Most én reagálok velősen: Egyetértek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 28. vasárnap 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 28. vasárnap 18:38

Törölt felhasználó (4052772)
VIP

En is igy erzem. Igy hogy vagyakozzam kicsit a masik utan. Szeretek varni es elkepzelni milyen lesz ujra vele.

En is igy erzem. Igy hogy vagyakozzam kicsit a masik utan. Szeretek varni es elkepzelni milyen lesz ujra vele.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 28. vasárnap 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 28. vasárnap 18:30

Bárki,bármit mond,sokkal jobban esik ha van egy kis szünet néha,nem minden,nap 2-3x
Szerintem
Ártani viszont tuti hogy nem tudna

Szerintem

Bárki,bármit mond,sokkal jobban esik ha van egy kis szünet néha,nem minden,nap 2-3x
Szerintem

Szerintem

Jóból is megárt a sok??

Napi 2-3? Olyan nővel már én sem..
Én már kb olyan gyakran beszélek csak róla

Én már kb olyan gyakran beszélek csak róla

Volt egy ficko, akivel 5 evig eltunk egyutt. O gyakrabban kivanta a szexet, mint en. Szoval nekem tobb olyan elmenyem is volt, amikor inkabb az o kedveert szexeltunk. Ma mar nem mernek olyan ferfival kezdeni, aki napi 2-3 alkalommal kufircolna.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 28. vasárnap 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 28. vasárnap 15:38
Törölt felhasználó (3901512)

Ugye,igazán akkor frankó a szex,ha minden klappol? Ezt azért írom,mert sosem balhéztam,ha Asszonykának nem volt hozzá hangulata. A hagyom magam a kedvedért,az nekem nem kell!!
Egyetértek...

Ugye,igazán akkor frankó a szex,ha minden klappol? Ezt azért írom,mert sosem balhéztam,ha Asszonykának nem volt hozzá hangulata. A hagyom magam a kedvedért,az nekem nem kell!!
Értem,hát az már úgy gáz..elsőre még be lehet tudni lámpaláznak,ilyesminek,de 4x...lehet hogy nem hitte el,azért akarta folytatni...
Én ilyen esetekben azzal szoktam menteni magam:fogadjunk hogy olyan gyorsan megduglak,hogy észre sem veszed!
Na jó,ez csak móka
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 28. vasárnap 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 28. vasárnap 14:48

Én ilyen esetekben azzal szoktam menteni magam:fogadjunk hogy olyan gyorsan megduglak,hogy észre sem veszed!

VIP

Ez nem az 1x 2x elofordul tortenet volt. Osszesen 4 kulonbozo alkalommal probaltuk. De o valamiert megis folytatni akarta az ismerkedesunket. Gondolom tadta mar ezt magarol.....
Erdekes modon egy nagy dumas, amolyan csajozos ficko volt. Idos sem volt. 37 eves volt, mint en is anno.
Erdekes modon egy nagy dumas, amolyan csajozos ficko volt. Idos sem volt. 37 eves volt, mint en is anno.
Szia Kutyu!
Senki sem gep. En sem vagyok az. Nem tudnek jarni olyan ferfivel szerintem, aki bar szeret engem de pl. kulsore nem vagyok az izlese, mert pl. a vekony noket szereti alapbol. Nekem is kell, hogy kivanjon a partnerem. Szoval abszolut megertelek Kutyu. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 28. vasárnap 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 28. vasárnap 13:21
Senki sem gep. En sem vagyok az. Nem tudnek jarni olyan ferfivel szerintem, aki bar szeret engem de pl. kulsore nem vagyok az izlese, mert pl. a vekony noket szereti alapbol. Nekem is kell, hogy kivanjon a partnerem. Szoval abszolut megertelek Kutyu. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 28. vasárnap 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3901512)

Sziasztok! Nekem egyszer nem ment itthon,de lányok,nők,mi sem vagyunk gépek! Kell az érzés,hogy kívánnak!!!
Ez nem az 1x 2x elofordul tortenet volt. Osszesen 4 kulonbozo alkalommal probaltuk. De o valamiert megis folytatni akarta az ismerkedesunket. Gondolom tadta mar ezt magarol.....
Erdekes modon egy nagy dumas, amolyan csajozos ficko volt. Idos sem volt. 37 eves volt, mint en is anno. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 28. vasárnap 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Erdekes modon egy nagy dumas, amolyan csajozos ficko volt. Idos sem volt. 37 eves volt, mint en is anno. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 28. vasárnap 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem mindenkivel előfordult már

Sziasztok! Nekem egyszer nem ment itthon,de lányok,nők,mi sem vagyunk gépek! Kell az érzés,hogy kívánnak!!!
Hat eddig csak 1 impotens partnerem volt. Sajnos barmit csinaltam nem mukodott odalent. Nagyon rossz lehet ez. Nem tudtam vele maradni. Igaz mas bajom is volt vele igy a kesztetes sem volt igazan nagy bennem....
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 28. vasárnap 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 28. vasárnap 10:57

Szia csajszi!
Őszintén?
Nem tudom....de én is vennék,pár év múlva már jól jöhet,hogy kihúzzon a csávából néha
Őszintén?
Nem tudom....de én is vennék,pár év múlva már jól jöhet,hogy kihúzzon a csávából néha

Szia csajszi!
Őszintén?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 28. vasárnap 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 28. vasárnap 10:49
Őszintén?

VIP

Szia Macko!
Csakis kemenyet vennek. Hol kaphato?

Szia Macko!

Már ilyen is van?

Szeva mókus!
Hogy's mint?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 28. vasárnap 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 28. vasárnap 07:20
Hogy's mint?

Törölt felhasználó (3802852)

Reggelt!
Reggelt!
Jó reggelt,mókás napot