Engem meg a nudin vizbeszornak majd. Remelem....

Morbid, de azert leirom. De nem megsertodni....
Szerintem teged kavesdobozban fognak "archivalni".
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 28. szerda 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem teged kavesdobozban fognak "archivalni".

Én kávézok.
Meglepő
Meglepő

En ulok.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 28. szerda 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Én lassan végzem Győrben. Ki hogy áll?
Ó köszi alakul. Még nem összkerekes. Varrat szedésen túl vagyunk, szépen begyógyult a vágás. Jó néhány hét lesz még mire rááll teljesen.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 28. szerda 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Öcsyke,
♡esen
Hogy van a kutyád? Összkerekes már? (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 28. szerda 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 28. szerda 10:46
♡esen
Hogy van a kutyád? Összkerekes már? (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 28. szerda 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Huhúúú! Végre van szívecském, végre van szívecském! Kösziii!
Ide jönne most valami pusszantós figura

Ritkán emlékszem az álmomra. Ha igen, akkor fáradtan ébredek. Úgy szoktam mondani, meló volt éjszaka a másik dimenzióban.
Gyerekkoromban/5 éves koromban/ visszatérő álmom, hogy az új lakótelepen kergetnek a farkasok, szaladok az első emeletre de a lépcső fordulónál nincs tovább. Kilátástalan helyzetben felriadok. Pont amikor Édesapám jön kelteni.
Mostanában sokszor meghalok. És nincs rossz érzésem, hisz ha menni kell, akkor menni kell.
Gyerekkoromban/5 éves koromban/ visszatérő álmom, hogy az új lakótelepen kergetnek a farkasok, szaladok az első emeletre de a lépcső fordulónál nincs tovább. Kilátástalan helyzetben felriadok. Pont amikor Édesapám jön kelteni.
Mostanában sokszor meghalok. És nincs rossz érzésem, hisz ha menni kell, akkor menni kell.
Huhúúú! Végre van szívecském, végre van szívecském! Kösziii!
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 28. szerda 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 28. szerda 09:16

Sziasztok!
♡♡♡♡♡♡♡♡
Hoztam szivecskét mindenkinek.
A kávé már úton felétek
♡♡♡♡♡♡♡♡

A kávé már úton felétek

Szia,köszi,nekem is jókor jött a coffee!
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 28. szerda 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
♡♡♡♡♡♡♡♡
A kávé már úton felétek
♡♡♡♡♡♡♡♡

A kávé már úton felétek

Szia kávés Katja!
Már hiányoltalak
Köszi

Már hiányoltalak

Köszi

Sziasztok!
♡♡♡♡♡♡♡♡
A kávé már úton felétek
♡♡♡♡♡♡♡♡

A kávé már úton felétek

Sziasztok!
♡♡♡♡♡♡♡♡
A kávé már úton felétek
♡♡♡♡♡♡♡♡

A kávé már úton felétek

Hm..a mai videós kislány csini,na de cipőstől az ágyon..

Én ritkán emlékszem rá hogy mit álmodom,de bődületes baromságokat sikerül néha
Múltkor például az volt én gyár vagyok.Felébredtem,benéztem a takaró alá gyorsan,gyár nem volt,viszont a kémény állt
Te mit álmodtál Öcsy?

Múltkor például az volt én gyár vagyok.Felébredtem,benéztem a takaró alá gyorsan,gyár nem volt,viszont a kémény állt

Te mit álmodtál Öcsy?
Allitolag egy ejszaka alatt tobbszor almodunk.
En neha beszelek is kozben egy-egy mondatot allitolag. Egy heten 3-4 alkalommal is emlekszem reggel az egyik almomra. Pl. tegnap reggelre darazsak uldoztek es nagy nehezen kiirtottam oket a hazbol, ahol eltem.
Te mit almodtal? (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 28. szerda 03:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 28. szerda 03:16
En neha beszelek is kozben egy-egy mondatot allitolag. Egy heten 3-4 alkalommal is emlekszem reggel az egyik almomra. Pl. tegnap reggelre darazsak uldoztek es nagy nehezen kiirtottam oket a hazbol, ahol eltem.
Te mit almodtal? (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 28. szerda 03:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Kellemes ébredést! Ti szoktatok álmodni, illetve emlékeztek rá? A kv lefőtt, kettő dupla vénás, a többi csak mert finom!
Szia After,szép napot! Köszönöm!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 28. szerda 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 28. szerda 07:45

Törölt felhasználó (4052772)

Jo reggelit!
Orommel tapasztalom, hogy a ferfiak milyen aktivak ma reggel a nappaliban.
Kutyu, erezd nagyon jol magad a Csodanovel. Ha valami nekunk valo kulonlegessegre akadunk, azt meg kell becsulni szerintem.
Kutyu, erezd nagyon jol magad a Csodanovel. Ha valami nekunk valo kulonlegessegre akadunk, azt meg kell becsulni szerintem.

Engem nem kell megszexelni, siman elvagyok nelkule es jol mulatok ugyis. Akkor mehetek?
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 28. szerda 03:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 28. szerda 03:52

Gazkutyu ha megígérik a lányok/fiúktól természetes!/, hogy nem kell szexelni velük? Azért az igen nagy áldozat lenne részükről, de szerintem érted bevállalják
Bevallom, kutya nélkül üres a ház

Bevallom, kutya nélkül üres a ház

Jo reggelit!

Sziasztok,jó reggelt! Nem elbúcsúztam,csak megosztottam veletek,hogy ilyen is van!

Meztelen női testtel polírozom kívülről,belülről meg változó,van hogy pörkölt+céklával ápolom
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 28. szerda 03:33), amit ide kattintva olvashatsz)