Kávé jöhet nekem is
♧♧♧

A Te kávéddal házalok ♡♡
Nekem csak Baileys van
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 01. vasárnap 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 01. vasárnap 14:05
Nekem csak Baileys van

Na most cikibe raktál
Épp most próbálom elhitetni, hogy én vagyok a kv felelős

Na most cikibe raktál
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 01. vasárnap 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 01. vasárnap 14:01

Dumálni itt is lehet. Neked is. De Te, mióta benéztél csak beszólsz, bántod a többieket. Lehet mindenkinek rossz periódusa, de nem megoldás ismeretlenül harapni.
Inkább kezdjük előről:
Szia, kérsz egy kávét?
Nyilván virtuálisan, de mégis a hangulat kedvéért.
Inkább kezdjük előről:
Szia, kérsz egy kávét?
Nyilván virtuálisan, de mégis a hangulat kedvéért.
Ahogy érzed. Nyugodtan írhatsz. Csak ne zavarjon ha a nappali egyébként máshogy szocializálódott többsége nem reagál a megszokottól eltérő tartalmú és stílusú bejegyzéseidre. Ennyi a lényeg, ha eddig nem lett volna egyértelmű.
Sajnálom, ha nem izlett a kv reggel. Itt ilyen van, én főzöm reggelente
(Ez egy válasz Mondd meg ki vagyok üzenetére (2019. 09. 01. vasárnap 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 01. vasárnap 12:24
Sajnálom, ha nem izlett a kv reggel. Itt ilyen van, én főzöm reggelente

Öcsyke,tényleg megér neked az a 9 utáni izé annyit,hogy belémköss? Olvass,értelmezz,majd magyarázd el a nagy barátodnak,miért lüke....és Ti irjátok a magatokét más a magáét,nem kell odafigyelni,ennyi. A szoba nem a tiétek,ha páran akartok dumálni ajánlom a chat.hu-t oda már nagyjából senki nem jár fel,lehet a tiétek

Dumálni itt is lehet. Neked is. De Te, mióta benéztél csak beszólsz, bántod a többieket. Lehet mindenkinek rossz periódusa, de nem megoldás ismeretlenül harapni.
Inkább kezdjük előről:
Szia, kérsz egy kávét?
Nyilván virtuálisan, de mégis a hangulat kedvéért. (Ez egy válasz Mondd meg ki vagyok üzenetére (2019. 09. 01. vasárnap 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 01. vasárnap 12:24
Inkább kezdjük előről:
Szia, kérsz egy kávét?
Nyilván virtuálisan, de mégis a hangulat kedvéért. (Ez egy válasz Mondd meg ki vagyok üzenetére (2019. 09. 01. vasárnap 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Öcsyke,tényleg megér neked az a 9 utáni izé annyit,hogy belémköss? Olvass,értelmezz,majd magyarázd el a nagy barátodnak,miért lüke....és Ti irjátok a magatokét más a magáét,nem kell odafigyelni,ennyi. A szoba nem a tiétek,ha páran akartok dumálni ajánlom a chat.hu-t oda már nagyjából senki nem jár fel,lehet a tiétek

Na jól van,aztán elég legyen már...
Oké hogy nyílt fórum,meg bárki bármit írhat ide,de sehol nincs tolerálva ha a beszélgetés átmegy személyeskedésbe és egymásra köpködésbe.Így mi sem értékeljük,kérem mellőzni.Köszi.
Amúgy eddig is szívesen láttuk azokat akik normálisan viselkedtek
Oké hogy nyílt fórum,meg bárki bármit írhat ide,de sehol nincs tolerálva ha a beszélgetés átmegy személyeskedésbe és egymásra köpködésbe.Így mi sem értékeljük,kérem mellőzni.Köszi.
Amúgy eddig is szívesen láttuk azokat akik normálisan viselkedtek

(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 31. szombat 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 31. szombat 23:10

Törölt felhasználó (4052772)

Ja, hogy ez velemenyformalas volt? Marmint a szemelyeskedesed? Szerintem te tunsz jobban 3 eves korulinek eddig. A tobbieket is finoman lebirkaztad. Biztos ertekelik majd. Te aztan tudsz kommunikalni. Mondhatni a "mestere" vagy. Amulattal csodalom, milyen ugyesen kerulod, hogy a szintemre juss.

