt szerettem meg Benned- Különleges vagy!! Nem csak,Jó Nő,de okos és eredeti is!! Kívánok Neked egy Igazit!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 29. csütörtök 21:22

Törölt felhasználó (4052772)

Köszönöm. Nem hiszem, hogy így adatlap és képanyag nélkül nagy lelkesedést vált ki, de ma kedvem volt feladni.

Mi történt? Fizuemelést vagy puncit kaptál?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 29. csütörtök 21:16

Az ...
Múzsa nélkül most ilyenre futotta.kettőskereszt vállrándítós szmájli
Viszont a kedvem remek

Viszont a kedvem remek

Köszönöm. Nem hiszem, hogy így adatlap és képanyag nélkül nagy lelkesedést vált ki, de ma kedvem volt feladni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 29. csütörtök 21:13

Jó nagy hablaty ez. De tetszik.

Az ...
Viszont a kedvem remek
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 29. csütörtök 21:13

Viszont a kedvem remek

Jó az állás híedetésed
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 29. csütörtök 20:38

Nem kártyázás lehet?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 29. csütörtök 20:53

Egyes vallásokban a treff hetes szimbolizálja a bujáságot, boldogságot,vidámságot.Eredete a majákhoz köthető,ott már emberáldozatot is mutattak be a nagy treff hetesnek,szűzlányokkal,mikor a Nagy Medve csillagkép együtt állt a Vénusz 4 holdjával,és létrejött a szingularitás.Mivel ruhát nem viseltek,csak fügefalevelet,ezt lótuszülésben a szertartást kezdetén átdobtak a bal válluk felett, miután 7 felé tépték,majd hatalmas orgia következett.Nevét a tépéskor keletkező "trefffff.." hangról kapta.

Egyes vallásokban a treff hetes szimbolizálja a bujáságot, boldogságot,vidámságot.Eredete a majákhoz köthető,ott már emberáldozatot is mutattak be a nagy treff hetesnek,szűzlányokkal,mikor a Nagy Medve csillagkép együtt állt a Vénusz 4 holdjával,és létrejött a szingularitás.Mivel ruhát nem viseltek,csak fügefalevelet,ezt lótuszülésben a szertartást kezdetén átdobtak a bal válluk felett, miután 7 felé tépték,majd hatalmas orgia következett.Nevét a tépéskor keletkező "trefffff.." hangról kapta.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem kártyázás lehet?
Beavatnátok mit szimbolizál a ♧7?

A treff hetes csak egy random móka nálam,de akkor csuda treffet is
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 29. csütörtök 17:37

Köszi ♡♡♡
A treff meglesz, ma bandázunk egyet a közeli klubban

Köszi ♡♡♡
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 29. csütörtök 17:06

A lant eldobás jó
Kellemes és tartalmas szabit
Aztán nem ám túl sok lesz az After-Caffee
Én ♧7-est osztogatok,tess: ♧7 x egy csomó

After Szivem, nem csak elneveztem, meghonosítottam.
Szombaton szoltam a pultosnak, hogy a Baileys-t több jéggel bitte, mert After-Caffee-hoz lesz. Nem tudta, elmagyaráztam. A barátnőmnek ízlett, ment Baileys-t kérni, és megkérdezték tőle, hogy simán, vagy After-Caffeehoz
Ma beviszem egy másik Clubba is
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 29. csütörtök 16:26
Szombaton szoltam a pultosnak, hogy a Baileys-t több jéggel bitte, mert After-Caffee-hoz lesz. Nem tudta, elmagyaráztam. A barátnőmnek ízlett, ment Baileys-t kérni, és megkérdezték tőle, hogy simán, vagy After-Caffeehoz

Ma beviszem egy másik Clubba is

Szia Katja!
Feltortem, ha mar kave tipust neveztel el rolam....
Elvezd a szabadnapokat!

Elvezd a szabadnapokat!
A lant eldobás jó
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 29. csütörtök 15:55

Kedveskéim, Katja eldobta a lantot. Jó messzire. Kedden reggel megkeresi
és utálni fogja
De addig is After-Caffee ♡♡♡

Na es persze jar a ♡♡♡!
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)

és utálni fogja

Szia Katja!
Elvezd a szabadnapokat! (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Elvezd a szabadnapokat! (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)

és utálni fogja

és utálni fogja

Meló befe mára
Fejezzétek be ti is
Péntekesek..most kicsit irigykedem..

Fejezzétek be ti is

Péntekesek..most kicsit irigykedem..

Mondjuk ezt most jól eldugtad, majd szólj ha vicces lesz
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Óvatosan srácok, ha híre megy, hogy milyen hatékonyan tesszük boldoggá a Hölgyeket kicsi lesz a nappali oszt leshetünk