Jó reggelt! Csudakeddi nap ragyogjon reátok, kávéillat és csinos csajok kísérjenek
Tegnap is és ma is motorral intézem ügyeimet, végre nem esik óránként tíz percig az eső
Crazy mit érzel ilyenkor? Van ellenszer?
Kutyu ha valaki álmából felébresztve is tudja a leckét az jelent valamit

Tegnap is és ma is motorral intézem ügyeimet, végre nem esik óránként tíz percig az eső

Crazy mit érzel ilyenkor? Van ellenszer?
Kutyu ha valaki álmából felébresztve is tudja a leckét az jelent valamit

túléltem mindent is
a Qva hétfőt is...... de most megyek aludni....

Sziasztok!
Valóban hétfő van,megérzem....
Valóban hétfő van,megérzem....

Szia Öcsy és azért helló srácok! Annyira hétfőutálók vagytok,hogy ide se néztek? Akkor apránként én iszom meg a mai kávét,úgyis csak az íze miatt kedvelem. Öcsy,szerintem a mi tolóizmaink már edzettek,nincs izomlázveszély! Meg hát nem muszáj mindíg tolni,elég tartani a poziciót!

Jó reggelt! Állítólag hétfő van. Pedig csak egy újabb szép nap amikor nem áll meg a föld, úgyhogy legkevesebb amit tehetünk, hogy vele forgunk tovább.Szerencsére kávé készleteink kitartanak, éljünk vele, egészségünkre!
A vasárnap sitty-sutty volt-nincs ne is keressétek, hacsak nem kapáltatok mert akkor fáj a görnyedő izom
A szerencsésebbeknek a tolóizomlázuk van
Szép napot
A vasárnap sitty-sutty volt-nincs ne is keressétek, hacsak nem kapáltatok mert akkor fáj a görnyedő izom

Szép napot

Jó reggelt! Vidám vasárnapot! Kellemes laza kávé ágyban fogyasztva a legfinomabb.
Az éjjeli támadások... érdekes, ösztönös és olyan elemi élvezet
Aztán reggel elárulta miről álmodott?
Tegnap mi is bemenekültünk az ágyba az eső elől
Többször is esett
Este lefekvéskor mondtam aludjunk mielőtt újra esni kezd
Holnap is van nap! És lett!
Szép napot!
Az éjjeli támadások... érdekes, ösztönös és olyan elemi élvezet

Tegnap mi is bemenekültünk az ágyba az eső elől

Szép napot!
Szép napot! Öcsyke,nekem nem volt reggeli merevedésem,mert az Asszony éjjel újra ráébredt,hogy milyen jóképű fickó vagyok!! Kifacsart,mint egy citromot.

Jó reggelt! A reggeli merevedés és a kávé biztos
A folytatásból meg kihozzuk a legtöbbet, mint mindíg. Na szóljon a rock&roll

Jó reggelt! Olyan péntek van, hogy talán kávé sem kell
Sajnos ahogy nézem az előrejelzést a szexi esernyő lesz a divat hétvégén nem a bikini.
Szép napot!

Szép napot!
Szép estét ! sorban véve titeket srácok :Kutyu próbáld meg a fagyit az égetett nyelvedre ,Crazy Te lassíts kicsit ne olyan hevesen nyalj.... Öcsyke te megint merre kujtorogsz a labancoknál ??? végre péntek van és vár a forróság holnap estére.... Csak ugy megjegyzem.. ha kimentek bárhol az udvarra gumi legyen nálatok !!!Igaz felénk a gumi csónak dukál mindenkinek.. Qva felhőszakadás.... kv éjjelre lefőzve...
Halihó srácok! Hogy a már megégett nyelvnek mi jó,azt nem tudom. De viszont milyen érdekes,hogy egy forró punci sosem égeti a nyelvünket,igaz??

Vidámat!
Egyetértek srácok hogy mindennemű bajra,puncit kell szedni
Jah Kutyu,én "égettem meg a számat" vele,nem tetszett
De hagyjuk is....
Vigyáztam tűzre Géza
Egyetértek srácok hogy mindennemű bajra,puncit kell szedni

Jah Kutyu,én "égettem meg a számat" vele,nem tetszett

Vigyáztam tűzre Géza

Jó reggelt! Kispénteki hangulat és Osztrák kávé.
Crazy te szegény! Vörös punciszőr közé kell tolni az égetett nyelvet, az jót tesz
Hiányzott is a leltárnál egy csajszi, de megvan és az a lényeg. Meg hogy jól el-meg legyen dugdosva
Crazy te szegény! Vörös punciszőr közé kell tolni az égetett nyelvet, az jót tesz

Hiányzott is a leltárnál egy csajszi, de megvan és az a lényeg. Meg hogy jól el-meg legyen dugdosva

Tilos a dohányzás!! Vagy rosszúl tudom ?? Javítsatok ki
Tűzre Vízre vigyázzatok!! kv bekészítve az éjjelre....

Én is megégettem kicsit,de nem Nockedlivel,esküszöm!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2023. 06. 07. szerda 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 07. szerda 19:00

Napot!
Én vagyok,csak reggel megégettem a számat a kávéval,aztán így keveset beszélek

Napot!

Esküszöm csak egy Csajszit csábítottam el innen,a többi megkeseredett a dinka pasiktól(nem az itteniektől)!!!!
Na tessék,ezért hanyagoltam a nappalit. Elvittem innen a csajokat,a pasik meg persze berágtak. Annyira,hogy már ők se jönnek.

Jó estét
vagy Szép reggelt ?? Mindenki döntse el maga...
kv kell kicsit még

Sziasztok! Engem nem zavar,a ráncos herezacskóm,úgyhogy tuti nem kezelem hideg kávéval!! Igazat szólsz Öcsyke! Az Orgazmus mindenre hatékony kisimító dolog!!! Ki a francnak jut eszébe élvezéskor,bármi negatívum??? Esetleg utána. Ajjajj,mindjárt akarni fogja újra!!