Te agyonművelt,gondolom nem iskolával,inkább ekével,ha valakibe megpróbálsz belekötni,akkor legalább a kronológiai sorrendet jegyzeteld ki magadnak ,hogy abba ne gabalyodj bele
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 31. szombat 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 31. szombat 23:10

Ja, hogy ez velemenyformalas volt? Marmint a szemelyeskedesed? Szerintem te tunsz jobban 3 eves korulinek eddig. A tobbieket is finoman lebirkaztad. Biztos ertekelik majd. Te aztan tudsz kommunikalni. Mondhatni a "mestere" vagy. Amulattal csodalom, milyen ugyesen kerulod, hogy a szintemre juss.

Ami jár, az jár!♡♡
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 01. vasárnap 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 01. vasárnap 09:32

Sziasztok nappalisok!
Ma is szabadprogram.
Csodasak ezek a napok.
A kv jol esett Ocsyke. Rendesek ezek a sracok, nem Katja? Mindig gondolnak rank is.
Ma is szabadprogram.

A kv jol esett Ocsyke. Rendesek ezek a sracok, nem Katja? Mindig gondolnak rank is.

Sziasztok csajszik
Szintén javarészt lazulós nap ígérgezik
Ha tudnátok hogy mennyit gondolunk rátok...

Szintén javarészt lazulós nap ígérgezik

Ha tudnátok hogy mennyit gondolunk rátok...

Sziasztok nappalisok!
Ma is szabadprogram.
Csodasak ezek a napok.
Ma is szabadprogram.

Dehogy! ♡♡♡
Voltam tegnap is, csak valami összehányta a nappalit... (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 01. vasárnap 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 01. vasárnap 08:07
Voltam tegnap is, csak valami összehányta a nappalit... (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 01. vasárnap 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia!♡
Már azt hittem annyira vígkendezel, hogy egy AfterCoffe sem fér bele itt a nappaliban
Már azt hittem annyira vígkendezel, hogy egy AfterCoffe sem fér bele itt a nappaliban

Szia!♡
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 01. vasárnap 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)

JóReggelt! JóKávét - jósokcukorral
JóKedvet! ♡♡♡

JóKedvet! ♡♡♡
Csuda reggelt!
Én inkább no comment..az idő jó,az élet szép
Én inkább no comment..az idő jó,az élet szép

Jó reggelt nappali,szép volt Öcsy!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 01. vasárnap 06:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 01. vasárnap 06:17

Jó reggelt! Mindenki kistrandolta magát? Helyes!
Új nemtudnikivagyittésmitakarsz barátunknak tettem bőven cukrot a kávéba, mert nagyon keserű lehet az élet neki.
Itt a nappaliban rendszeresen megváltjuk a világot és ez anélkül is megy, hogy egymást sértegetnénk.
Új nemtudnikivagyittésmitakarsz barátunknak tettem bőven cukrot a kávéba, mert nagyon keserű lehet az élet neki.
Itt a nappaliban rendszeresen megváltjuk a világot és ez anélkül is megy, hogy egymást sértegetnénk.

Jó reggelt! Mindenki kistrandolta magát? Helyes!

Nos okoska,Összegezzük a tényeket.
Egyrészt ez egy nyilvános fórum,vagyis bárki véleményt mondhat,és már bocs,de nem kell mindenkinek a birkákhoz csatlakoznia....Ha nem tetszik,hogy más is véleményt mondd,lehet elhúzni,mint a vadlibák,de 3 éves módjára hisztizni,durcázni nem menő
És megnyugodhatsz,nem fogok veled semmiről vitázni,hiszen azt mindenki tudja,ha lesülyedünk az idióták szintjére,akkor legyőznek a rutinjukkal
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 31. szombat 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 31. szombat 21:18
Egyrészt ez egy nyilvános fórum,vagyis bárki véleményt mondhat,és már bocs,de nem kell mindenkinek a birkákhoz csatlakoznia....Ha nem tetszik,hogy más is véleményt mondd,lehet elhúzni,mint a vadlibák,de 3 éves módjára hisztizni,durcázni nem menő

Nevetséges vagy bocsi! Nem vitatkozom, csak, ha van kivel és az illető tud érvelni is.
Kevés vagy, mint mackósajtban a brummogás.
Kevés vagy, mint mackósajtban a brummogás.

Ja tényleg. Bolond Uraság. Gondolod újra előkerült?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 31. szombat 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 31. szombat 21:11

Törölt felhasználó (3901512)

Furafigura!!!!