Jó reggelt! Aki dolgozik, annak kitartós kávé, a lazítósóknak időnyújtós a napi ajánlat. Mi ma már csomagolunk, lelépünk egy hétre
A sitty-suttyot itt hagyjuk a dolgozóknak és a szép asszonyokra is legyen gondotok ám

Köszi a segítséget, a jobb oldal már tiszta lehet port törölni a bal oldalon is
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2023. 06. 27. kedd 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt! Ugye, hogy nem is a hétfő a hibás
Csak a mocskos kapitalisták beáldozták szegényt
Ami bíztató, kávé ma is van, lassan a nyárra hangol amikor mindegy a hétfő vagy szerda... Néhány nap meló nélkül

Ami bíztató, kávé ma is van, lassan a nyárra hangol amikor mindegy a hétfő vagy szerda... Néhány nap meló nélkül

Remek reggelt!
Ahogy tartja a mondás,a seggfejhétfő kellemesebb,ha nem munkával töltöd
Én ma átugrom,a sittysuttyot átettem ide hétvégéről,szerintem itt a helye
Ahogy tartja a mondás,a seggfejhétfő kellemesebb,ha nem munkával töltöd

Én ma átugrom,a sittysuttyot átettem ide hétvégéről,szerintem itt a helye

Jó reggelt! Most is a felhők fölött maradt a napsütés, de a kakas szerint reggel van. Kávét intéztem, strandidőt is, a csajokat nektek kell
Szép napot

Szép napot

halihó!! borongos ra sikerült nagyon ez a mai nap....
Jó reggelt! Kávé van, a formás jég elfogyott, vagy elolvadt
Aki kimaradt az lemaradt
Kellemes pihenést mára

Kellemes pihenést mára

Jó reggelt!! Meo-zás miatt kérnék a a gyártott jégről és a mintául szolgáló cickórol is képet.... !!!! kvt hanyagolhatjuk....
Vidám reggelt,remek napot!
Cicijeges kávé van még?
Cicijeges kávé van még?

Tökéletes. Azazhogy TÖKÉLETES!!!! A kövét már hagyom is.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2023. 06. 23. péntek 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 23. péntek 14:30

A tegnapi kávé sem hült ki ebben a melegben
A kávét jéggel vagy fagyival gondoltad? Ciciforma jegeket gyártottam, 75d jó lesz? Erről tudtam mintát venni itthon

A tegnapi kávé sem hült ki ebben a melegben
A kávét jéggel vagy fagyival gondoltad? Ciciforma jegeket gyártottam, 75d jó lesz? Erről tudtam mintát venni itthon
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2023. 06. 23. péntek 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 23. péntek 08:31

Sziasztok,szép napot mindenkinek! Öcsyke,jegeskávéra nem lehet nevezni,amikor ilyen meleg van? Vagy csak igyam az előző napról megmaradtat?

Szép napot mindenknek ! Kv letudva fagyit és jégkását is bekészítettem.... Mindenkinek a saját döntésére bízom ki mit nyal.... ( Én inkább puncit ) de jelenleg csak a melo...... marad...
Sziasztok,szép napot mindenkinek! Öcsyke,jegeskávéra nem lehet nevezni,amikor ilyen meleg van? Vagy csak igyam az előző napról megmaradtat?

Jó reggelt! Éjszaka gyorsan letudva, kávé lefőzve várja a péntekistákat

Semmit!
De ha tudnék, azt mondanám délegyháza nem a gyengéknek való
Jóbarátunk is mindíg megjegyzi ha összefutunk ott, hogy sokkot kapott a látványtól
Én edzve vagyok, de azért engem is zavarba lehetne hozni...
Ma sok meló volt, napkeltétől napnyugtáig. Holnap kicsit visszafogom magam nehogy elfáradjak hétvégére.
Jó éjt, szép álmokat! (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2023. 06. 21. szerda 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 21. szerda 18:46

Ma sok meló volt, napkeltétől napnyugtáig. Holnap kicsit visszafogom magam nehogy elfáradjak hétvégére.
Jó éjt, szép álmokat! (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2023. 06. 21. szerda 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Napok óta csak a saját izzadságomban fürdök napközben,de legalább nem ksptam szívrohamot!!! Mert azt rebesgetik ,ez bizony több pasival is megtörtént Délegyen,üikor megpillantottak egy Irgalmatlanul Szépkeblű Nőt!!! Öcsyke,tudsz erről valamit??

Sziasztok Pacsálás Nekem is elmaradt .. :( és még a szauna is sajnos.. Crazy a mókás suna jól esett

Szeva Crazy! Te diló vagy!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2023. 06. 22. csütörtök 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Vidám napot!
Hoztam mókás sunát!
Hoztam mókás sunát!

Sziasztok! Napok óta csak a saját izzadságomban fürdök napközben,de legalább nem ksptam szívrohamot!!! Mert azt rebesgetik ,ez bizony több pasival is megtörtént Délegyen,üikor megpillantottak egy Irgalmatlanul Szépkeblű Nőt!!! Öcsyke,tudsz erről valamit??