Gazkutyu ha megígérik a lányok/fiúktól természetes!/, hogy nem kell szexelni velük? Azért az igen nagy áldozat lenne részükről, de szerintem érted bevállalják
Bevallom, kutya nélkül üres a ház

Bevallom, kutya nélkül üres a ház

Mivel ápolod a bundádat, méz vagy málna-sör?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 27. kedd 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Miből gondolod, hogy szóba kerültök?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 27. kedd 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 21:07

Törölt felhasználó (4052772)

Na tessek. Egy kicsit nem vagyunk Katjaval es a fiuk mar ossze is "jonnek". Aztan nem minket szidni majd. Vikit meg a rendszert stb.

Kellemes ébredést! Ti szoktatok álmodni, illetve emlékeztek rá? A kv lefőtt, kettő dupla vénás, a többi csak mert finom!
No,ergye a vízszintes medve pózba.
Csá meg pá,reggel még majd bekukucska
Csá meg pá,reggel még majd bekukucska

Pont most akartam írni hogy a csajokat is hívjuk
Sört szereted/szeretitek? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 27. kedd 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 21:07

Sört szereted/szeretitek? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 27. kedd 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Na tessek. Egy kicsit nem vagyunk Katjaval es a fiuk mar ossze is "jonnek". Aztan nem minket szidni majd. Vikit meg a rendszert stb.

Mindenképpen!!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 27. kedd 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha vesztek sört,beszállok én is
Ki szereti még?

Ki szereti még?
Alkalomadtán megejthetjük. Boros vagyok én is!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 27. kedd 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 20:30

Kicst hosszabban, ez az a téma amiről sźívesen beszélgetnék személyesen egy pohár jó bor mellett.
Kicst hosszabban, ez az a téma amiről sźívesen beszélgetnék személyesen egy pohár jó bor mellett.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 27. kedd 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 19:24
Törölt felhasználó (3901512)

Csak leírom. Mostanság kevesebbet vagyok itt. Kigyógyultam,vagy megbetegedtem. Sokáig engem is izgatott a többes sex lehetősége,mára odajutottam,hogy annak az egy Nőnek adni,adni,adni- közben én is csak kapok,kapok,kapok! Kigyógyultam? Megbetegedtem? Találjatok ti is ilyen partnert!

Köszönöm!

Én is ezért fogtam rövidre
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 27. kedd 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 19:53

Hát most feldobtad a lasztit...
Szerintem mindenkiben ott motoszkál a többes iránti izgalom, aztán kinek hogy alakul...stb.
Örülök hogy megtaláltad ami kell neked
Ez sem betegség,sem kigyógyúlás,úgy gondolom.
Ehh..nem áll jól mikor okosat próbálok írni
Jelenleg egy múzsával is elégedett lennék

Szerintem mindenkiben ott motoszkál a többes iránti izgalom, aztán kinek hogy alakul...stb.

Hát most feldobtad a lasztit...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 27. kedd 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 19:24

Csak leírom. Mostanság kevesebbet vagyok itt. Kigyógyultam,vagy megbetegedtem. Sokáig engem is izgatott a többes sex lehetősége,mára odajutottam,hogy annak az egy Nőnek adni,adni,adni- közben én is csak kapok,kapok,kapok! Kigyógyultam? Megbetegedtem? Találjatok ti is ilyen partnert!

Oké, te egy bölcs medve vagy, és van medve bőröd is.
Nekem csak az optimizmus kabátja jutott (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 27. kedd 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 15:00

Nekem csak az optimizmus kabátja jutott (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 27. kedd 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Én sosem félek,még a medvétől sem!
No csak azért mert tudom hogy nincs annyi ital vagy sosem lesz olyan sötét hogy ilyen helyzetbe kerüljek....

No csak azért mert tudom hogy nincs annyi ital vagy sosem lesz olyan sötét hogy ilyen helyzetbe kerüljek....

Köszi,bíztam benned
Cserébe kapsz egy ♧ 7-est
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 27. kedd 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 17:33

Cserébe kapsz egy ♧ 7-est

Adok neked egy ♡.
Tessek.
Szerintem nem birtoklasi vagy ez. Inkabb az, hogy egy masik ferfi esetleg nagyobb oromot szerzett neki, mint o otthon. En erre tippelek. Ez ego. Megfigyelhette volna mit csinalt maskepp, lehet ugyesebb volt. Ez foleg a nyalasnal elofordulhat, hisz ott nem a farkinca adottsagai szamitanak, hanem az ugyesseg, a masikra raerzes stb.
Tessek.
Szerintem nem birtoklasi vagy ez. Inkabb az, hogy egy masik ferfi esetleg nagyobb oromot szerzett neki, mint o otthon. En erre tippelek. Ez ego. Megfigyelhette volna mit csinalt maskepp, lehet ugyesebb volt. Ez foleg a nyalasnal elofordulhat, hisz ott nem a farkinca adottsagai szamitanak, hanem az ugyesseg, a masikra raerzes stb.
Adok neked egy ♡.
Tessek.
Szerintem nem birtoklasi vagy ez. Inkabb az, hogy egy masik ferfi esetleg nagyobb oromot szerzett neki, mint o otthon. En erre tippelek. Ez ego. Megfigyelhette volna mit csinalt maskepp, lehet ugyesebb volt. Ez foleg a nyalasnal elofordulhat, hisz ott nem a farkinca adottsagai szamitanak, hanem az ugyesseg, a masikra raerzes stb. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 27. kedd 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 13:28
Tessek.
Szerintem nem birtoklasi vagy ez. Inkabb az, hogy egy masik ferfi esetleg nagyobb oromot szerzett neki, mint o otthon. En erre tippelek. Ez ego. Megfigyelhette volna mit csinalt maskepp, lehet ugyesebb volt. Ez foleg a nyalasnal elofordulhat, hisz ott nem a farkinca adottsagai szamitanak, hanem az ugyesseg, a masikra raerzes stb. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 27. kedd 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Kösz a szivecskét
(Bezzeg After 5-öt kapott...na egyet elkunyizok,aztán egál
)
Miért irtottad ki a vadmálnát? Nagyon vad volt?
No kéne kicsit melózni még..

(Bezzeg After 5-öt kapott...na egyet elkunyizok,aztán egál

Miért irtottad ki a vadmálnát? Nagyon vad volt?

No kéne kicsit melózni még..
Ilyen, bizony!
A legelső alkalommal, amikor idegen férfi nyúlt a feleségemhez, én sem tudtam, hogy előbb lecsapjam aztán hagyjam ténykedni, vagy előbb hagyjam ténykedni, aztán csapjam le... De aztán csak az izgalom maradt csapkolódás nélkül ... Bár akkor nem történt komoly "eksön".
(Ez egy válasz becske üzenetére (2019. 08. 27. kedd 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)

A legelső alkalommal, amikor idegen férfi nyúlt a feleségemhez, én sem tudtam, hogy előbb lecsapjam aztán hagyjam ténykedni, vagy előbb hagyjam ténykedni, aztán csapjam le... De aztán csak az izgalom maradt csapkolódás nélkül ... Bár akkor nem történt komoly "eksön".