Vidám reggelt!
Péntek van,öregebb is lettem egy évvel megint
Most nem sütöttem nektek tortát,remélem hogy nem gond
Péntek van,öregebb is lettem egy évvel megint

Most nem sütöttem nektek tortát,remélem hogy nem gond

Ha csak a pezsgőn múlna,nem bánnám!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2023. 07. 06. csütörtök 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 06. csütörtök 16:24

Végül kisütött a nap, de azért csak locsoljad, ne sajnáld
Ne menjen kárba a pezsgő, te locsolod felül, én vállalom, hogy lefetyelek alul

Végül kisütött a nap, de azért csak locsoljad, ne sajnáld
Ne menjen kárba a pezsgő, te locsolod felül, én vállalom, hogy lefetyelek alul
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2023. 07. 06. csütörtök 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 06. csütörtök 08:44

Sziasztok! Na,ma nincs olyan dinnyerohasztó meleg,ha így marad Asszonykámnak lesz kedve "túrázni"!! Esetleg nem csak itatom hideg pezsgővel,hanem rá is öntöm!

Sziasztok! Na,ma nincs olyan dinnyerohasztó meleg,ha így marad Asszonykámnak lesz kedve "túrázni"!! Esetleg nem csak itatom hideg pezsgővel,hanem rá is öntöm!

Jó reggelt! Kispénteki kávé ágynyikorogtató mellékhatással
Na jó Kutyu igazad lehet... sőt van is. Azért te sem panaszkodhatsz! Neked is egy dögös vágykeltőd van az ágyadban ami újra és újra lendületbe hoz
Szép napot, igyekszem nem sokat dolgozni, nehogy elfáradjak

Na jó Kutyu igazad lehet... sőt van is. Azért te sem panaszkodhatsz! Neked is egy dögös vágykeltőd van az ágyadban ami újra és újra lendületbe hoz

Szép napot, igyekszem nem sokat dolgozni, nehogy elfáradjak

Jó reggelt,szia Öcsy! Ó,hányszor megmásztad te már a "Dolomitokat"! De az baró,hogy még mindíg kihívás neked. Arra meg csak legyél büszke,hogy folyton leharcolod az ágyakat!!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2023. 07. 05. szerda 04:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 05. szerda 04:48

Jó reggelt! Kicsit fura lesz ma dolgozni... a reggeli kávé mellett rendezgetem gondolataimat, mire is készüljek ma... és közben jönnek az elmúlt napok emlékei... pl.: ahol megszálltunk, csak egy helyen volt szexbiztos az ágy, a másik két helyen nyikorgott rendessen alattunk
Kávé nyaralásra hangolva, de munkát támogatva készült, így mindenki ihat kedve szerint.
Szép napot

Kávé nyaralásra hangolva, de munkát támogatva készült, így mindenki ihat kedve szerint.
Szép napot

Jó reggelt! Kicsit fura lesz ma dolgozni... a reggeli kávé mellett rendezgetem gondolataimat, mire is készüljek ma... és közben jönnek az elmúlt napok emlékei... pl.: ahol megszálltunk, csak egy helyen volt szexbiztos az ágy, a másik két helyen nyikorgott rendessen alattunk
Szép napot

Szép napot

Sziasztok kalandorok! Hoztam egy kis Kharcho levest, Hacsapurit, emésztés könnyítőnek Chaca van! Egészségetekre!
Jelentem leellenőriztem, szépek tudnak lenni a Grúz menyecskék is, ráadásul nem is szégyenlik! Nagyon sok nem hord melltartót
Most egy hét diéta, jövő héten hegyetmászni megyek a Dolomitokba, addigra formába kell hoznom magam
Jelentem leellenőriztem, szépek tudnak lenni a Grúz menyecskék is, ráadásul nem is szégyenlik! Nagyon sok nem hord melltartót

Most egy hét diéta, jövő héten hegyetmászni megyek a Dolomitokba, addigra formába kell hoznom magam

Qva hétfő sitty sutty eltelt
lehet át aludtam??

Üdvözlet!
No,mindenkit elvitt a sittysutty?
Lassan pörgős ilyen--->
Mert ugye hétfő van...
No,mindenkit elvitt a sittysutty?

Lassan pörgős ilyen--->

Mert ugye hétfő van...
Ismét benéztem
De látom mindenki élvezi kint a napsütést !!Csak én dolgozom kitartóan!! Kv-t azért készítettem be

Csak bequkk :( Sajnos melo van megint :( De igy nem lesz sitty -sutty ... vagy csak nekm tűnik ugy ??

Boldog reggelt,remek napot!
Mai kávé spec,a sittysutty űző! Mivel 7vége.
No,tartalmas hétvégét mindenkinek
Mai kávé spec,a sittysutty űző! Mivel 7vége.
No,tartalmas hétvégét mindenkinek

Jó reggelt !A mai túlélős kv bekészítve

Persze, hogy túlélted, valakinek el kell mesélnie, különben hiába fáradtál
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2023. 06. 28. szerda 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 28. szerda 16:53

Hát kellett ma a kitartós kv....par nap pihi után ma kezdtem,a sittysutty nem volt velem..
Szerencsére túléltem

Szerencsére túléltem

Hát kellett ma a kitartós kv....par nap pihi után ma kezdtem,a sittysutty nem volt velem..
Szerencsére túléltem

Szerencsére túléltem

Öcsyke jó pihenést Nektek !!A sitty-sutty sajnos akkor is képben van ha nem dolgozik az ember :( de végre szerda
és ebben a borongos időben a szauna jól fog esni