Szep napot,a 4 betűs ami L betűvel kezdődik boltba menta ízű jégkrém lesz kapható, csak úgy eszembe jutott róla valaki....

Kinek mi jut...
Mikor megszülettem,azt kívánták nekem,hogy" nőljön nagyra a gyerek,és szopjon sokat!"
Bejött baszki....

Mikor megszülettem,azt kívánták nekem,hogy" nőljön nagyra a gyerek,és szopjon sokat!"
Bejött baszki....

Kinek mi jut...
Bejött baszki....

Bejött baszki....

Jah. Johet a kovetkezo penzeszsak. Mint Sarka Katinka eseteben. Erre is szuletni kell.
Jah...leesett
Nagyon reklámozták... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 29. hétfő 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 29. hétfő 13:03

Nagyon reklámozták... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 29. hétfő 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052772)
VIP

Hat ki a magyar Mikulas? Minden kivansagot teljesit es hasonlit is ra? Persze mar csak mult idoben......
Vajna bacsi.
Vajna bacsi.

Hat ki a magyar Mikulas? Minden kivansagot teljesit es hasonlit is ra? Persze mar csak mult idoben......
Vajna bacsi.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 29. hétfő 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Vajna bacsi.

Mikulásnéé???? Hátaz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 29. hétfő 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 29. hétfő 12:58

VIP

Na ma este megnezem Mikulasne nyilazkozatat a tv-ben.
Na ma este megnezem Mikulasne nyilazkozatat a tv-ben.
Mai móka

Mondjuk azt megfigyeltem hogy a rossz időt mindíg eltalálják,a jót kevésbé
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 29. hétfő 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 29. hétfő 09:01

VIP

Igergetesben sosem szukolkodnek....

Igergetesben sosem szukolkodnek....
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 29. hétfő 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 29. hétfő 08:49

Lassan esőkabátban kell strandolni,mondjuk van előnye...nem égünk le,nem csípnek a szúnyogok stb..
Ígérték már a napsütést

Ígérték már a napsütést

Lassan esőkabátban kell strandolni,mondjuk van előnye...nem égünk le,nem csípnek a szúnyogok stb..
Ígérték már a napsütést
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 29. hétfő 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 29. hétfő 08:45

Ígérték már a napsütést

VIP

Na a strandolas elmaradt a hetvegen. Szolizas volt helyette. Vicces nem?

Na a strandolas elmaradt a hetvegen. Szolizas volt helyette. Vicces nem?

Szia csajszi!Angolosat
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 29. hétfő 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 29. hétfő 07:56

VIP

Na mar megint elnyomtam a hangulat ikont. Bocsi. Ezt akartam.

Na mar megint elnyomtam a hangulat ikont. Bocsi. Ezt akartam.

Angolos reggelit nappalisok!
Az idojaras mar olyan. Sosem vagytam Angliaba igazan, de most alakuk a klima nalunk is....

Az idojaras mar olyan. Sosem vagytam Angliaba igazan, de most alakuk a klima nalunk is....
Vidám reggelt!
Ejj de hétfő van basz....
Ejj de hétfő van basz....

Ha napi rutinná válik,elveszti a varázsát.
No,én meg rutinból eltolom a bringát,talán még elcsábítom az asszonyt is,a vasárnap általában mindig "húzós" nap..
Persze nincs kiosztva napokra,csak hétvégén több energiánk van
Jó éjt!
Reggel meló...
No,én meg rutinból eltolom a bringát,talán még elcsábítom az asszonyt is,a vasárnap általában mindig "húzós" nap..

Persze nincs kiosztva napokra,csak hétvégén több energiánk van

Jó éjt!

Reggel meló...

Most én reagálok velősen: Egyetértek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 28. vasárnap 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 28. vasárnap 18:38

VIP

En is igy erzem. Igy hogy vagyakozzam kicsit a masik utan. Szeretek varni es elkepzelni milyen lesz ujra vele.

En is igy erzem. Igy hogy vagyakozzam kicsit a masik utan. Szeretek varni es elkepzelni milyen lesz ujra vele.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 28. vasárnap 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 28. vasárnap 18:30

Bárki,bármit mond,sokkal jobban esik ha van egy kis szünet néha,nem minden,nap 2-3x
Szerintem
Ártani viszont tuti hogy nem tudna

Szerintem

Ártani viszont tuti hogy nem tudna