Szalonkara gondolsz?
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 02. hétfő 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 02. hétfő 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Jár a jutifalat is érte?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 02. hétfő 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052772)
Jo reggelit mindenkinek!
Koszonom, hogy kialltatok mellettem.♡♡♡♡
Köszi,hogy megengeded...
(Ez egy válasz Mondd meg ki vagyok üzenetére (2019. 09. 01. vasárnap 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 01. vasárnap 12:24
Öcsyke,tényleg megér neked az a 9 utáni izé annyit,hogy belémköss? Olvass,értelmezz,majd magyarázd el a nagy barátodnak,miért lüke....és Ti irjátok a magatokét más a magáét,nem kell odafigyelni,ennyi. A szoba nem a tiétek,ha páran akartok dumálni ajánlom a chat.hu-t oda már nagyjából senki nem jár fel,lehet a tiétek
Szia After!
Még szép!♡♡♡ (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 02. hétfő 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 02. hétfő 07:37
Még szép!♡♡♡ (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 02. hétfő 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052772)
Jo reggelit mindenkinek!
A dupla is duplázva
Köszi♡ (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 02. hétfő 04:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi♡ (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 02. hétfő 04:59), amit ide kattintva olvashatsz)
JóReggelt! ♡♡♡
Tényleg mától suli van
De jó, hogy engem már nem érint
Tényleg mától suli van
De jó, hogy engem már nem érint
Jo reggelit mindenkinek!
Helló srácok! Nektek is tűrhető hétfőt!!
Gyorsan lepörgős,kevés melós,csuda napot!
Kösz a kávét Öcsy!
Én valóban suliba,éves dögunalmas továbbképzés...
Kösz a kávét Öcsy!
Én valóban suliba,éves dögunalmas továbbképzés...
Jó reggelt! Irány a suli! De előtte egy dupla kávé a dolgozóknak.
Én is vízszintben,minnyá seggfej hétfő...
Már akinek..
Jó éjt
Már akinek..
Jó éjt
Mi már vizszintesben. Jó éjt, pajkos angyalokat
Én itt vagyok E!
Délután áztattam a golyókat,most meg tusolás stb....tán ma is lesz "rosszalkodás"
Délután áztattam a golyókat,most meg tusolás stb....tán ma is lesz "rosszalkodás"
Merre jartok? Senki nincs a nappaliban? Mar megint a haloban vagytok mind. A sok csintalan. Csak tamogatni tudom, rosszalkodjatok sokat.
Olyan szép is,hogy ,mint látható senki nem veszi a fáradtságot,hogy visszaolvassa az egészet....Ja,mert akkor a kilenceskének kellene elmagyarázni,hogy szocializálódjon,és ne legyen bunkó,ő meg span és spannak nem szólunk,neki mindig igaza van
Nincs több kérdésem
Azt sem tudom,minek jöttem még vissza a hőbörgéseiteket nézni....Okosabb enged,legyetek boldogok. Páááá
Nincs több kérdésem
Azt sem tudom,minek jöttem még vissza a hőbörgéseiteket nézni....Okosabb enged,legyetek boldogok. Páááá
Ment mindenkinek ♡♡♡
Főzök máskor is
Főzök máskor is
Csülökpöri a favoritom!!!Jöhet az is,ablak nyitva
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 01. vasárnap 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 01. vasárnap 14:57
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 01. vasárnap 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
After-Caffee-t tudok küldeni - hétvége van
Meg csülökpöri nokival
Meg csülökpöri nokival
Koszi Katja. ♡♡♡ Akkor bekapcsolom a fenypostat. Ja es kinyitom az ablakot.
2019. 09. 01. vasárnap 14:57
Meg csülökpöri nokival
Meg csülökpöri nokival
Hogy telik a napotok? Nekem dolgosan. Pedig inkabb a nudin ucsorognek. Most en is tolok egy After-Coffeet. Ma mar ugysem kell vezetnem.
Nagyon meleg volt kint. Most a legkondi alatt husolok.
Nagyon meleg volt kint. Most a legkondi alatt husolok.
Meg csülökpöri nokival
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 01. vasárnap 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Meg csülökpöri nokival
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 01. vasárnap 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)

GG-ufsz

kerstin38