Szeva mókus!
Hogy's mint?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 28. vasárnap 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 28. vasárnap 07:20
Hogy's mint?

Törölt felhasználó (3802852)

Reggelt!
Reggelt!
Jó reggelt,mókás napot

Mára lehúzom a rolót,jó éjt,kellemes éjszakát
A mesemondóknak is szép álmokat

A mesemondóknak is szép álmokat

Pont a napokban népszerűsítettem a nappalit,ismerkedések alkalmával az újaknak,hát kb azóta alig vagyunk
Olvassatok vissza idetévedők,nem mindig ilyen

Olvassatok vissza idetévedők,nem mindig ilyen

Nem hagyod itt?
Ma én is csak benézegetős vagyok (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 27. szombat 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 27. szombat 17:45

Ma én is csak benézegetős vagyok (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 27. szombat 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052772)
VIP

Itt vagyok. En is beneztem. De mar megyek is.....
Rosszalkodjatok sokat. Punci ne maradjon szarazon.

Itt vagyok. En is beneztem. De mar megyek is.....

Bekukucska

Szia csajszi!
Én mondtam hogy benne van a műsorban az eső...,
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 27. szombat 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 27. szombat 08:37
Én mondtam hogy benne van a műsorban az eső...,

VIP

Reggelt Macko!
Ma auto pucolas. Tegnap mar lemosattam kivul, delutan mar esett is. Hat ez vagyok en.....
Ma auto pucolas. Tegnap mar lemosattam kivul, delutan mar esett is. Hat ez vagyok en.....

Reggelt Macko!

Napi bölcsesség:Mindíg teremtsd meg az egyensúlyt!

Simán reggelt

Jó reggelt!
Én simán el tudom képzelni, hogy rajtam kívül másnak is megvan a tehetsége és olyant tesz a puncival ami önállóan is piacképes
Ahogy a nők közül sem mindegyik tud igazán jól szopni, a pasik közt is van ügyetlenebb. Ilyen esetben jól jöhet a profi segítség
Én simán el tudom képzelni, hogy rajtam kívül másnak is megvan a tehetsége és olyant tesz a puncival ami önállóan is piacképes

Én magamat nem tudom lefotózni. Akkor én is valami kényszeredett arcot vágok!
Nem mondanám!!! De mondjuk nekem nem is fotózhatnékom támad Tőled!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 26. péntek 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 26. péntek 18:05

VIP

Hmm. Fiuk. Micsoda tortenetek. En nem kedvelem, ha filmeznek vagy fotoznak. Mindig durcas arcot vagok.

Amit én láttam azon nem volt durcás,komoly,huncut mosollyal
Mondjuk én sem kedvelem ha fotóznak,így is hülye fejem van,képeken meg főleg...de legalább egyedi
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 26. péntek 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 26. péntek 18:05

Mondjuk én sem kedvelem ha fotóznak,így is hülye fejem van,képeken meg főleg...de legalább egyedi

VIP

Hmm. Fiuk. Micsoda tortenetek. En nem kedvelem, ha filmeznek vagy fotoznak. Mindig durcas arcot vagok.

Jelent meg ilyen film,Ruttkai Évával 89-ben.Asszem..
Haver,sztár vagy
Az "én filmemben" csak a kezem látszik 2mp-ig,na de az profin csinált mindent
Utánozhatalan...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 26. péntek 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 26. péntek 17:19
Haver,sztár vagy

Az "én filmemben" csak a kezem látszik 2mp-ig,na de az profin csinált mindent

Törölt felhasználó (3901512)

Egy fiatal párról szóló szerelmi történet. Hol van az a nyár? - volt a címe. Statisztánál eggyel jobb voltam,egy osztályba jártam a két főszereplővel. Mármint a filmben.
Ehhez a hatalmas szerephez fél év alatt négy válogatáson voltam. Egyszer csak szól Anyám,hogy keresnek a filmesek. Átveszem a telefont,mérgesen beleszólok,hogy elég volt,nem megyek több castingra! Erre egy nőci mondja,hogy nem casting ,hétfőtől forgatás! Csóró családban nőttem fel,a pénz jól jött!
Egy fiatal párról szóló szerelmi történet. Hol van az a nyár? - volt a címe. Statisztánál eggyel jobb voltam,egy osztályba jártam a két főszereplővel. Mármint a filmben.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 26. péntek 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)